Meniurile mele de Ajun, Craciun si Sf.Stefan 2011, 2012, 2013, 2014, 2017, 2018, 2020, 2022, 2023 si 2024
#101
Postat 08 January 2015 - 01:41 PM
Imi e pofta din nou de Craciun!
Spune-mi te rog care e site-ul unde faci meniul.
#102
Postat 09 January 2015 - 10:02 AM
#103
Postat 14 January 2015 - 05:48 PM
La multi ani! La multi ani Stefano!

#104
Postat 14 January 2015 - 09:37 PM

#106
Postat 11 February 2015 - 10:59 AM

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#108
Postat 25 December 2017 - 01:58 AM
Masa

Tartine cu somon afumat

Caracatita cu ardei

Cannolicchi gratinate la cuptor

Calamari umpluti cu pesmet aromat cu patrunjel si usturoi

Paste tricolore cu sos de vongole, rosii si pesmet aromat de mai sus

am baut vin d'orange cu Prosecco

#109
Postat 26 December 2017 - 01:43 AM

felii de friptura rece cu sos de usturoi, de ardei si ajvar

salata boeuf

vol-au-vent cu fonduta

flan din cardi tot cu fonduta

supa cu tortellini

chiftea din carne de pui cu sos cu ceapa rosie

piersici umplute cu sorbetto din capsuni

Eu si Marco am baut ultima sticla de Gewürztraminer Elena Walch cumparata cu Peter

#110
Postat 26 December 2017 - 10:21 AM
Sărbători fericite și petrecere frumoasă în continuare.

P.S. Până anul acesta nu mâncasem calamari. Era mai bună ignoranța!!! Acum stau și bălesc la pozele tale



#111
Postat 26 December 2017 - 11:40 AM
Sarbatori fericite si tie.
Calamarii ii aveam congelati.

#112
Postat 26 December 2017 - 08:37 PM
Masa

Brinza proaspata de vaca care aici se numeste tomini cu ulei si fel de fel de mirodenii

Tartine cu brinza de burduf si marmelada de ceapa rosie

Croissant cu mortadella

Risotto cu bresaola si gorgonzola

Friptura de pui cu salata de varza rosie

Panettone al moscato

#113
Postat 27 December 2017 - 06:57 PM
Mese frumoase si aerisite, cat de mult apreciez asta! La mine nu se poate, daca nu-s toate gramada, nu se simte bine familionul.
#114
Postat 27 December 2017 - 11:40 PM

Eu de obicei pun aperitivele toate, depinde si ce fel sint, si apoi felul I (cind e) si apoi felul II, dar mai ales in ziua de Craciun merg continuu in bucatarie ca sa vad cit mai putin fata soacrei

#115
Postat 03 January 2018 - 01:29 PM
simplu, putin si bun

Masa

Felii de caltabos cu castravete si ardei

Camoscio d’oro felii si struguri

Rulada de omleta cu jambon si brinza

Clatite cu sos bechamel si ciuperci(champignon si pleurotus)

Vesnicul cotechino cu linte

Biancomangiare cu boabe si sos de rodii

vin d'orange + champagne

#116
Postat 27 December 2018 - 12:03 AM
Meniul

Masa

Un loc

Aperitivele

Somon afumat marinat cu suc de lamiie, ulei, decorat cu patrunjel si piper roz

Ardei copti cu bagna cauda si hamsii

Salata de hering afumat a lui Lili

Pateu de somon afumat si dulceata de portocale, am amestecat 200 de gr de somon afumat cu 50 de gr de smintina, 40 de gr de unt aromat cu ierburi si coaja rasa de la o portocala

Baccalà mantecato cu mamaliga alba si calamari umpluti cu creveti

Midii si sardine panè


Mousse cu ciocolata alba si amara

si sectiune

#119
Postat 27 December 2018 - 07:28 PM
Il vad separat, dar citiind reteta se intelege ca pui si in compozitie.

Lamureste-ma!
#120
Postat 27 December 2018 - 07:46 PM
am amestecat in Bimby somonul afumat (reteta originala era cu peste spada dar ma deranja psihologic pretul

dulceata e alaturi, se pune peste el dupa ce il intinzi pe piine