Meniurile mele pentru familia mea si pentru prietenii mei dragi
Postat 13 October 2012 - 12:32 AM
Dar mie mi-a ramas sufletul la niste goanje, vazute pe alt topik.
Postat 13 October 2012 - 01:28 AM
stella, la 13 October 2012 - 12:32 AM, a spus:
Dar mie mi-a ramas sufletul la niste goanje, vazute pe alt topik.
Sarumana Stellina !
Hai sa-ti spun cum a fost treaba. Anul asta i-am tinut ziua lui dl.Any de 2 ori. Adica de ziua lui si a doua zi. Si intr-una din zile am facut peste. De aia au fost goanje, peste spada la cuptor, salata de icre de crap pe paine, fileuri de ansoa in ulei ev cu praz taiat julienne, piper. Dar n-am reusit sa fotografiez nica.
Postat 13 October 2012 - 11:09 AM
Any, să-ți trăiască soțul sănătos și să fiți fericiți împreună.
P.S. Sper că și el te răsfață pe măsură
Postat 13 October 2012 - 04:23 PM
pregatiri.
La multi ani iubitului sot!
Postat 13 October 2012 - 07:50 PM
boni, la 13 October 2012 - 11:09 AM, a spus:
Any, să-ți trăiască soțul sănătos și să fiți fericiți împreună.
P.S. Sper că și el te răsfață pe măsură
Sarumana de urari Boni !
Am facut tot posibilul sa le potrivesc cat mai bine.
Asta e fata de masa pe care am primit-o de la fini (unul din cadouri) dragii de ei, imi place la nebunie ca e extrem de fina.
Dl.Any ma rasfata la maxim, asta e minimul pe care eu il pot face pentru el !
Carmen L, la 13 October 2012 - 04:23 PM, a spus:
pregatiri.
La multi ani iubitului sot!
Carmen, ma faci sa rosesc, esti tare tare gentila !
Multumesc mult de tot de urari, deja i-am transmis !
Postat 15 October 2012 - 10:56 AM
Postat 15 October 2012 - 11:06 AM
Postat 15 October 2012 - 11:43 AM
alpha, la 15 October 2012 - 10:56 AM, a spus:
2ut, la 15 October 2012 - 11:06 AM, a spus:
Alpha si 2ut , va multumesc din suflet, ma umpleti de bucurie de fiecare data si am zis si-o repet, faptul ca place ceea ce fac inseamna mult pentru mine, la fel ca fiecare cuvant frumos pe care-l primesc.
Multumesc mult de urari !
Postat 15 October 2012 - 11:49 AM
Cat despre preparate, ca de obicei ... totul arata de revista!
Cel mai mult si mai mult imi place cum emana fericirea din manutele si sufletel in pregatirile pentru COMOARA ta! Multa sanatate si fericire si de acum inainte 100 ani! La Multi Ani, Domnul Any si tine-ne-o tot asa in forma!
PS: Multumesc pt retetele pe care mi le-ai scris la ultima postare vreau si reteta ta de panna cotta fara termomix
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 15 October 2012 - 12:19 PM
Daniella, la 15 October 2012 - 11:49 AM, a spus:
Cat despre preparate, ca de obicei ... totul arata de revista!
Cel mai mult si mai mult imi place cum emana fericirea din manutele si sufletel in pregatirile pentru COMOARA ta! Multa sanatate si fericire si de acum inainte 100 ani! La Multi Ani, Domnul Any si tine-ne-o tot asa in forma!
PS: Multumesc pt retetele pe care mi le-ai scris la ultima postare vreau si reteta ta de panna cotta fara termomix
Multumesc draga mea de urari !
Dani, setul de farfurii e ala de la Ikea, daca-ti mai amintesti, il pusesem si pe topicul cu pricina cand l-am luat.
Fata de masa e unul din cadourile pe care le-am primit de la finii pe care am avut placerea sa-i cununam ( cum ar zice Maestrul Paparotti ) si cum aveam servicul de tacamuri cu verde si vaza verde, am luat flori albe si am luat la metru bentita verde pe care le-am taiat mai apoi si le-am legat asa simplu.
