Foxyy, la 21 November 2011 - 07:59 PM, a spus:
Am fost la Lidl, da' n-am luat nica.
am fost si eu. Fete de masa nu mai avea decat de-alea decorative, mici, frumusele, brodate, pe 3 nuante, 16,99. Avea clopotei si ingerasi de sticla, frumusei, mosii erau marisori, cioco buna, nemteasca, dar 2,99, nu 1,99 cum stiam eu, 150gr. Erau aspectuosi, ar incanta un copil. Avea promotii la ciocolata, cutia aia cu batoane de cioco cu iaurt si capsuni, de 200gr era 4,99, convenabil, erau din sortul asta cu mai multe arome, avea si cu ceva crema de menta, de coniac...mi-au mai sarit in ochi niste pungi cu napolitane care pareau f bune, cacao, vanilie, 500gr 5,49lei, avea oferta la niste ciocolata amaruie, parca fin carre, 2,49 si am gasit si cuvertura neagra (tot cioco)-200gr -parca 4,99. am luat de-amandoua ca sa ma hotarasc de care sa iau mai multa ptr ganache. Dulciuri mai avea o multime si pot sa jur ca toate mi-ar fi placut, noroc ca eram in programul de mars fortzat si nu car nimic in cazuri de-astea. adica am mai gresit cu o punguta de butoiase cu rom, 150gr -5,99 -bestiale. avea unt cu 62%grasime, eu din asta folosesc la aluaturi de prajituri, 3,99 si un cascaval afumat natural, in forma de stiulete de porumb, ei ii ziceau rulada, cca29lei/kg. cred ca ar fi fost bunisor si niste salam de-i zice patrat, compozitia asemanatoare cu ala de Sibiu, batoane de 500gr, ca, 30lei/kg, am citit compozitia, parca n-avea prea multe prostii. a, si mai au la casa niste napolitane imbracate in ciocolata neagra, la 40gr, doar 0,69. si cu astea am gresit. de doua ori.
iar pe drumul de intoarcere, am mai gresit o data, fatal, ca m-am oprit cu totul, dar cu totul intamplator (auzisem in treacat c-aduce marfa azi

)la un magazin de confectii. asa ca m-am ales c-o rochie de jerse grena, frumusica, si zic si eu c-a venit mosu'. Nicolae, nu Craciun.
deci nu ma mai duc la Lidl.