Pagina 1 din 1
Lapsang Souchong
#1
Postat 10 November 2011 - 09:41 PM
V-am mai pomenit de el pe ici pe colo. Este un ceai negru, afumat la cetina de conifere.
Pîna acum, l-am folosit în infuzie de smîntîna lichida, în espuma, sau pulverizat, în crusta de friptura.
Mi-a tunat mai recent prin cap sa-l adaug la varza calita. Încercati, nu o sa regretati.
În curînd, am sa testez combinatia varza de Bruxelles - Lapsang Souchong.
Nu cred ca am sa fiu dezamagit
Pîna acum, l-am folosit în infuzie de smîntîna lichida, în espuma, sau pulverizat, în crusta de friptura.
Mi-a tunat mai recent prin cap sa-l adaug la varza calita. Încercati, nu o sa regretati.
În curînd, am sa testez combinatia varza de Bruxelles - Lapsang Souchong.
Nu cred ca am sa fiu dezamagit
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!
#2
Postat 11 November 2011 - 12:02 AM
Eu am citit despre el tot ceva scris de tine pe forum si l-am incercat mai intii intr-o ceainarie, apoi mi-am luat si acasa. E excelent, baut cu lapte si zahar candel. Mi-am mai facut de citeva ori ness cu ceai de-asta afumat, e buna si combinatia aia.
La mincare nu l-am folosit, inca, dar banuiesc ca merge cu multe: varza, cum zici, poate fasole, supe...
La mincare nu l-am folosit, inca, dar banuiesc ca merge cu multe: varza, cum zici, poate fasole, supe...
#3
Postat 11 November 2011 - 01:15 PM
Carmella, la 11 November 2011 - 12:02 AM, a spus:
Eu am citit despre el tot ceva scris de tine pe forum si l-am incercat mai intii intr-o ceainarie, apoi mi-am luat si acasa. E excelent, baut cu lapte si zahar candel. Mi-am mai facut de citeva ori ness cu ceai de-asta afumat, e buna si combinatia aia.
La mincare nu l-am folosit, inca, dar banuiesc ca merge cu multe: varza, cum zici, poate fasole, supe...
La mincare nu l-am folosit, inca, dar banuiesc ca merge cu multe: varza, cum zici, poate fasole, supe...
Încearca o friptura la cuptor -muschi de porc de pilda- ceaiul pulverizat la mojar si amestecat cu celelalte condimente (cimbru, piper, etc). Tavalesti friptura prin acest amestec înainte sa o dai la cuptor.
Am mai încercat si cu piept de rata, caruia i-a împrumutat parfumul acela suav de afumat, a iesit o poezie papilara
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!
#4
Postat 11 November 2011 - 07:49 PM
Alexandru, la 11 November 2011 - 01:15 PM, a spus:
Carmella, la 11 November 2011 - 12:02 AM, a spus:
Eu am citit despre el tot ceva scris de tine pe forum si l-am incercat mai intii intr-o ceainarie, apoi mi-am luat si acasa. E excelent, baut cu lapte si zahar candel. Mi-am mai facut de citeva ori ness cu ceai de-asta afumat, e buna si combinatia aia.
La mincare nu l-am folosit, inca, dar banuiesc ca merge cu multe: varza, cum zici, poate fasole, supe...
La mincare nu l-am folosit, inca, dar banuiesc ca merge cu multe: varza, cum zici, poate fasole, supe...
Încearca o friptura la cuptor -muschi de porc de pilda- ceaiul pulverizat la mojar si amestecat cu celelalte condimente (cimbru, piper, etc). Tavalesti friptura prin acest amestec înainte sa o dai la cuptor.
Am mai încercat si cu piept de rata, caruia i-a împrumutat parfumul acela suav de afumat, a iesit o poezie papilara
Ce sa fac de unde sa l iau? S a astept sa vin in F caci oricum cind le cer cartea aia de asigirari med pt strainatate zic ca nu exist
II omor pe dordognieni sau pe consul care vine aici pe 21
Sorry adica scuze de vorbit alaturea cu drumul dar de unde eu ..;ceaiul asta???
S.V.P.!!!!
#5
Postat 11 November 2011 - 08:16 PM
Carmaw, acum esti in Romania? Daca da, gasesti la librariile Carturesti.
#7
Postat 13 November 2011 - 07:01 PM
librariile carturesti tin si ceaiuri si daca dai un search pe net, o sa gasesti si numeroase locatii, iti alegi pe cea care iti e "in drum"
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1