moatza, la 13 November 2011 - 09:31 AM, a spus:
Carmen, eu inteleg nevoia ta de informatie, dar daca la descriere bagi o "cea mai faina operatie", cred ca risti sa cazi in derizoriu. Parerea mea!
Altfel, informativ, as putea urmari topicul.
...
Era cu semnul intrebarii si asta pt ca daca eu as fi avut mai multa informatie(si asta e 1000 la 100...greseala mea)....as fi ales sa fac aceasta operatie.
Merçi stiu ca ai pareri avizate...deci nu uita de semnul intrebarii....in rest ok ...azi Georges isi face pestele eu trebuie sa i fac chiftelee si din toate astea eu cu inelu maninc.... 'gaurica'
Am incercat acum sa maninc o microscopica felioara de piine prajita...si, si asta mi a picat prost.
Dificil oarecum nu?
Acum chiar imi aduc aminte ca in cercul nostru de cunostinte stim de un flamand(de profesie macelar) care are acest tip de operatie si...l am vazut cum maninca.
Pt mine este motiv de bucurie cind pot sa maninc in timp cite ceva....se pare ca noi astea siliconatele avem ceva dificultati.
Da,
acum intre inel si by pass ...eu as fi ales pe acesta din urma.
Sigur ca nu ma retine nimeni sa nu ma reoperez...dar voi vedea!
Pina atunci la bucatarie cu mine!