Postat 15 October 2012 - 05:04 PM
Imi place ca aranjata masa simplist, verdele e una din culorile mele preferate.Si-mi plac paharele.Pe cele cu picior le am si eu le-am primit cadou de la nasi anul asta, ca tot serbam nunta de cristal.Mi-ar place unele micute, mama avea de whisky, da au ajuns in zestrea surorii celei mari .Sicilia cheama boemia .
Ruloruile din sunca de Praga umplute cu salata de morcovi si telina erau intr-un timp nelipsite de pe mesele noastre, bine ca mi-ai readus aminte de ele
Postat 15 October 2012 - 05:21 PM
Arata superb!
Retetele la saruturi de doamna sarate si muschi de porc imbracat le gasesc pe undeva?
Postat 15 October 2012 - 05:29 PM
Ioana, la 15 October 2012 - 05:04 PM, a spus:
Imi place ca aranjata masa simplist, verdele e una din culorile mele preferate.Si-mi plac paharele.Pe cele cu picior le am si eu le-am primit cadou de la nasi anul asta, ca tot serbam nunta de cristal.Mi-ar place unele micute, mama avea de whisky, da au ajuns in zestrea surorii celei mari .Sicilia cheama boemia .
Ruloruile din sunca de Praga umplute cu salata de morcovi si telina erau intr-un timp nelipsite de pe mesele noastre, bine ca mi-ai readus aminte de ele
Multumesc mult Ioana !
Paharele ni le-au facut cadou ai mei dragii de ei, de apa, de vin si de sampanie. Am de 12 persoane si mi-s tare dragi.
Ahahaha Sicilia cheama boemia!
Rulourile au placut mult la toata lumea, s-au terminat primele !
Postat 15 October 2012 - 05:48 PM
ralesu, la 15 October 2012 - 05:21 PM, a spus:
Arata superb!
Retetele la saruturi de doamna sarate si muschi de porc imbracat le gasesc pe undeva?
Multumesc frumos Ralesule !
Aici am pus reteta de muschi http://artaculinara....le/page__st__80
Iar reteta de "baci di dama" o pun mintenas cu imagini .
Postat 15 October 2012 - 05:50 PM
any_annette, la 15 October 2012 - 05:48 PM, a spus:
ralesu, la 15 October 2012 - 05:21 PM, a spus:
Arata superb!
Multumesc frumos Ralesule !
Aici am pus reteta de muschi http://artaculinara....le/page__st__80
Iar reteta de "baci di dama" o pun mintenas cu imagini .
astept cu interes
Postat 15 October 2012 - 06:45 PM
Postat 15 October 2012 - 09:09 PM
Verdele imi place si mie,si paharele si tot, tot, tot. Bravo bravissima,caci nu stiu ce cuvinte sa mai gasesc ca sa nu ma repet,la cate mese minunate pregatesti.Chiar si ceea ce-i gandit in scurt timp,tot foarte bine gandit iese la tine
Am vazut c-ai inceput dieta,nu stiu cum sa reusesti cu atatea bunatati in casa.
#239 Guest_Gelutza_*
Postat 16 October 2012 - 02:18 PM
Sa-ti traiasca sotul si sa aveti multi ani frumosi de trait impreuna de acum inainte!
Postat 16 October 2012 - 05:54 PM
Ellani, la 15 October 2012 - 09:09 PM, a spus:
Verdele imi place si mie,si paharele si tot, tot, tot. Bravo bravissima,caci nu stiu ce cuvinte sa mai gasesc ca sa nu ma repet,la cate mese minunate pregatesti.Chiar si ceea ce-i gandit in scurt timp,tot foarte bine gandit iese la tine
Am vazut c-ai inceput dieta,nu stiu cum sa reusesti cu atatea bunatati in casa.
Multumim de urari ! Esti o draguta ca de obicei .
Pai nu prea mai am bunatati, am golit frigiderul, cumparaturi fac putin cate putin ca sa nu fac stocuri si uite-asa.
Gelutza, la 16 October 2012 - 02:18 PM, a spus:
Sa-ti traiasca sotul si sa aveti multi ani frumosi de trait impreuna de acum inainte!
Multumimi de urari Gela !