A doua zi de Pasti, aici se obisnuieste sa se mearga la tara, la gratar si pizze. Adica
Pasquetta.
Anul asta am reusit sa mergem la noi la tara.
Chiar daca casele nu sunt gata, am avut ce era mai important: gratarul, cuptorul pe lemne de facut pizza si altele.
Ca gustari am dus tot ce-a ramas din prima zi de Pasti: salata boeof, vol au vent si tarta Pasqualina.
Am avut paste la cuptor facute de soacra-mea
Gratar de miel
Anghinare la cuptor
Legume la cuptor: cartofi, ceapa, vinete, anghinare, ulei ev, sare, piper, putine rosii din conserva pe deasupra.
Pizza cu usturoi felii, ansoa (sau sardele in ulei) suc de rosii, ulei, ev, parmigiano. (cele cu scobitori in ele au semn, adica sunt fara usturoi)
Pizza cu cartofi
Aici la cuptor, alaturi de pizza alba - numai cu ansoa si oregano
Apoi profiterol la care nu am poze, capsuni cu zahar si lamaie
Mielul dulce de Pasti, cu migdale si fistic
De dimineata pana seara cu multa voie buna!
Eu am mai fotografiat natura