cristinaD, la 23 March 2013 - 08:10 PM, a spus:
Any, superb totul, ca de obicei
Si probabil voi ajunge prima la tine, ca-s mai aproape
Multumesc draga mea
! Pai daca esti aproape, ce mai astepti
?
moatza, la 23 March 2013 - 09:58 PM, a spus:
Any, desavarsita esti, cred ca te apreciaza tare mult socrii tai, mereu ii ai musafiri! F frumos totul, felicitari!
Poate ma incumet si eu la cosulete
si ce multa anghinare ai facut! am auzit ca se pregateste destul de greu.
Multumesc
!
Sper si eu sa aprecieze, dupa vorbele lor asa s-ar parea.
Foarte usor se pregateste anghinarea, cel putin cum o fac eu. Noi o mancam numi asa, rar o prepar in alt fel.
Ellani, la 23 March 2013 - 10:25 PM, a spus:
Si la mine primul gand vazand postarea, Any,a fost daca esti atat de sado-mazo,incat sa rezisti sa nu gusti deloc din ce-ai facut.Dar mai aveam sperante ca totusi ai terminat dieta si asa ai avut si tu parte de ospat macar un pic.Si ce m-a dat gata ,e ca tu ai pregatit bucate si-n timpul mesei,doar sa primeasca lumea la masa proaspat luat de la foc.
Eu, de obicei, aleg la mese-ntinse bucatele calde astfel incat sa le pot pregati din timp si-apoi sa le dau la cuptor si sa se faca-n timp ce lumea vine\manaca aperitivele.Dar sa trebuiasca sa pregatesc ceva pe loc, nu cred c-as reusi sa ma mai vada oaspetii la ochi.Dar tu le reusesti pe toate,ce sa mai !?
Am mancat o lingurita de zacusca, salam de caracatita cu pepene, salata de creveti cu capsuni, supa de bobi dar jumatate de castronel, un sfert de pachetel de somon si o chiftea de aia (ca nu stiu altfel cum sa-i zic) de orez dulce.
Restul nu mi-a trebuit.
Cel mai frumos moment din toata afacerea asta, a fost a doua zi dimineata cand dl.Any mi-a adis micul dejun la pat
.
Merci Ellani
!