Forum Culinar: Discutii despre originea retetei Biscuiti din branza Cheddar cu chimen - Forum Culinar

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Discutii despre originea retetei Biscuiti din branza Cheddar cu chimen postari mutate

#41 Useril este offline   Myra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 165
  • Inregistrat: 23-March 11

Postat 29 November 2011 - 10:15 PM

Vezi postareazerda, la 29 November 2011 - 08:17 PM, a spus:

In veci de veci nu-mi pasa mie de biscuiti! M-a suparat ca dis de dimineata am recunoscut reteta! cand ilustra duamna era toata ziua pe topicul meu favorit, sunt absolut sigura ca de acolo si-a luat inspiratia! Nu m-ar fi suparat daca zicea un cuvant de bine, ca si alea conteaza! Oamenii sunt mai buni de Craciun!

Pai fii si tu mai buna, fa-i Oanei cadou o reteta! :)
Altfel o sa credem ca te perinzi p-aici doar cautand scandal (cum am si zis dimineata la prima ora cand am citit cateva postari de-ale tale, si m-am abtinut sa dau report). Si zau ca e pacat, e prea fain forumu' asta ca sa merite asa ceva.

Ca tot eram sfioasa ( :D ) si nu-mi faceam curaj sa postez p-aici, asta-i catalizatoru': pana sambata fac si eu biscuitii. Voi veni si cu dovezi.

Oana, :lol: !

#42 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 30 November 2011 - 04:11 AM

Multumesc fetelor de sustinere.
Ma bucur sa vad ca multe dintre voi ati crezut in mine, ceia ce ma face sa postez si mai multe retete pe viitor. Imi place sa gatesc si sa impart cu totii din ce gatesc, fie virtual, fie real.

Va pup dulce de tot!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#43 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 30 November 2011 - 08:32 AM

Vezi postareaMyra, la 29 November 2011 - 10:15 PM, a spus:

Vezi postareazerda, la 29 November 2011 - 08:17 PM, a spus:

In veci de veci nu-mi pasa mie de biscuiti! M-a suparat ca dis de dimineata am recunoscut reteta! cand ilustra duamna era toata ziua pe topicul meu favorit, sunt absolut sigura ca de acolo si-a luat inspiratia! Nu m-ar fi suparat daca zicea un cuvant de bine, ca si alea conteaza! Oamenii sunt mai buni de Craciun!

Pai fii si tu mai buna, fa-i Oanei cadou o reteta! :)
Altfel o sa credem ca te perinzi p-aici doar cautand scandal (cum am si zis dimineata la prima ora cand am citit cateva postari de-ale tale, si m-am abtinut sa dau report). Si zau ca e pacat, e prea fain forumu' asta ca sa merite asa ceva.

Ca tot eram sfioasa ( :D ) si nu-mi faceam curaj sa postez p-aici, asta-i catalizatoru': pana sambata fac si eu biscuitii. Voi veni si cu dovezi.

Oana, :lol: !

Nu prea sfioasa, ci prea intelegatoare vad!

Sunt deja ani in care ma plimb pe bloguri, am observat ca nu e o rusine sa zica : "Am vazut la Lia, am vazut la Brandusa, am vazut la Ina"!! M-am obisnuit cu politetea, imi cer scuze pentru faptul ca ma asteptam sa fie manierele respectate!

Si eu retete pun rar, ca nu le fotografiez decat pe alea care-mi plac foarte tare, dar uite, daca pun una, o sa zic de unde o am! Si-o sa scriu Pentru Oana!

Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi