Ingrediente:
- cotlete de miel sau bucăţi de miel din ce regiune vă place, regiunea mielului, nu a geografiei patriei
- o ramură de cimbru
- 2 căţei de usturoi
- coajă de lămîie, cît vă lasă inima
- nişte cartofi
- un BORCAN cu capac
Cum se face
Introduceţi mielul intr-un borcan încăpător, impreună cu usturoiul şi cimbru, adăugaţi un fir de ulei de măsline, puneţi capacul şi băgaţi la cuptor la 90 C pentru 30 de minute, nici un grad sau minut mai mult.
In timp ce mielul şade la cald in cuptor, blanşaţi nişte cartofi în apă sărată după care purcedeţi la a îi frige intr-o tigaie impreună cu un pic de usturoi şi coaja de lămîie. Cînd sună cucu
Notă ♩ ♮ ♪ ♯♫ ♬ : Carnea nu se va coace în borcan, numai se va frăgezi iar miresmele se vor întrepătrunde
Serviţi cu salată de rucola