Foxyy, la 29 November 2011 - 01:44 PM, a spus:
Am scotocit putel pe net. Am gasit reteta in cateva locuri, dar fiecare da trimitere catre altul. Si tot asa. Daca o luam pe despicatu' firului..... apai facem politie pana gasim pe cel / cea care-a zis: asta-i reteta inventata de mine / bunicu' meu!? Sa-mi fie cu pardoane, da' pe net retetele se imprastie de nici tu nu stii sigur daca e reteta ta ori ba.
Daca mai stii de unde te-ai inspirat, da, frumos ar fi sa zici: de la Tante Frasinica. Sau de pe-un site cu specialitate culinara. Sau de pe-un blog din zona...
Mie personal imi place amestecul de mac si chimen. Asa pun si pe saratele, cateodata. Si-s foarte bune pentru papila mea!
Oana, trec reteta in catastif si sper sa am timp sa o si incerc. Presimt ca o sa-mi placa!

Apropos retete furate, poate le tragi vreo doua la unii care ti-au furat reteta de tiramisu(de fapt ne-au furat, ca si a mea de tiramisu e acolo

) cu tot cu poze, nume... aia, aia. Si poza sigur e a ta, ca-ti cunosc literele

Da' nu le fac reclama la nemernici, ca aia fura tot. SI de cum s-a aflat ca fura, au si ei trafic. Spun privat daca te intere.
Mie mi-au furat vreo 25 de retete, si mi-au decupat watermark-ul de pe imagini, magariiii!