Forum Culinar: Meniurile mele pentru familia mea si pentru prietenii mei dragi - Forum Culinar

Salt la continut

  • 19 Pagini +
  • « Prima
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Meniurile mele pentru familia mea si pentru prietenii mei dragi

#341 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 09 May 2013 - 08:28 PM

Vezi postareaMaya, la 09 May 2013 - 08:12 PM, a spus:



Any, sper sa nu patesti si tu ca mine cu farfuriile culcate ^_^
Aseara, din greseala, am observat ca sertarul de sus al masinii are doua botoane în parti, si apasind pe ele deodata pot transforma sertarul în lift. Coboara si urca, asa încît sa-mi încapa farfuriile mari jos si/sau paharele înalte/cu picior lung, sus! Si am masina asta deja de peste 2 ani... dar cine a deschis cartea? B)


Ma duc sa o controlez pe a mea ca o am de 5 ani-Dar cine a citit cartea! B)

Nu, am controlat, a mea are sinele fixe.

#342 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 09 May 2013 - 11:37 PM

Vezi postareaMaya, la 09 May 2013 - 08:12 PM, a spus:


Any, sper sa nu patesti si tu ca mine cu farfuriile culcate =))
Aseara, din greseala, am observat ca sertarul de sus al masinii are doua botoane în parti, si apasind pe ele deodata pot transforma sertarul în lift. Coboara si urca, asa încît sa-mi încapa farfuriile mari jos si/sau paharele înalte/cu picior lung, sus! Si am masina asta deja de peste 2 ani... dar cine a deschis cartea? =))


Ce bine-ar fi fost sa fie asa! M-am dus si m-am uitat, n-am lift :71: !

Vezi postareaLapona Enigel, la 09 May 2013 - 08:18 PM, a spus:


Asta este, imi dedic timpul altor scopuri, dar cine stie, poate intr-o zi o sa raspund la provocari =)) Multumesc pentru eleganta raspunsului, draga mea! Esti prea indulgenta! =))


Ei da, elegant, vezi de treaba, exact asta am gandit!

#343 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,243
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 10 May 2013 - 09:41 AM

Vezi postareaany_annette, la 07 May 2013 - 06:08 PM, a spus:

Cina de peste




Setul tau de pahare e identic cu al meu si imi place extrem de mult. Numai ca ocaziile mele de a le folosi la mese festive se arata o data, maxim doua ori pe an :floare:

#344 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 10 May 2013 - 10:25 AM

Vezi postareaCarmella, la 10 May 2013 - 09:41 AM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 07 May 2013 - 06:08 PM, a spus:

Cina de peste




Setul tau de pahare e identic cu al meu si imi place extrem de mult. Numai ca ocaziile mele de a le folosi la mese festive se arata o data, maxim doua ori pe an ;)


Tin la el ca la ochii din cap, dl Any la fel, de aceea mi-a zis sa nu-l scot, sa pun alte pahare :floare: . Eu am si de sampanie. Toate pentru 12 persoane, mami si tati sa traiasca!
Dar sa stii ca nici eu nu-l pun mereu, doar zile de nastere si Craciun.

#345 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,243
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 10 May 2013 - 02:06 PM

Eu am doar de 6 persoane, dar mi-e suficient. Mesele "pretentioase", la masa, sint in 4, maxim 6 persoane. La intilnirile cu prietenele mele, care se string de la 13 in sus, folosesc pahare normale de sticla, ca n-am face fata altfel. Nici nu am avea pe ce le pune, neavind la indemina decit 2 masute.

#346 Useril este offline   adi_edi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,717
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 11 May 2013 - 03:29 AM

Any, de mult ti-am admirat talentul, bunul gust si eleganta cu care stii sa-ti intampini musafirii. Nimic nu e in plus si nimic nu lipseste. Nu ma mir ca te asalteaza "paparazzi" :D !

