Ajunul si Craciunul 2011, 2012, 2013 acasa la noi
Postat 03 January 2013 - 02:48 PM
La multi ani sanatosi tie si familiei tale!
#102 Guest_Gelutza_*
Postat 03 January 2013 - 09:07 PM
Postat 04 January 2013 - 09:16 AM
Postat 05 January 2013 - 11:04 PM
moatza, la 29 December 2012 - 10:53 PM, a spus:
Ma alatur si eu la cuvintele Pusei.Chiar daca eram curioasa sa vad ce-ai pregatit,inca de pe cand ai scris la topicul cu meniuri de Craciun,eram sigura ca voi vedea din nou doar reusite pe toate planurile,de la decor si pana la produse.Iar faptul ca pastrezi traditiile,chiar si departe de casa(ceea ce eu nu fac mereu)e iarasi doar de amirat
Unica parere de rau e, ca toate astea,din pacate, au trebuit 'platite' tot de tine,dupa cum am aflat cand am citit de problemele de sanatate Sper ca acum esti cu mult mai bine si ca tot am citat de la Pusa,trebuie sa adaug ca mare dreptate are si cu schimbatul foii.
Postat 08 January 2013 - 09:05 PM
Carmen L, la 03 January 2013 - 02:48 PM, a spus:
La multi ani sanatosi tie si familiei tale!
Multumesc mult de tot Carmen, ma bucur enorm de mult daca pozele mele iti transmit ceea ce ai enumerat tu mai sus !
La multi ani si tie !
Gelutza, la 03 January 2013 - 09:07 PM, a spus:
Gela, multumesc mult , las' ca si tu ai muncit tare mult iar si rezultatele s-au vazut!
Giorgiana, la 04 January 2013 - 09:16 AM, a spus:
Pai daca ai fi mai aproape ar fi frumos sa ne intalnim la o cina si un pahar de vorba .
Multumesc frumos .
Ellani, la 05 January 2013 - 11:04 PM, a spus:
Ma alatur si eu la cuvintele Pusei.Chiar daca eram curioasa sa vad ce-ai pregatit,inca de pe cand ai scris la topicul cu meniuri de Craciun,eram sigura ca voi vedea din nou doar reusite pe toate planurile,de la decor si pana la produse.Iar faptul ca pastrezi traditiile,chiar si departe de casa(ceea ce eu nu fac mereu)e iarasi doar de amirat
Unica parere de rau e, ca toate astea,din pacate, au trebuit 'platite' tot de tine,dupa cum am aflat cand am citit de problemele de sanatate Sper ca acum esti cu mult mai bine si ca tot am citat de la Pusa,trebuie sa adaug ca mare dreptate are si cu schimbatul foii.
Si inca unele au mai lipsit, nu am apucat sa le fac, cum ar fi biscuitii scrisi pentru fiecare-n parte, dar asta e. A fost bine asa.
Multumesc mult de tot Ellani , mamaaaaa cate laude , nici nu stiu daca le merit chiar pe toate.
Da, asa e, am platit bine de tot anul asta, acum sunt ok, mi-a trecut spatele.
Postat 05 January 2014 - 06:56 PM
Cina de peste, pentru ca asa e traditia aici.
Biscuiti sarati umpluti cu crema de somon Maya (multumesc Maya!) reteta aici
Smochine seci umplute cu branza philadelphia si nuci
Curmale seci umplute (alea care se vand la kg, origine Israel, mari si carnoase, anul trecut de ex nu le-am gasit de cumparat, anul asta in schimb le-am gasit - Redi confirmi ca-s bune?) cu gorgonzola si mascarpone si decorate cu boabe de rodie
Ansoa marinate in ulei extravirgin de masline si praz taiat fin
Salam de caracatita
Salata de legume cu maioneza
Tartine (stelute) cu cod (baccalà mantecato)
Linguine cu scoici
Cod prajit pe moment
Peste in sare (dentice), 2,2 kg
Creveti la cuptor
Anghinare la cuptor
Biscuiti umpluti cu crema de fistic, biscuiti umpluti cu nutella si islere (multumesc Kiken)
Trufe de ciocolata (multumesc Stella) si brigadeiros
Platou cu biscuiti: chocolate crinkles, biscuiti cu ciocolata umpluti cu ciocolata alba, biscuiti umpluti cu nutella, biscuiti umpluti cu dulce de leche (cei neornati), biscuiti umpluti cu crema de fistic
Panettone artizanal, umplut cu crema de fistic
Am si baut, de data asta schimbind vinul pentru fiecare fel principal. De la stanga la dreapta : gustare, paste, felul doi si dulciuri
Au mai fost dar nu se vad in poze, vol au vent cu salata de ghebe cu maioneza, cocktail de creveti si salata de creveti a Danei, merci Dana.
