Dexter, la 31 December 2011 - 11:57 PM, a spus:
dani, dex scrie sub pseudonim şi în afară de faptul că este Unicul şi Nemaiântâlnitul Dexter, celelalte amănunte sunt aşa de nesemnificative, că nu merită menţionate
Off topic, dar ramand atat in sfera mioritica, cat si a misterului
Intr-un banc, un cioban i spunea unui turist cu parul lung, ramas peste noapte la stana, caruia nu-i cumostea
secsul ca intr-adevar:
"Nu prea conteaza, dar vreau sa stiu - mioriticul din banc, nu eu - cum sa te pui"
Acum - ca Dex o fi cu crucea-n jos, ori cu sageata-n sus * - reteta e inedita si impecabil prezentata
amintindu-mi un pic de tehnica sous vide.
Canzonetta asta as fredona-o si eu.
Dar fara
labe mol (la ♭)
Ma intreb daca borcanul nu ar putea fi pus intr-o oala cu apa la circa 70 de grade Celsius asezata la o oarecare distanta (trebuie experimentat) de un ochii de aragaz aprins.
Dex, you're such an inspiration! Nu am aparat de vidare, nici oala high tech, nici macar cuptor cu termometru, dar incep sa intrevad posibilitati.
--------------------
*
♀♂