#347 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 May 2013 - 06:44 AM

Anutza , wow si iar wow...ce pot sa mai spun dupa atatea elogii??
doar atat sei una "stella" :violent1: , da asa cu accentul lumbardo-torinese "ssstela" :violent1:
Maya/Miha, +1 , n-am citit veci o carte de instructiuni...ia sa ma uit si eu la botoane :violent1:

#348 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 May 2013 - 09:20 AM

Vezi postareaadi_edi, la 11 May 2013 - 03:29 AM, a spus:

Any, de mult ti-am admirat talentul, bunul gust si eleganta cu care stii sa-ti intampini musafirii. Nimic nu e in plus si nimic nu lipseste. Nu ma mir ca te asalteaza "paparazzi" :D !


Multumesc :violent1: !
Stii de ce ma bucuram cand vedeam ca face poze? Ca nu mai e atenta lumea la mine si la pozele mele, se concentreaza pe altcineva :) . Eu acum incerc cat de cat sa fac poze inainte sa vina invitatii, plus ca n-am timp cand vin ei, eventual la felul 1 si 2 le mai fac prin bucatarie cand le pregatesc, depinde de inspiratia si dispozitia de moment daca am sau nu chef sa le fac la masa. Ca nu e tocmai placut sa fac poze in timp ce ceilalti mananca. Dar fac asta numai cand sunt cu familia mea. Asa ca si sa vezi cum fug din bucatarie in salon ca uit unde am lasat aparatul, of e grele!

Vezi postareastella, la 11 May 2013 - 06:44 AM, a spus:

Anutza , wow si iar wow...ce pot sa mai spun dupa atatea elogii??
doar atat sei una "stella" :) , da asa cu accentul lumbardo-torinese "ssstela" :violent1:
Maya/Miha, +1 , n-am citit veci o carte de instructiuni...ia sa ma uit si eu la botoane :)


Multumesc Stellina :violent1: !
Nici eu nu prea citesc cartile de instructiuni, cand si cand numai cand e nevoie :) .

#349 Useril este offline   Dan@ 

  • (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,944
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat 11 May 2013 - 11:07 AM

Vezi postareaMaya, la 09 May 2013 - 04:13 PM, a spus:

[...]
Totusi nu ma pot abtine si tre' sa spun: "Any baby, you are the Queen!" :)


+1 :) :violent1:

Any, am retinut ideea de crusta pt. somon. :violent1:
de fapt altceva vreau sa te intreb: cum procedezi de-ti ies vol-au-vent asa inalte si frumoase dupa copt ? :)
cam acum o luna in urma, am incercat si eu pt. prima oara sa le fac si mi-au iesit niste turnulete din Pisa ... fa-le vint imediat la gunoi ! :)
unele au crescut strimbe intr-o parte, altele mai nesimtite nici nu s-au sinchisit sa se umfle macar 1 cm, desi toate fusesera puse la cuptor pe aceeasi tava. dupa macarons, vol-au-vent au fost un alt cosmar al vietii mele culinare. :violent1:

#350 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 May 2013 - 03:41 PM

Vezi postareaDan@, la 11 May 2013 - 11:07 AM, a spus:


+1 :) :violent1:

Any, am retinut ideea de crusta pt. somon. :violent1:
de fapt altceva vreau sa te intreb: cum procedezi de-ti ies vol-au-vent asa inalte si frumoase dupa copt ? :)
cam acum o luna in urma, am incercat si eu pt. prima oara sa le fac si mi-au iesit niste turnulete din Pisa ... fa-le vint imediat la gunoi ! :)
unele au crescut strimbe intr-o parte, altele mai nesimtite nici nu s-au sinchisit sa se umfle macar 1 cm, desi toate fusesera puse la cuptor pe aceeasi tava. dupa macarons, vol-au-vent au fost un alt cosmar al vietii mele culinare. :violent1:


Of, dac-ai sti...niciodata nu mi-au iesit atat de urate ca tura asta.
Depinde de aluatul de foietaj si cred eu ca depinde si de cat de tare sunt unse cu ou. Daca sunt unse tare aluneca in timpul coacerii si de aia se coc strambe. Zic eu, ce-am observat la mine.
Am facut o tura de 14, strambe ceva de groaza, apoi alte 14 si am ales ce-a fost mai putin stramb (da' tot strambe erau). Niciodata n-am patit asa ceva. In poza se vede ca-s strambe. Uita-te bine la poza nr 12 si se vede. Cele din dreapta sunt mai mult decat strambe,aproape culcate :) .
Eu de ficare data folosesc foietaj "buitoni"". De data asta am luat "exquisa" pentru ca mi se pare bun si in plus costa si mai putin. Am impachetat somonul afumat o data in el si a fost excelent, s-a comportat bine.
Ei de data asta n-a fost asa.

