![:occasion14:](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/occasion14.gif)
![Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1267-13313294646833.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_03_2012/post-1267-13313294646833.jpg)
Cel mai mult din toate pregatirile mi-a luat sa fac 8-ul.De fapt e o salata in straturi,care e preferata sotului si nu doar.
Contine :
strat 1- ceapa prajita in unt la foc mic pana cand devine aurie
strat 2 carne de pui\porc taiata cubulete marunte si prajita\innabusita mai mult si ea in unt
strat 3 maioneza
strat 4 cartofi fierti razuiti (dupa care se mai poate pune un strat de maioneza,eu nu pun)
strat 5 sfecla rosie fiarta razuita
Deasupra se presara seminte de rodie,cu cat mai multe,cu atat mai bine(cat va tine rabdarea sa le scoateti din fruct
![:occasion14:](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/occasion14.gif)
De obicei o fac pe platou ca o salata obisnuita,dar acum am pus 2 pahare si n jurul lor am 'zidit' zalata.Migaloasa activitate,inclusiv si la scosul paharelor,dar in cazul meu a meritat.
Rulada e in fond o clatita mai groasa in care am pus sfecla rosie fiarta,si uns pe urma cu un amestec de crema de branza+feta+marar.
Iar 'insula portocalie' e o piersica conservata in care am pus cate o bila dintr-un amestec de piept de pui fiert,maioneza,crema de branza,mac,nuci asezonat cu sare,piper si 1 lingura de suc de lamaie.
Iar ca desert am avut prajitura Tosca in forma de tort
![Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1267-13313301959256.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_03_2012/post-1267-13313301959256.jpg)