Ajunul si Craciunul 2011, 2012, 2013 acasa la noi
Postat 27 December 2011 - 10:11 PM
Referitor la cumnata,am fost invitati de 2 ori in timp de un an jumatate la masa si ocazional la cafea(pe care ea nu o bea si de obicei bea doar ceai fara nimic sau apa carbogazoasa).
A fost foarte usor sa retin ce-a preparat,pentru ca o data a fost supa de somon plus o salata,iar alta data foccacia,rulada de pui si somon la cuptor plus salata.Iar ca desert tort cu fructe si frisca plus unul de ciocolata.Ma rog,e un pic genul de femeie care desi poate,nu se omoara cu mese intinse.Oricum,nu asta a contat pentru mine.
In ambele cazuri a gustat doar din ce-a preparat,pe motiv ca nu-i e foame.
Am fost nevoita sa urmaresc ce mananca(nu-i frumos,stiu, dar chiar aveam nevoie pentru a descifra misterul) pentru ca,credeam ca are problema ca nu mananca din mana oricui.Dar nu,si facut de ea tot e doar din ciugulite,astfel m-am convins ca problema nu consta in cine pregateste,convinsa si de faptul ca restul familiei lauda mereu preparatele pe care le pregatesc.
Eu as intelege daca-i vorba de sanatate,ba chiar si pe motiv de slabit si nu m-as stresa.Dar asa,ma simt incomod ca vine omul la mine si poate ramane flamand,dar chiar nu stiu ce sa inventez ca s-o atraga.
Postat 27 December 2011 - 10:12 PM
Eataly, la 27 December 2011 - 10:01 PM, a spus:
any_annette, la 27 December 2011 - 01:23 PM, a spus:
Lili astea ti le dedic toate tie
Vai Any, pai tu il meritai de aur!
Serios!
Meniul perfect, elegant, imi plac candelabrele, fata de masa, paharele, tot, tot.Si-mi placi tu.
Vinurile alea mi le-am trecut in carnetel.
Lagavulinul, ne chinuim si noi sa-l terminam. Pentru mine e prea ruginit.Le prefer mai blande.
Uite un premiu virtual:
Sortul ala e sexy rau!
Scumpa mea iti multumesc mult de tot pentru cuvintele frumoase ! Iar premiul il iau cu mare drag !
Sortul il scot numai la ocazii importante, soacra-mea cand a ajuns la mine l-a vazut si zice "vai ce frumos e"!. Eu zic "da, dar' mi-l pun mai tarziu ca acum mi-e frica ca-l murdaresc".
L-a luat si si l-a pus ea, da' ce bine-i statea, ca avea o rochie rosie si o jacheta neagra deasupra, deci asortata perfect. Apoi a venit cumnata-mea si i-a zis sa si-l dea repede jos sa mi-l dea inapoi !
Si pentru mine e puternic Lagavulin, insa in sfarsit un whisky mai special asa, pentru ca restul parca au toate acelasi gust.
Postat 27 December 2011 - 10:16 PM
Felicitari inca odata
Postat 27 December 2011 - 10:20 PM
Ellani, la 27 December 2011 - 10:11 PM, a spus:
Referitor la cumnata,am fost invitati de 2 ori in timp de un an jumatate la masa si ocazional la cafea(pe care ea nu o bea si de obicei bea doar ceai fara nimic sau apa carbogazoasa).
A fost foarte usor sa retin ce-a preparat,pentru ca o data a fost supa de somon plus o salata,iar alta data foccacia,rulada de pui si somon la cuptor plus salata.Iar ca desert tort cu fructe si frisca plus unul de ciocolata.Ma rog,e un pic genul de femeie care desi poate,nu se omoara cu mese intinse.Oricum,nu asta a contat pentru mine.
In ambele cazuri a gustat doar din ce-a preparat,pe motiv ca nu-i e foame.
Am fost nevoita sa urmaresc ce mananca(nu-i frumos,stiu, dar chiar aveam nevoie pentru a descifra misterul) pentru ca,credeam ca are problema ca nu mananca din mana oricui.Dar nu,si facut de ea tot e doar din ciugulite,astfel m-am convins ca problema nu consta in cine pregateste,convinsa si de faptul ca restul familiei lauda mereu preparatele pe care le pregatesc.
Eu as intelege daca-i vorba de sanatate,ba chiar si pe motiv de slabit si nu m-as stresa.Dar asa,ma simt incomod ca vine omul la mine si poate ramane flamand,dar chiar nu stiu ce sa inventez ca s-o atraga.
Eu ma enervez numai cand citesc.
Mai cunosc si eu vro doi dar mi-am jurat ca nu-i mai invit.Si la restaurant strambau din nas si impingeau cu furculita tot.
Pot sa te inteleg ca nu-ti place aia sau ailalta, dar stiu ca acasa mananci cartofi prajiti si hamburgeri congelati.
Scuze Any de off si de of.
Postat 27 December 2011 - 11:04 PM
Eataly, la 27 December 2011 - 10:20 PM, a spus:
Eu ma enervez numai cand citesc.
Mai cunosc si eu vro doi dar mi-am jurat ca nu-i mai invit.Si la restaurant strambau din nas si impingeau cu furculita tot.
In primul rand,cred ca trebuie sa-mi cer scuze eu de la Any c-am provocat off-ul si of-ul
Eu n-am cum sa nu invit,ca s-ar supara ca-i invit pe altii iar pe ei nu.Unica 'solutie' sa nu invit pe nimeni,dar nici asta nu e o varianta buna.E,trebuie sa existe si cazuri care sa ne faca viata mai 'interesanta'.
