zerda, la 29 December 2012 - 05:15 PM, a spus:
Foarte frumos Any, foarte multa munca si rezultate spectaculoase!
![:notworthy:](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/notworthy.gif)
Dar cand ai o familie in care maxim 2 mananca dulce si in plus 2 sunt diabetici, ce sens are sa faci dulciuri?? Probabil e asa cum ai zis si tu, daca o vedeam pe mama ca facea cozonaci si fursecuri, probabil faceam si eu, iar bunica-mea nu mai prindea 91 de ani!
Lasa ca e bine si asa pentru noi.
Cafeluta draga, eu sunt departe de tara mea natala, departe de ai mei si crede-ma e bun cozonacul de acasa, foarte bun, dar eu pe cel cu fistc il ador. Ador atat aluatul cat si crema pe care-o are inauntru. Il luam in fiecare an( e facut artizanal, fara prostii in el si de aceea e si destul de scumpisor) ca fara el nu pot
![:tongue3:](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/tongue3.gif)
.
Cu toate astea, vreau sa simt miros de-acasa si de aceea ma incapatanez sa fac cozonac. Cu framantat la mana juma de ora, nu la robot. Si mie nu prea-mi place operatiunea asta. Dar asa ma-ntorc in timp si-mi amintesc si ma bucur ca pot sa fac treaba asta la casa mea.
La fel cu sarmalele. Cred ca eu am mancat cele mai multe cu dl. Any, ca si lui ii plac enorm de mult. Dar eram toti prea plini, se putea si fara.
Dar eu nu si nu, vreau sarmale sa miroasa-n casa a sarmale si a cozonac, ca altfel nu e Craciun
![:floare:](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/floare.gif)
.
Multumesc frumos
![:rolleyes:](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif)
.