Un an nou mai bun tuturor!
Postat 05 January 2014 - 07:09 PM
dar masa de anul asta a fost cea mai reusita din punctul meu de vedere, datorita farfuriilor cu canari pe care le-ai folosit sa nu zici ca aia nu-s canari, te rog!
un an plin de bucurii iti doresc, Any!
Postat 05 January 2014 - 07:55 PM
ce dragut arata ciupercile gratinate ...dulci ...
Un an minunat cu tot ce iti doresti mai frumos, draga mea Any!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 05 January 2014 - 08:02 PM
moatza, la 05 January 2014 - 07:09 PM, a spus:
dar masa de anul asta a fost cea mai reusita din punctul meu de vedere, datorita farfuriilor cu canari pe care le-ai folosit sa nu zici ca aia nu-s canari, te rog!
un an plin de bucurii iti doresc, Any!
Te cred ca-ti plac farfuriile ! Eu m-am indragostit de ele de cum le-am vazut !
Ma bucur ca zici c-a fost cea mai reusita masa, parerea mea e ca trebuie mereu sa "crestem" si asta cu sau fara farfurii noi. Sa invatam si sa ne imbunatatim stilul, nu sa batem pasul pe loc si asta-i valabil pentru orice domeniu, parerea mea . Eu le fac asa cum imi dicteaza gustul meu si daca place atunci sunt si eu satisfacuta pe deplin.
Multumesc Pusa, un an nou fericit ti doresc si eu!
Postat 05 January 2014 - 08:04 PM
Daniella, la 05 January 2014 - 07:55 PM, a spus:
ce dragut arata ciupercile gratinate ...dulci ...
Un an minunat cu tot ce iti doresti mai frumos, draga mea Any!
Dani, numai farfuriile sunt noi, adica nu chiar noi ca le am de cateva luni. Fata de masa e aceeasi de la Craciunul de acum doi ani.
Multumesc frumos, un an nou cat mai frumos si tie !
Postat 05 January 2014 - 09:45 PM
La multi ani!
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 05 January 2014 - 10:31 PM
Maya, la 05 January 2014 - 09:45 PM, a spus:
La multi ani!
Maya, crema de somon cu care am umplut biscuitii e crema ta pe care o folosesc mereu cand am de umplut vol au vent sau biscuiti de genul asta:).
Multumesc mult, ma bucur ca-ti plac si tie canarii de la Pip !
La multi ani !
Postat 06 January 2014 - 09:23 AM
Farfuriile mi-au luat si mie ochii (dar mi i-am recuperat rapid) iar meniul e deosebit. Nu sunt eu mare mancatoare de peste (din pacate), dar as manca din toate, pe cuvant! Superb, ca de obicei!
Taaaaaaaaare mi-ar placea sa fiu musafir la tine. M-as simti ca-n rai, cred.
Postat 06 January 2014 - 09:44 AM
Postat 06 January 2014 - 12:32 PM
boni, la 06 January 2014 - 08:44 AM, a spus:
Superb, ca de obicei.
Multumesc si ma bucur Boni, inseamna ca am aparut la timp cu masa de Ajun .
Foxyy, la 06 January 2014 - 09:23 AM, a spus:
Farfuriile mi-au luat si mie ochii (dar mi i-am recuperat rapid) iar meniul e deosebit. Nu sunt eu mare mancatoare de peste (din pacate), dar as manca din toate, pe cuvant! Superb, ca de obicei!
Taaaaaaaaare mi-ar placea sa fiu musafir la tine. M-as simti ca-n rai, cred.
Multumesc Fox, aici asa e traditia, de Ajun se mananca peste. N-am avut nici o faramitura de carne.
Te-as servi cu placere draga mea !
2ut, la 06 January 2014 - 09:44 AM, a spus:
Ma bucur draga mea, multumesc frumos !
Postat 06 January 2014 - 01:21 PM
Super aranjate si super bucate, ti-as mai zice ceva, dar m-as repeta, in schimb eu iti admir aranjamentele din trandafirii rosii!!
Postat 06 January 2014 - 02:38 PM
boni, la 06 January 2014 - 08:44 AM, a spus:
Superb, ca de obicei.
Si mie! Superb, intr-adevar! Daca se face tabara de vara vin si eu cu Ioana Nici nu tre sa cer permisiuni, numa' dispar
Postat 06 January 2014 - 05:06 PM