Forum Culinar: BY PASS ...o alta operatie bariatrica - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

BY PASS ...o alta operatie bariatrica cea mai faina operatie,?

#1 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 13 November 2011 - 05:19 AM

Buna dragele si dragii mei,
Imi permit sa deschid eu acest subiect dar contez MULT si pe ajutoare caci eu nu am facut aceasta operatie.
Mai nou mi am invitat o veche prietena din USA sa scrie pe acest forum....ea va face acest tip de operatie si ar fi dragut sa poata sa faca 'schimb de experienta'
Deci va asteptam,parerea voastra conteaza!
:) :D :) :D

#2 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 13 November 2011 - 09:31 AM

Carmen, eu inteleg nevoia ta de informatie, dar daca la descriere bagi o "cea mai faina operatie", cred ca risti sa cazi in derizoriu. Parerea mea!
Altfel, informativ, as putea urmari topicul.

#3 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 13 November 2011 - 10:06 AM

Vezi postareamoatza, la 13 November 2011 - 09:31 AM, a spus:

Carmen, eu inteleg nevoia ta de informatie, dar daca la descriere bagi o "cea mai faina operatie", cred ca risti sa cazi in derizoriu. Parerea mea!
Altfel, informativ, as putea urmari topicul.
...
Era cu semnul intrebarii si asta pt ca daca eu as fi avut mai multa informatie(si asta e 1000 la 100...greseala mea)....as fi ales sa fac aceasta operatie.
Merçi stiu ca ai pareri avizate...deci nu uita de semnul intrebarii....in rest ok ...azi Georges isi face pestele eu trebuie sa i fac chiftelee si din toate astea eu cu inelu maninc.... 'gaurica'
Am incercat acum sa maninc o microscopica felioara de piine prajita...si, si asta mi a picat prost.
Dificil oarecum nu?
Acum chiar imi aduc aminte ca in cercul nostru de cunostinte stim de un flamand(de profesie macelar) care are acest tip de operatie si...l am vazut cum maninca.
Pt mine este motiv de bucurie cind pot sa maninc in timp cite ceva....se pare ca noi astea siliconatele avem ceva dificultati.
Da, acum intre inel si by pass ...eu as fi ales pe acesta din urma.
Sigur ca nu ma retine nimeni sa nu ma reoperez...dar voi vedea!
Pina atunci la bucatarie cu mine! :)

#4 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 13 November 2011 - 05:56 PM

Carmen, apreciez ca nu te-ai suparat, Doamne-fereste, n-as fi dorit! Dar hai sa nu spunem ca o operatie (mai ales una bariatrica, facuta la cerere) e mai faina decat alta. Chiar si cu semnul intrebarii.

Parere avizata nu prea am, am mai citit cate ceva dar pana la a fi competenta in domeniu...ehe, e cale lunga.
In rest, sanatate tuturor!

#5 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 13 November 2011 - 06:08 PM

Carmen, daca tot te-ai apucat de deschis topice pe aceasta tema, ma gandesc ca ar fi bine sa faci o clasificare si descriere a fiecareia dintre ele, ca sa poate intelegem si noi publicul care, cu ce ... se foloseste...
Multa sanatate si ...ganduri bune!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#6 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 13 November 2011 - 06:33 PM

Vezi postareaDaniella, la 13 November 2011 - 06:08 PM, a spus:

Carmen, daca tot te-ai apucat de deschis topice pe aceasta tema, ma gandesc ca ar fi bine sa faci o clasificare si descriere a fiecareia dintre ele, ca sa poate intelegem si noi publicul care, cu ce ... se foloseste...
Multa sanatate si ...ganduri bune!

Daniella...multumesc de urarile de sanatate...ginduri bune exista!
Uite Laura .lala a deschis topicul numit Chirurgia bariatrica unde a explicat bine tot.Ea e maestra!
Eu am deschis topicul cu:inelul(pt ca l posed) cu by passul(pt ca nu se stie ce mi aduce viitorul...)cu tigara electronica(pt ca ma bintuie un gind...) si cu rinoplastia(chirurgie pe care trebuie sa o practic) si gasesc ca aici pe un site numit artaculinara e bine sa se stie ca trebuie sa avem 'masura-n toate' ca de nu....vin problemele!
Sigur ca eu nu sunt nici chirurg si nici atit de documentata ca Laura care a descris bine aceasta problema in topicul pe care l am mentionat.Daca se mai ivesc fete care au facut,au auzit despre aceste lucruri mi ar fi folositoare relatarea experientei lor .Si cred ca nu numai mie!
:tongue3: :toothy6: :scratch:

#7 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 13 November 2011 - 07:02 PM

