Meniurile mele de Ajun, Craciun si Sf.Stefan 2011, 2012, 2013, 2014, 2017, 2018, 2020, 2022, 2023 si 2024
#101
Postat 08 January 2015 - 01:41 PM
Imi e pofta din nou de Craciun!
Spune-mi te rog care e site-ul unde faci meniul.
#102
Postat 09 January 2015 - 10:02 AM
#103
Postat 14 January 2015 - 05:48 PM
La multi ani! La multi ani Stefano!
#104
Postat 14 January 2015 - 09:37 PM
#106
Postat 11 February 2015 - 10:59 AM
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#108
Postat 25 December 2017 - 01:58 AM
Masa
Tartine cu somon afumat
Caracatita cu ardei
Cannolicchi gratinate la cuptor
Calamari umpluti cu pesmet aromat cu patrunjel si usturoi
Paste tricolore cu sos de vongole, rosii si pesmet aromat de mai sus
am baut vin d'orange cu Prosecco
#109
Postat 26 December 2017 - 01:43 AM
felii de friptura rece cu sos de usturoi, de ardei si ajvar
salata boeuf
vol-au-vent cu fonduta
flan din cardi tot cu fonduta
supa cu tortellini
chiftea din carne de pui cu sos cu ceapa rosie
piersici umplute cu sorbetto din capsuni
Eu si Marco am baut ultima sticla de Gewürztraminer Elena Walch cumparata cu Peter Stefano cu soacra-mea un rosu din zona asta.
#110
Postat 26 December 2017 - 10:21 AM
Sărbători fericite și petrecere frumoasă în continuare.
P.S. Până anul acesta nu mâncasem calamari. Era mai bună ignoranța!!! Acum stau și bălesc la pozele tale și mi-e dor de mare...
#111
Postat 26 December 2017 - 11:40 AM
Sarbatori fericite si tie.
Calamarii ii aveam congelati.
#112
Postat 26 December 2017 - 08:37 PM
Masa
Brinza proaspata de vaca care aici se numeste tomini cu ulei si fel de fel de mirodenii
Tartine cu brinza de burduf si marmelada de ceapa rosie
Croissant cu mortadella
Risotto cu bresaola si gorgonzola
Friptura de pui cu salata de varza rosie
Panettone al moscato
#113
Postat 27 December 2017 - 06:57 PM
Mese frumoase si aerisite, cat de mult apreciez asta! La mine nu se poate, daca nu-s toate gramada, nu se simte bine familionul.
#114
Postat 27 December 2017 - 11:40 PM
Eu de obicei pun aperitivele toate, depinde si ce fel sint, si apoi felul I (cind e) si apoi felul II, dar mai ales in ziua de Craciun merg continuu in bucatarie ca sa vad cit mai putin fata soacrei
#115
Postat 03 January 2018 - 01:29 PM
simplu, putin si bun
Masa
Felii de caltabos cu castravete si ardei
Camoscio d’oro felii si struguri
Rulada de omleta cu jambon si brinza
Clatite cu sos bechamel si ciuperci(champignon si pleurotus)
Vesnicul cotechino cu linte
Biancomangiare cu boabe si sos de rodii
vin d'orange + champagne
#116
Postat 27 December 2018 - 12:03 AM
Meniul
Masa
Un loc
Aperitivele
Somon afumat marinat cu suc de lamiie, ulei, decorat cu patrunjel si piper roz
Ardei copti cu bagna cauda si hamsii
Salata de hering afumat a lui Lili
Pateu de somon afumat si dulceata de portocale, am amestecat 200 de gr de somon afumat cu 50 de gr de smintina, 40 de gr de unt aromat cu ierburi si coaja rasa de la o portocala
Baccalà mantecato cu mamaliga alba si calamari umpluti cu creveti
Midii si sardine panè
Mousse cu ciocolata alba si amara
si sectiune
#119
Postat 27 December 2018 - 07:28 PM
Il vad separat, dar citiind reteta se intelege ca pui si in compozitie.
Lamureste-ma!
#120
Postat 27 December 2018 - 07:46 PM
am amestecat in Bimby somonul afumat (reteta originala era cu peste spada dar ma deranja psihologic pretul ) cu smintina fara lactoza, coaja rasa de la o portocala si untuletul ( si aici reteta originala prevedea 100 de grame dar nu aveam chef sa pun asa de mult), a iesit moale, adica desi a stat o zi in frigider nu s-a intarit, dar la urma urmei a fost mai bine pentru ca era moale si se putea intinde pe piine foarte bine
dulceata e alaturi, se pune peste el dupa ce il intinzi pe piine