Sa-ncep cu inceputul:

Pe platoul din dreapta am avut saratelele Petuniei,struguri cu brie si nuci,omuleti de zapada,inspirata de Bristena(care nicidecum nu se dadeau lipiti si pana la urma unul a si cazut pe burta,de-am zis ca s-ambatat deja

Aici salata cu scrumbie

Iar aici tortul aperitiv luat de pe arta,foarte bun ,de altfel.

Ca fel II am avut platou cald cu praz umplut,muschi de porc umplut si copt cu bere,la care s-a 'lipit' niste varza de bruxelles sotata cu brie si data la cuptor,acompaniate toate de un sos de iaurt cu castraveti.

Iar la desert am avut braduti din prune umplute cu nuci,chiar daca nu prea se vede,a fost verde


si un tort-explozie de gusturi, debordand de nuci,la care a trebuit sa topesc zahar pentru caramel de 2 ori,pentru ca nu mi-a iesit din prima,asa ca am mai incercat a doua zi si iata-l,asa cum m-a dus capul la ornat la repezeala

Evident ca nu s-a mancat tot,asa ca mai avem de luptat azi si maine,cred,iar tortul poate si mai mult(adica sper eu,nu de alta,dar e o bomba de calorii)