Daniella, la 09 December 2011 - 01:19 PM, a spus:
deci ai lamai, portocale, mandarine, masline, varza, telina bio! olè! si citrice din gradina ta la ora asta! good! daca le culegeti pe toate cum procedezi sa tina? le lasi in vreo pivnita pana va intoarceti? sau trebuie sa le iei toate cu tine? dulceata/limoncello/orangello etc?
Da buna intrebare Daniella....telina a pus o o vecina eu nu mai pot ca nu mai am 20 de ani...iau si eu dar nu as putea o birui o pe toata.
Varza e putina
Grappe nici eu acum nu ma prea omor si ca sa va spun de cind m am inelat chhiar ca nu mi vine sa maninc citrice...deci da Dd sdar eu nu pot...
Unii maslini mai sunt inca incarcati albanezii se platesc cu 30e pe zi culeg incarca sacii ii duc la presa si de acolo ori se dau banii 2E pe kilo la angross sau ulei
Pivnita geme dar nu asta e problema cind stomacul meu e micut micut...
Si aici e la ordinea zilei ca foiecare sa intre in curtile vecinilor si sa si ia ce legume vrea.
Sa vedeti cum livezi intregi de portocali nu sunt culesi de localnici si sunt la indemina turistilor!
Am mai zis pe undeva caci pacat ca nu mai sunt tinara activam agentia aia de turism si faceam troc cules...de detoate contra d amiaza libera si casa
Asta e tineretea fuge repede...