Nu am noroc cu sita aia care face espresso extra cremos. Am comandat de pe net de la unii care nu stiu unde-i stînga si unde-i dreapta. Niciodata nu am întîlnit asa ceva. Am comandat un articol, adica set. Manivela aia cu inel fara fund + sita de extra crema de la/ pentru masinarii Gaggia. Ok. Mi-au trimis aia doar manivela cu inel fara sita. (Cînd am vazut cutia de ambalaj deja am mirosit urmari. O cutie de papuci nr. 25 folosita si re-re-refolosita, lipita cu tzshpe rînduri de banda lichicioasa

. Mbun.) Vad ca nici nu e aia care trebuie. Sun. "Ooo, scuze, dar am gresit, baietii de la depozit au trimis articolul gresit, dar nu-i nimic, ca potriveste la Gaggia. Încercati. Si plus de asta, acest articol este calitativ mai bun decît ceea ce ati comandat. Vedeti la noi pe site, e chiar mai scump, dar noi vi-l lasam la pretul celui comandat initial de dvs." Îmi zic e ca e de la marca Lelit, si e de fapt mai bun(de ce, nu prea au stiut nici ei exact sa-mi spuna, doar ca asta ar fi mai scump). Zic Ok, ca vreau crema, si închid ochetele. "Va mai trimitem sita, si apoi va puteti savura espresso." Asta joi. Trece vineri, sîmbata, duminica, luni, marti... între timp telefoane again, enervari...
Ca sa vad si eu cu ce e mai buna manivela asta, caut pe net. Gasesc eu scula de la Lelit, dar nu arata ca aia care am primit-o eu. Deci alta gogonata. Ma rog, nu arata rau nici asta, keep cool si asteptam dupa sita, care a venit azi. Tadaaa! Noi bucurosi, cu toate ca stiam ca aia nu ne-au trimis nici manivela de la Lelit, ci o alta... dar ce mai conta! Probam sita. Normal! Nu potrivea în inelul manivela! Cine stie de la ce marca, firma, masina, model ... o mai fi si asta? Cre'ca au trimis si ei ce le-a venit prima data la mîna. Azi sunat iar si spus, ca nu a nimerit nici cu livrarea asta. Ma rog... mîine trimitem toata afacerea 'napoi! Ma bucur ca nu am platit din 'nainte. De obicei platim direct în timp ce facem comanda, cu Pay Pal, dar de data asta am comandat cu plata pe factura/timp de 14 zile dupa livrare. Dan chiar a zis sa nu ne mai complicam, desi nu stiam site-ul, ca na, nu era vorba de o suma asa mare, sa platim cu PP, dar nasul meu a zis no! Ca cine stie cînd ne vedeam banii înapoi!
Iar smecherii astia, au zis azi la tel. sa platim noi transportul, apoi sa le dam datele de la banca si ne restituie costurile. Nu numai ca ma lasa fara espresso cremos, dar vor sa ma lase si fara bani în cont? Nu ca as avea, dar mai îmi fac si minus
Poate a fost o întîmplare nefericita. Naiba stie. Dar chiar nu am întîmpinat niciodata probleme de genul asta cumparînd ceva de pe net.
Tamperul, l-am comandat de la altii. Astia la fel ca aia cu masina. Profesionisti de la cap la coada!
Any, am tot spus ca-ti arat tamperul. E rosu, desi pozat, la fel ca masina, iese alta nuanta decît cea adevarata.
E din Italia de la Motta, e de inox cu coada de lemn si are aproape 400 g. Nici nu se poate compara cafeaua
tamparita cu un tamper asa greu în comparatie cu ala de plastic