Uite ca se vede diferenta, astea au iesit super, fata de cele din poza de la cina de peste.

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-13-13682795127337.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-13-13682795429593.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-13-13682795598459.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-13-13682796734876.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-13-13682796934179.jpg

#351 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 12 May 2013 - 04:08 PM

Any, n-am suficiente cuvinte in vocabularul uzual ca sa descriu incantarea si vraja pe care o transmit fotografiile tale...
Esti perfectiunea, asa cum o inteleg eu. :)

Am facut si eu azi cosuletele tale cu crema tiramisu, scuzati varianta mea, am facut si eu ce-am putut. Ai mei sunt extaziati, oricum ... :)

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_05_2013/post-508-13683676773644.jpg
  • Imagine atasata: monthly_05_2013/post-508-13683676963407.jpg
  • Imagine atasata: monthly_05_2013/post-508-13683677230615.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#352 Useril este offline   Dan@ 

  • (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,944
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat 13 May 2013 - 10:00 AM

Vezi postareaany_annette, la 11 May 2013 - 03:41 PM, a spus:

Vezi postareaDan@, la 11 May 2013 - 11:07 AM, a spus:


+1 :wub: :appl:

Any, am retinut ideea de crusta pt. somon. B)
de fapt altceva vreau sa te intreb: cum procedezi de-ti ies vol-au-vent asa inalte si frumoase dupa copt ? :105:
cam acum o luna in urma, am incercat si eu pt. prima oara sa le fac si mi-au iesit niste turnulete din Pisa ... fa-le vint imediat la gunoi ! =))
unele au crescut strimbe intr-o parte, altele mai nesimtite nici nu s-au sinchisit sa se umfle macar 1 cm, desi toate fusesera puse la cuptor pe aceeasi tava. dupa macarons, vol-au-vent au fost un alt cosmar al vietii mele culinare. B)


Of, dac-ai sti...niciodata nu mi-au iesit atat de urate ca tura asta.
Depinde de aluatul de foietaj si cred eu ca depinde si de cat de tare sunt unse cu ou. Daca sunt unse tare aluneca in timpul coacerii si de aia se coc strambe. Zic eu, ce-am observat la mine.
Am facut o tura de 14, strambe ceva de groaza, apoi alte 14 si am ales ce-a fost mai putin stramb (da' tot strambe erau). Niciodata n-am patit asa ceva. In poza se vede ca-s strambe. Uita-te bine la poza nr 12 si se vede. Cele din dreapta sunt mai mult decat strambe,aproape culcate =)) .
Eu de ficare data folosesc foietaj "buitoni"". De data asta am luat "exquisa" pentru ca mi se pare bun si in plus costa si mai putin. Am impachetat somonul afumat o data in el si a fost excelent, s-a comportat bine.
Ei de data asta n-a fost asa.

Uite ca se vede diferenta, astea au iesit super, fata de cele din poza de la cina de peste.



Any, ori am orbu' gainii, ori le-ai cosmetizat prea bine, ca eu nu le gasesc nici un cusur la "uritele tale" din poze ! :105:
inclin sa-ti dau dreptate, posibil ca foietajul sa nu fi fost de calitate si vina mea ca le-am cam inecat in ou batut cind le-am uns. :blush:
merci frumos, am sa tin cont de sfatul tau pe viitor. B)

#353 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 13 May 2013 - 08:30 PM

Alb si rosu, astea sunt culorile pe care le-am ales pentru pranzul de ieri. Un pranz de duminica, pentru ziua mamei. In Italia, in fiecare an in a doua duminica a lunii mai, se sarbatoreste ziua mamei.

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-13-13684660417775.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-13-13684660684255.jpg

Gerbere albe pentru centrul mesei si gypsophila (sau "voal de mireasa" sunt numite aici floricelele astea mici) pentru servetelele in tesut.

