Moatza, aici cafeaua se facea intr-o cafetiera care se numea napoletana pare insa ca au adus-o aici francezii, facuta din 2 parti egale, intr-una se punea apa si deasupra cafeaua,cind apa fierbea se intorcea cu fundul in sus si se "infuza" cafeaua in apa fierbinte care cadea peste ea

Apoi a aparut Moka care cred ca o stie toata lumea

si apoi masinile care le imita pe cele de la bar ca cea a Mayei si celelalte automate.
Ibric nu e aici.
Chestia cu masinile cu cialde e ca atrag poporul cu publicitatea, pentru ca masinile alea de foarte multe ori sunt gratis

adica iti dau masina sa o folosesti dar n-o platesti pentru ca platesti doar cialdele, te obliga sa cumperi o anumita cantitate intr-o anumita perioada si masina e gratis,de obicei chestia asta o fac birourile, coafezele, locuri in care se beau multe cafele pe zi ca sa poata renta o asemenea afacere, dar cunosc si oameni normali ca noi care o au, daca lor le place

Mie cialdele nu-mi plac pentru ca deseul lor e un amestec de cafea,plastic si aluminiu care se arunca la gunoiul cel general, si e o cantitate deloc nesemnificativa, pe vreme ce cafeaua care iese din masina mea se arunca la gunoiul organic adica in cazul meu in groapa din gradina. Ba uneori fiecare la rindul ei e intr-o punguta de plastic,cialdele sunt astea