Sa stiti ca nici eu nu am mai facut-o de multa vreme si chiar o s-o fac ca am o gramada de zucchine de consumat.
Tarta sarata cu zucchine si morcov Zucchini bites
Postat 05 May 2020 - 03:32 PM
Any, ai ras legumele cu KA? Daca da, care razatoare ai folosit-o, te rog?
Heave ho, buccaneers ;)
Postat 06 May 2020 - 01:42 AM
Gata, am executat-o.
Am tăiat o bucățică așa calda. E buna tare! Și cum trebuia eu sa o scrantesc un pic, nu am stors destul de bine legumele, așa ca e un picuț umeda.
Oricum, nu cred ca rămâne ceva din ea.
Întrebare- s-ar putea înlocui faina cu faina de migdale? Ați încercat?
( am presarat puțin parmezan de-asupra..)
Am tăiat o bucățică așa calda. E buna tare! Și cum trebuia eu sa o scrantesc un pic, nu am stors destul de bine legumele, așa ca e un picuț umeda.
Oricum, nu cred ca rămâne ceva din ea.
Întrebare- s-ar putea înlocui faina cu faina de migdale? Ați încercat?
( am presarat puțin parmezan de-asupra..)
Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de Wowerful: 06 May 2020 - 03:06 AM
Postat 11 June 2024 - 01:06 AM
Sa mai actualizam...
Tarta asta ramane una din preferatele familiei. Acum imi aduc aminte ca am facut si "opo squash" tot dupa reteta asta, la gust nu s-a simtit mare diferenta.
Tarta asta ramane una din preferatele familiei. Acum imi aduc aminte ca am facut si "opo squash" tot dupa reteta asta, la gust nu s-a simtit mare diferenta.
Imagini atasate
Postat 11 June 2024 - 08:58 AM
Ce splendoare apetisanta!
Eu nu ma incumet sa mai aprind cuptorul, caci la Bucuresti e o canicula oribila.
Eu nu ma incumet sa mai aprind cuptorul, caci la Bucuresti e o canicula oribila.
Postat 15 June 2024 - 09:06 PM
Am făcut și eu, fără praf de copt și pe motiv să fie mai fără chestii, dar și pentru că nu mi s-a părut indispensabil, fiind o chestie cu vegetale suculente. Praful de copt le face mai rumene/maronii la suprafață, deci a mea a rămas mai albicioasă, dar a fost excelentă! 😍 Și am făcut-o cam la ochi, mai puțin ulei, mai multă brînză...
Postat 15 June 2024 - 10:21 PM
Carmella, nici eu n-am pus praf de copt si de obicei nu pun, ca am omis acest ingredient cand am scris reteta in caiet 🤪. Cum zici, nu i-am dus lipsa.
Am mai facut o tarta zilele trecute, dar cu spanac si in tigaie, nici acolo n-am pus praf de copt (n-am poze de data asta dar va pun link, doar sa va aduc aminte de ea, ca a fost tare buna si aceea 😁)
https://www.artaculi...ie/#entry191925
Am mai facut o tarta zilele trecute, dar cu spanac si in tigaie, nici acolo n-am pus praf de copt (n-am poze de data asta dar va pun link, doar sa va aduc aminte de ea, ca a fost tare buna si aceea 😁)
https://www.artaculi...ie/#entry191925