Ajunul si Craciunul 2011, 2012, 2013 acasa la noi
#181
Postat 05 January 2019 - 01:02 PM
cum am mai zis de jdemii de ori, ori nu stiu eu cum sa o fac bine, dar nu-mi mai place cea facuta in casa, refuz sa o fac la mina cum ma punea mama sa o fac cind eram mica
imi place si cum ai prezentat-o pe farfurie, asa simpla, nu mai indragesc toate decoratiile alea de pe vremuri, o prefer cum ai facut-o tu, a mea era decorata de sora mea, ei ii place mereu sa se joace cu decoratul mincarii, eu sint total antitalent
#182
Postat 05 January 2019 - 01:23 PM
Maioneza eu o faceam la KA, dar e minune daca nu se taie si pe loc ma ia agitatia daca se intampla sa se taie,avind in vedere ca in ultimul moment se acumuleaza o gramada de trebyuri de facut. Cu toate ca pun si un galbenus crud din start, etc de foarte putine ori nu s-a taiat. Si efectiv cand am o multime de treburi de facut sincer maioneza ma cam incurca.
Deci ne-a placut cu asta de la borcan, intr-adeavar e mai usoara, nu e greoaie ca cea de casa. Si nu as fi conceput vreodata sa fac salata beof (ma rog a mea e de legume ca nu are carne) cu maioneza cumparata.
Scuzati greselile de ortografie, etc, scriu de pe telefon mereu.
Aceasta postare a fost editata de any_annette: 05 January 2019 - 02:04 PM
#183
Postat 05 January 2019 - 10:02 PM
#184
Postat 05 January 2019 - 11:54 PM
https://www.artaculi...c/648-maioneze/
Eu am mai făcut și rețeta lui Jamie, tot cu ouă, dar doar cu gălbenușuri nefierte și muștar, iese mai moale. Mie-mi place mai tare, ca un unt, o mănînc pe pîine, goală, cînd am. O acresc binișor cu zeamă de lămîie, și la cît gălbenuș fiert și crud bag în ea, e gustoasă tare.
#185
Postat 06 January 2019 - 12:55 PM
De când am citit de acest fel de a face maioneza doar așa o mai fac, și doar cu oul întreg. Mi se pare mult mai ușoară decât cea doar cu gălbenușe. De rapiditate nici nu mai zic, e gata în 2 timpi și 3 mișcări. Geany, te pup de 1000 de ori!!!
P.S. Abea acum mi-am dat seama că sunt pe topicul lui Any, am admirat totul (și pe Any și topicul) dar n-am scris nimic.
Totul, ca de obicei, minunat, îngrijit și făcut cu drag. Mai spuneam pe undeva că tare mi-ar plăcea să fiu la așa o masă, cu așa o atmosferă.
#186
Postat 06 January 2019 - 02:00 PM
boni, la 06 January 2019 - 12:55 PM, a spus:
De când am citit de acest fel de a face maioneza doar așa o mai fac, și doar cu oul întreg. Mi se pare mult mai ușoară decât cea doar cu gălbenușe. De rapiditate nici nu mai zic, e gata în 2 timpi și 3 mișcări. Geany, te pup de 1000 de ori!!!
P.S. Abea acum mi-am dat seama că sunt pe topicul lui Any, am admirat totul (și pe Any și topicul) dar n-am scris nimic.
Totul, ca de obicei, minunat, îngrijit și făcut cu drag. Mai spuneam pe undeva că tare mi-ar plăcea să fiu la așa o masă, cu așa o atmosferă.
Paii ceva ceva stiai tu bine ca ai raspuns la topicul cu maioneze la pagina asta http:///www.artaculi...ze/page__st__20 te pup si eu de 1001 ori hi hi hi dac-ai sti de cate ori mi se intampla mie sa cred ca am raspuns si de fapt nexam,eu cred ca tastez mesajul dar uit sa-i mai dau si trimite Eh'! bratranetzali' ie' greli' maica, ci sa-i faci'?!
Aceasta postare a fost editata de Geany: 06 January 2019 - 03:00 PM
#187
Postat 06 January 2019 - 10:23 PM
De cand ma stiu eu pe lumea asta, tata a ornat salata Nimeni nu avea voie sa se atinga de ea pana nu orna el salata. Si tot el si taie ingredientele Tata
#188
Postat 06 January 2019 - 10:40 PM
Eu daca in trecut imi bateam capul cu asa ceva
Acum ca e doar pt. noi nici nu ma mai obosesc sa o scot din lighean,sta ea mai bine acolo nu mi se rasufla si ocupa mai putin loc in frigider,pun masline si patrunjel pe ea si putin gogosar si castravecior doar pt. ca imi place mie sa le regasesc ca si gust cand o servesc si asta e din ciclul am adus-o sa o fac de ras
Maii nu radeti de inventia mea salata la lighean
#189
Postat 06 January 2019 - 10:46 PM
#190
Postat 06 January 2019 - 10:54 PM
Lapona Enigel, la 06 January 2019 - 10:46 PM, a spus:
Hi hi hi! dapai' ci' tu crezi ca mie imi ies doua la fel ?!
Daca ii trimiti, uite una facuta de mine in anii trecuti,nu prea se intelege dar se voia un bradut cu globulete din masline verzi umplute cu gogosar taiate rondele e stilizata rau si asta tot la lighean...
#191
Postat 04 February 2019 - 12:42 AM
pus la marinat in sucul de portocale
in crusta am pus nuci, parmigiano, cornflakes, rozmarin si ulei
copt in crisp la mo
#192
Postat 04 February 2019 - 10:39 AM
Foarte frumoasa bucata ta de somon zici ca e desenata.
Aceasta postare a fost editata de any_annette: 10 May 2020 - 06:20 PM
#193
Postat 04 February 2019 - 11:03 AM
asa ca atunci cind am vazut bucata asta atit de frumoasa am zis imediat ca o iau pentru reteta ta
#194
Postat 04 February 2019 - 11:07 AM