Ajunul si Craciunul 2011, 2012, 2013 acasa la noi
#142
Postat 18 January 2014 - 10:30 AM
Carmen, la 17 January 2014 - 03:59 PM, a spus:
Carmen, la 17 January 2014 - 04:08 PM, a spus:
Iar mi-ai facut pofta de brigadeiros . Arata super!
Si...de cand nu m-ai mai vazut am prins o mare boala pe Macarons...chiar ieri am facut astia...(probe pt. ziua baietilor din martie)
Foarte simpatici, baietii tai vor fi foarte incantati !
#143
Postat 18 December 2016 - 04:06 AM
#144
Postat 18 December 2016 - 11:59 AM
#145
Postat 20 December 2016 - 06:38 PM
milena, la 18 December 2016 - 04:06 AM, a spus:
1482026613301860234076.jpg
Sper sa le pot face si eu pt Craciun. Mie imi plac la nebunie, de cand le-am descoperit nu le-am mai lasat. ma bucur ca le-ai probat .
#146
Postat 20 December 2016 - 06:39 PM
Lapona Enigel, la 18 December 2016 - 11:59 AM, a spus:
Lori eu iau lapte condensat de la nestle, nu e chiar lichid.
#147
Postat 23 December 2016 - 12:48 PM
#149
Postat 12 January 2017 - 07:34 PM
#150
Postat 12 January 2017 - 10:29 PM
milena, la 12 January 2017 - 07:34 PM, a spus:
ma bucur mult Milena, si eu le fac la fiecare Craciun si revelion, in afara de anul asta ca nu am facut nimic. am fost oaspeti la socrii.
#151
Postat 26 December 2018 - 01:36 PM
Ce faceti dragilor, ati supravietuit maratonului culinar de Craciun?
Eu anul asta simplu de tot, nimic deosebit.
De ajun salata beof, cocktail de creveti, file de ton afumat marinat cu ghimbir, pestisori (alici) marinati cu ceapa verde si ulei de masline, somon afumat, tartine cu unt si simil icre negre si rosii.
Apoi risotto cu langustine.
Creveti la cuptor facuti la "cartoccio" cu tozmarin, portocala, coniac, sare, piper si ceva ulei de masline. Apoi creveti la cuptor facuti simpli.
Apoi am sarit peste tiramisù,pandoro si panettone ca eram plini.
#152
Postat 26 December 2018 - 01:43 PM
Apoi supa de clapon umplut cu carne tocata mortadella si fistic intreg. In supa am fiert si chifelute. Supa am servit-o cu cappelletti.
Apoi ca felul doi am mancat claponul din supa, cu sos verde facut cu patrunjel e un sos traditional in Italia se mananca cu carne fiarta.
Am facut apoi un rulou cu sos de portocale si vin, cartofi la cuptor.
Tiramisù, cassata siciliana (cumparata).
Aceasta postare a fost editata de any_annette: 28 December 2018 - 03:32 PM
#153
Postat 26 December 2018 - 03:21 PM
any_annette, la 26 December 2018 - 01:43 PM, a spus:
Apoi supa de clapon umplut cu carne tocata mortadella si fistic intreg. In supa am fiert si chifelute. Supa am servit-o cu cappelletti.
Apoi ca felul doi am mancat claponul din supa, cu sos verde facut cu patrunjel e un sos traditional in Italia se mananca cu carne fiarta.
Am facut apoi un rulou cu sos de portocale si vin, cartofi la cuptor.
Tiramisù, cassata siciliana.
20181225_125933.jpg
IMG-20181225-WA0088.jpg
IMG-20181225-WA0096.jpg
IMG-20181225-WA0095.jpg
20181226_124921.jpg
IMG-20181225-WA0091.jpg
IMG-20181225-WA0090.jpg
IMG-20181225-WA0100.jpg
IMG-20181225-WA0098.jpg
20181226_095611.jpg
Frumos, simplu, elegant... Any homemade, cum putea fi altfel? 😍
Sarbatori frumoase in continuare
#155
Postat 26 December 2018 - 10:13 PM
#156
Postat 26 December 2018 - 11:04 PM
#157
Postat 27 December 2018 - 03:53 AM
Geany, la 26 December 2018 - 10:13 PM, a spus:
Am mancat si azi supa, am fiert din nou cappeletti si ce pacat ca nu mai am!!!
Ellani, la 26 December 2018 - 11:04 PM, a spus:
Si ce bine ca te vad!!!!!!!!!! Tare mult ma bucur, am stiut eu ca ai sa apari, aveam o presimtire, serios!
#160
Postat 28 December 2018 - 03:15 PM
any_annette, la 27 December 2018 - 03:53 AM, a spus:
Si ce bine ca te vad!!!!!!!!!! Tare mult ma bucur, am stiut eu ca ai sa apari, aveam o presimtire, serios!
Poate si presimtirea o fi avut vreun rol si-am aparut,desi nu-n forta,ca nah,aici ne masuram in oale,tavi, tigai,feluri,meniuri .
Cred ca undeva si constiinta ma mustra,ca pina la urma,sa dispar asa ca magarul in ceata,tot nu-mi sta in fire parca