Meniurile mele pentru familia mea si pentru prietenii mei dragi
Postat 11 April 2012 - 12:29 AM
Sublimissim totul. Brava
Postat 11 April 2012 - 08:58 AM
Postat 11 April 2012 - 09:34 AM
Si legumele alea la cuptor....
Postat 11 April 2012 - 02:20 PM
stella, la 11 April 2012 - 12:29 AM, a spus:
Sublimissim totul. Brava
Stellina draga si scumpa ti-as pregati bucate cu toata inima !
zerda, la 11 April 2012 - 08:58 AM, a spus:
N-am vrut eu sa dau prea mult din casa, dar toata straduta de la poarta pana la casa e strajuita de palmieri de-o parte si de alta.
Merci Zerda !
Eataly, la 11 April 2012 - 09:34 AM, a spus:
Si legumele alea la cuptor....
Da, e dulce mielul dar crede-ma ca nu m-am mai gandit la calorii. Imi pare rau ca am mancat numai jumate de felie, nu mai mergea dupa atata mancare pranz si cina.
Legumele sunt bestiale.
Foxyy, la 11 April 2012 - 09:37 AM, a spus:
Foxule merci !
Postat 11 April 2012 - 06:46 PM
Any, superb, superb, superb! Ca de altfel tot ce faci tu!
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 11 April 2012 - 07:09 PM
Maya, la 11 April 2012 - 06:46 PM, a spus:
Any, superb, superb, superb! Ca de altfel tot ce faci tu!
Ei taci din gura, asta a fost meniu peizan vorba Stellei!
La pranz am mancat gustarile afara langa gratar, asteptind sa se faca carnea.
Apoi am mancat carnea tot asa in mijlocul naturii , ba pe langa gratar, ba pe langa cuptor asteptind sa se incalzeasca pastele, ba cu un paharel de vin rosu.
Apoi am mancat ca oamenii la masa pastele .
Seara, am mancat mai civilizat, la masa, de la cap la coada .
Maya !
Postat 11 April 2012 - 07:20 PM
Postat 11 April 2012 - 07:25 PM
Dexter, la 11 April 2012 - 07:20 PM, a spus:
Nu-i chiar peste drum, dar se vede-n departare o bucata .
Luni mi-am dat seama ca apusul de soare vazut de acolo de la tara e superb, un peisaj extraordinar, un tablou!
Postat 11 April 2012 - 07:43 PM
any_annette, la 11 April 2012 - 07:09 PM, a spus:
Apoi am mancat carnea tot asa in mijlocul naturii , ba pe langa gratar, ba pe langa cuptor asteptind sa se incalzeasca pastele, ba cu un paharel de vin rosu.
Seara, am mancat mai civilizat, la masa, de la cap la coada .
Maya !
Si ce e mai frumos de asa?
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 11 April 2012 - 07:48 PM
Postat 12 April 2012 - 09:46 AM
any_annette, la 11 April 2012 - 07:09 PM, a spus:
Seara, am mancat mai civilizat, la masa, de la cap la coada
ca-i in casa, ca-i afara, ca-i in buricul targului sau la tzara, la tine-s bucate multe , bune si grozav prezentate, felicitari!
zerda, la 11 April 2012 - 07:48 PM, a spus:
se pregateste tabara, bag seama
Postat 12 April 2012 - 09:57 AM
V-as servi cu drag pe fiecare !
Postat 12 April 2012 - 05:49 PM
Nu pot sa nu subscriu,dar si sa mai adaug ca face si lucruri frumoase dar si ea e o frumoasa cu suflet frumos.Si m-am convins de asta doar dintr-un cm patrat de poza.
Mie mi-ai facut o pofta de numa' cu legumele alea la cuptor.As manca numai din alea(nu ca n-as indrazni si la mielul ala ).La anul te aduc la mine macar pentru vreo saptamana si-asa poate reusesc sa tin si eu post.
Postat 12 April 2012 - 06:32 PM
Ellani, la 12 April 2012 - 05:49 PM, a spus:
Nu pot sa nu subscriu,dar si sa mai adaug ca face si lucruri frumoase dar si ea e o frumoasa cu suflet frumos.Si m-am convins de asta doar dintr-un cm patrat de poza.
Mie mi-ai facut o pofta de numa' cu legumele alea la cuptor.As manca numai din alea(nu ca n-as indrazni si la mielul ala ).La anul te aduc la mine macar pentru vreo saptamana si-asa poate reusesc sa tin si eu post.
Am parte numai de cuvinte frumoase de la voi si va multumesc din inima !
Ellani, sa stii ca am mancat 2 farfurii de cartofi atat de buni au fost. Buni tare.
Si spre rusinea mea, post n-am reusit sa tin, ca tot mananc ba ceva branza sau dulce, deci cad in abatere.
Ellani !
Postat 19 April 2012 - 12:40 PM
Totul la superlativ, doar imi imaginez curtea, gradina, vegetatia mediteraneeana, soarele caldut, aerul de Sicilia si cad in lesin pana sa ma mai uit si la mancaruri. Esti extraordinara! Esti fantastica! Esti grozava!
cum faci minipizzele? (oare pot sa le fac cu coca de paine, cumaprata de la brutarie?) Vad ca pizzele nu le-ai bagat in cuptorul pe lemne, nu ai vrut sa ni-l arati? Dar ce fain e cuptorul asta electric cu 3 rafturi, zici ca e de bucatarie profesionala, sau chiar e?
Imi imaginez familia ta cu mare drag si atmosfera de la voi ... Cat si mandria alor tai si pasiunea ta pentru frumos si pentru gustos! Felicitari!
Ia feriti, ca eu apuc de niste ciozvarte de miel si stau la umbra palmierului sa le rontai ... !
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 19 April 2012 - 03:01 PM
Daniella, la 19 April 2012 - 12:40 PM, a spus:
Totul la superlativ, doar imi imaginez curtea, gradina, vegetatia mediteraneeana, soarele caldut, aerul de Sicilia si cad in lesin pana sa ma mai uit si la mancaruri. Esti extraordinara! Esti fantastica! Esti grozava!
cum faci minipizzele? (oare pot sa le fac cu coca de paine, cumaprata de la brutarie?) Vad ca pizzele nu le-ai bagat in cuptorul pe lemne, nu ai vrut sa ni-l arati? Dar ce fain e cuptorul asta electric cu 3 rafturi, zici ca e de bucatarie profesionala, sau chiar e?
Imi imaginez familia ta cu mare drag si atmosfera de la voi ... Cat si mandria alor tai si pasiunea ta pentru frumos si pentru gustos! Felicitari!
Ia feriti, ca eu apuc de niste ciozvarte de miel si stau la umbra palmierului sa le rontai ... !
Dani asta e cuptor pe lemne si tocmai de aceea bucatele au iesit bune tare .
Uite cum e, in usita din mijloc se pun lemnele, iar cea de jos e un fel de rola unde se pun oalele sa stea la cald.
Merci Dani de aprecieri, chiar a fost frumos !
Pizzele le-am facut cu faina de grau dur remacinata, apa, 1 lingurita de zahar, drojdie proaspata, ulei extravirgin, sare.