Si mie imi place asa simpla, o pun in inel de tort de 18 si o bag la frigider acoperita cu folie de plastic, iar inainte de a o consuma o scot cam cu juma de ora inainte de la rece. Am incercat o data sa o decorez, dar am renuntat in secunda doi, asa simpla e ok pentru ochiul meu.
Maioneza eu o faceam la KA, dar e minune daca nu se taie si pe loc ma ia agitatia daca se intampla sa se taie,avind in vedere ca in ultimul moment se acumuleaza o gramada de trebyuri de facut. Cu toate ca pun si un galbenus crud din start, etc de foarte putine ori nu s-a taiat. Si efectiv cand am o multime de treburi de facut sincer maioneza ma cam incurca.
Deci ne-a placut cu asta de la borcan, intr-adeavar e mai usoara, nu e greoaie ca cea de casa. Si nu as fi conceput vreodata sa fac salata beof (ma rog a mea e de legume ca nu are carne) cu maioneza cumparata.
Scuzati greselile de ortografie, etc, scriu de pe telefon mereu.
Aceasta postare a fost editata de any_annette: 05 January 2019 - 02:04 PM