Postat 27 December 2011 - 11:15 PM
Pe mine m-ai complexat total .
Pai esti eficienta ca o firma de catering .
Socrii tai ,barbatul si prietenii ar trebui acuma sa te trimita o luna la SPA .
Ia sa le arati ce am scris eu aici .
Bravo si Brava !
http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 27 December 2011 - 11:20 PM
Si Pisco are dreptate! esti E F I C I E N T A!
Eu doar visez sa prestez o masa festiva in monoportii.
Ellani iti raspund la han, ca am si eu experienta de genul acesta.
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 27 December 2011 - 11:46 PM
Ellani, la 27 December 2011 - 10:11 PM, a spus:
Daaaa, il pun numai la ocazii importante !
Ioana, la 27 December 2011 - 10:16 PM, a spus:
Felicitari inca odata
Merci mult Ioana , sa stii ca acasa la mine si prietenii au parte de acelasi tratament !
Eataly, la 27 December 2011 - 10:20 PM, a spus:
No problem!
Ellani, la 27 December 2011 - 11:04 PM, a spus:
In primul rand,cred ca trebuie sa-mi cer scuze eu de la Any c-am provocat off-ul si of-ul
Nu trebuie sa iti ceri scuze.
Ne vedem la han !
Postat 27 December 2011 - 11:48 PM
Piscotel, la 27 December 2011 - 11:15 PM, a spus:
Pe mine m-ai complexat total .
Pai esti eficienta ca o firma de catering .
Socrii tai ,barbatul si prietenii ar trebui acuma sa te trimita o luna la SPA .
Ia sa le arati ce am scris eu aici .
Bravo si Brava !
Meric Lia !
Pai sa stii c-o sa-i arat mesajul tau, dar mie imi ajung si 3 zile la spa.
Am deja primul masaj pe 31 decembrie programat. Abia astept, ma doare spatele de mor!
Daniella, la 27 December 2011 - 11:20 PM, a spus:
Si Pisco are dreptate! esti E F I C I E N T A!
Eu doar visez sa prestez o masa festiva in monoportii.
Ellani iti raspund la han, ca am si eu experienta de genul acesta.
Merci inca o data Daniela, totul e organizare si retete simple, de efect si se poate face totul proaspat .
Postat 28 December 2011 - 12:03 AM
Rog mult moderatorii sa mute mesajele off-topic la han,daca se poate si au timp.Multumesc anticipat si scuze daca dau de munca in plus cuiva.
Postat 28 December 2011 - 12:10 AM
Ellani, la 28 December 2011 - 12:03 AM, a spus:
Rog mult moderatorii sa mute mesajele off-topic la han,daca se poate si au timp.Multumesc anticipat si scuze daca dau de munca in plus cuiva.
Hai mai Ellani, stai linistita, e topicul meu fac ce vreau cu el , eu cred ca nu e nevoie de mutat mesajele .
Postat 28 December 2011 - 09:57 AM
Postat 28 December 2011 - 11:45 AM
Postat 28 December 2011 - 11:49 AM
Eataly, la 28 December 2011 - 09:57 AM, a spus:
Asa i-ai avut si pe ei la masa intr-un fel.
Da si pe ei si pe tine !
2ut, la 28 December 2011 - 11:45 AM, a spus:
Multumesc frumos de aprecieri !
Postat 28 December 2011 - 12:00 PM
In ultimul moment s-au unit si celelalte 3 persoane, am devenit 9.
Chiar vreau sa merg zilele astea sa mai iau alte 6, sper sa gasesc.
Postat 28 December 2011 - 04:33 PM
any_annette, la 28 December 2011 - 12:00 PM, a spus:
unde bagati atatea, fata frumoasa? ca eu pt o masa de 12 mi-am procurat de toate felurile pahare, tacamuri, platouri, castronele, castronase etc si acum am dulapurile pline ochi ...
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 28 December 2011 - 05:55 PM
Daniella, la 28 December 2011 - 04:33 PM, a spus:
any_annette, la 28 December 2011 - 12:00 PM, a spus:
unde bagati atatea, fata frumoasa? ca eu pt o masa de 12 mi-am procurat de toate felurile pahare, tacamuri, platouri, castronele, castronase etc si acum am dulapurile pline ochi ...
Pai numai, gata, se vede ca si dulapurile mele dau aceleasi semne, am de bagat serviciul nou de ceai si suportul de tort, dar nu stiu unde
Postat 29 December 2011 - 01:16 AM
De unde ai cumparat sortul?
imi pun prietenii sa-mi caute Colomba Platino de Duca de Salaparuta ca imi place mult ce am citit despre el
Petrecere frumoasa de anul nou, sa te odihnesti si sa va distrati
Postat 29 December 2011 - 01:23 AM
Adriana, la 29 December 2011 - 01:16 AM, a spus:
De unde ai cumparat sortul?
imi pun prietenii sa-mi caute Colomba Platino de Duca de Salaparuta ca imi place mult ce am citit despre el
Petrecere frumoasa de anul nou, sa te odihnesti si sa va distrati
Nici cu tine nu mi-e rusine !
Vinul e superb, ti-l recomand.
Sortul l-am luat de la Siena acum cativa ani, am impresia ca au si site dar daca mi-as aduce aminte numele magazinului bine-ar fi.
Merci, abia astept, am probat in seara asta costumatia pentru rev, se pare ca am mancat prea multe prajituri si alte cele .