Carmen, eu am facut in dec 2010 acest bypass din motive intemeiate medical...am fost disciplinata si facut exact ce mi-a is chirurgul, dar sincer nu m-am interesat exact in ce consta, ca prefer sa nu stiu :tongue3: . acum nu prea am timp, dar incerc sa dezvolt cu alta ocazie. personal sunt foarte multumita de rezultat ( nu estetic ci medical :toothy6: , esteticul e cireasa de pe tort )

#8 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 13 November 2011 - 07:17 PM

Vezi postareastella, la 13 November 2011 - 07:02 PM, a spus:

Carmen, eu am facut in dec 2010 acest bypass din motive intemeiate medical...am fost disciplinata si facut exact ce mi-a is chirurgul, dar sincer nu m-am interesat exact in ce consta, ca prefer sa nu stiu Imagine postata . acum nu prea am timp, dar incerc sa dezvolt cu alta ocazie. personal sunt foarte multumita de rezultat ( nu estetic ci medical Imagine postata , esteticul e cireasa de pe tort )

Stellina mia ,

Chiar am remarcat ca esti tot mai silfida .
Vazui pozele alea pe FB de la plaja .

Si-mi ziceam :

Uita-te la Stella cata ambitie si tu mananci ca poarca .Imagine postata

Smechero .Imagine postata
Acu ,eu nu o sa-mi fac by-pass,dar mi-ar trebui un fermoar la gura .Imagine postata
Foamea asta apoteotica ma apuca in fiecare sezon rece .De asta ziceam ca m-as muta in Cuba .
Lasand gluma la o parte ,eu va admir pe toate cele care aveti curaj (de voie sa de nevoie ) , sa faceti opertatiile astea .

Carmaw.
Iti doresc sanatate multa si sper sa primesti sfaturile pe care le astepti .
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#9 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 13 November 2011 - 07:37 PM

:tongue3: , Pisco...imediat dupa operatie mancam cca 30 gr la o masa :toothy6: de pasate.
dar sa stii ca am slabit incet relativ, si brusc in vara , parca a trecut zana cu bagheta magica...mai ales ca sincer mananc ( zic eu ) normal , si de toate...dar simt cand e gata si mai bine o lingura mai putin. decat lingura "de trop" care face sa te simti aiurea.

#10 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 13 November 2011 - 10:39 PM

Vezi postareastella, la 13 November 2011 - 07:37 PM, a spus:

Imagine postata , Pisco...imediat dupa operatie mancam cca 30 gr la o masa Imagine postata de pasate.
dar sa stii ca am slabit incet relativ, si brusc in vara , parca a trecut zana cu bagheta magica...mai ales ca sincer mananc ( zic eu ) normal , si de toate...dar simt cand e gata si mai bine o lingura mai putin. decat lingura "de trop" care face sa te simti aiurea.

Ai dreptate cu "trop-ul ".
Ala se aseaza unde nu vrem .Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#11 Useril este offline   alexa.harea 

• Bucataras
  • Pip
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 22-November 11

Postat 23 November 2011 - 11:45 AM

Cum ochii nu ma servesc foarte bine, am postat la inel mai intai.
Revin si aici. Sunt mandra "posesoare" a unei operatii de bypass, de 4 luni. Am slabit pana acum 23 de kg, sper sa mai dau jos cel putin pe atat. Am ajuns de la 111kg la 88, adica de la IMC 39 la 31,2. Sunt pacienta dr Catalin Copaescu, nu fac sport inca, dar ma simt bine. :headbang:

#12 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 23 November 2011 - 11:50 AM

Vezi postareaalexa.harea, la 23 November 2011 - 11:45 AM, a spus:

Cum ochii nu ma servesc foarte bine, am postat la inel mai intai.
Revin si aici. Sunt mandra "posesoare" a unei operatii de bypass, de 4 luni. Am slabit pana acum 23 de kg, sper sa mai dau jos cel putin pe atat. Am ajuns de la 111kg la 88, adica de la IMC 39 la 31,2. Sunt pacienta dr Catalin Copaescu, nu fac sport inca, dar ma simt bine. :)

:headbang:
Niciodata nu i prea tirziu!! :)

#13 Useril este offline   alexa.harea 

• Bucataras
  • Pip
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 22-November 11

Postat 24 November 2011 - 11:35 AM

Deloc tarziu, dar mai cu rabdare la mine:p
Sunt foarte incantata de cum ma simt, ma bucur sa ma privesc in oglinda. am o energie interioara de imi vine sa ma urc pe pereti...metaforic, dar cand mai slabesc, ma apuc si de escalada:D

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi