Io înţeleg etica în felul meu propriu şi personal, nu neapărat corect: de exemplu, dacă vreau să ascult în maşină un CD cu colinzi de-ale lui Hruşcă, paregzemplu, mă duc şi cumpăr un CD de la magazinul foto-muzică şi sport din BM ( Pişco ştie despre ce vorbesc

)şi nu piratez pentru că ştiu că artistul respectiv câştigă pâinea zilnică din această muncă, şi mi se pare corect. Pe de altă parte , dacă vreau să citesc o carte , dacă nu am bani să o cumpăr, mă duc să o împrumut de la Biblioteca Judeţeană Petre Dulfu, şi apoi poate chiar povestesc despre ce am învăţat din ea , fără să fac neapărat referire de unde ştiu , deşi poate l-am nedreptăţit pe autor că nu i-am cumpărat cartea. Aşadar ,dacă o reţetă este postată pe net , ca într-un fel de bibliotecă publică, nu văd de ce e o greşeală să mi-o salvez în calculator, până la urmă autorul reţetei nici nu câştigă nici nu pierde bani din asta, nu?- sper că ştiu bine, dacă nu-i aşa, mă scuzaţi...
Şi marii chefi au bloguri şi sunt convinsă că se bucură când cineva intră pe blogul lor, chiar nu cred că se aşteaptă ca noi să menţionăm că le-am încercat reţetele...
În rest , vă doresc multă linişte şi pace şi bucurii , în aşteptarea Sărbătorilor magice...