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-13-1368466204919.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-13-13684663128216.jpg

Ton de iepure, o reteta pe care am facut-o pentru prima oara, insa stiu sigur ca o voi mai face. Iepure fiert marinat in ulei extravirgin de masline, salvie si usturoi. Extraordinar de bun iepurele preparat asa, se poate servi ca gustare, dar si ca felul doi (rece). Noi n-am rezistat si l-am servit la gustare. Reteta aici

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-13-13684665671738.jpg

Tartine cu pesto de rosii seci, migdale si busuioc. Reteta o gasiti AICI - postul 96.

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-13-1368466756387.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-13-13684668592831.jpg

Caponata siciliana, facuta vara trecuta, reteta o gasiti AICI.

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-13-13684669817526.jpg

Masline negre si masline verzi.

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-13-13684671372448.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-13-13684672272321.jpg

Dulceata de trandafiri, cumparata, insa fara prostii in ea. Foarte buna, facuta in Romania, dar cumparata aici. Dulceata a acompaniat o serie de branzeturi locale care nu se vad in poze.

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-13-13684673095286.jpg

Timbal de paste la cuptor, reteta o gasiti AICI. De data asta nu am pus parmigiano, dar am pus prosciutto cotto. A iesit sublim ca de obicei, timballo I love you =))))!

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-13-1368467557455.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-13-13684676292033.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-13-13684677175435.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-13-13684678616891.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-13-13684679656488.jpg

Muschi de porc imbracat in speck si aluat foietaj, la cuptor. Reteta o gasiti AICI - postul 90.

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-13-13684681726657.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-13-13684681881449.jpg

Tiramisù in cupa Martini. Pentru 6 persoane am facut crema mixind bine 6 galbenusuri cu 6 linguri de zahar, am adaugat 600 de gr de mascarpone pe rand cu o lingura si am mixat dupa fiecare lingura de mascarpone adaugata. Am pus la baza fiecarui pahar 2 lingurite de crema, apoi o bucatica de piscot inmuiat in cafea, alt rand de crema, bucatele de piscoturi inmuiate in cafea si am terminat cu crema.

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-13-13684684515403.jpg

Trufele de ciocolata ale Stellinei pe care le-am facut si pentru cina de peste de acum cateva zile, dar n-am putut rezista sa nu le fac din nou pentru ca sunt prea bune. Si ele imbracate in rosu, de data asta :-*. Reteta o gasiti AICI.

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-13-13684685372795.jpg

Tiramisù cu ciocolata reteta AICI

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-13-13684686048056.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-13-13684686252209.jpg

Paharele de panna cotta (reteta din cartea robotului Termomix) si crema de ciocolata, aceeasi pe care am folosit-o la tiramisù

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-13-13684687285019.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-13-13684688781515.jpg

Vin rosu si spumant

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-13-13684689717045.jpg

La multi ani tuturor mamelor din lume!
La multi ani mamei mele, la multi ani soacrei mele, la multi ani bunicilor!

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-13-13684691191611.jpg

#354 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 14 May 2013 - 08:04 AM

Vezi postareaany_annette, la 13 May 2013 - 08:30 PM, a spus:

Alb si rosu, astea sunt culorile pe care le-am ales pentru pranzul de ieri. Un pranz de duminica, pentru ziua mamei. In Italia, in fiecare an in a doua duminica a lunii mai, se sarbatoreste ziua mamei.
La multi ani tuturor mamelor din lume!
La multi ani mamei mele, la multi ani soacrei mele, la multi ani bunicilor!

La multi ani tuturor mamicilor! :)
Iar tie.... dupa ce-a scris Daniella atat de frumos, nu cred ca as mai putea zice (vreodata) ceva. Reusesti sa ma surprinzi de fiecare data, cu decorul, cu meniul si cu prezentarea. Nici daca mi-ai zice pas cu pas ce trebuie facut, n-as reusi sa fac nici jumatate din ce reusesti tu! Cine are talent, are! :)
Felicitari pentru tot si mii de multumiri pentru prezentare, imi face o deosebita placere sa urmaresc mesele tale "simple" in familie, parca as fi si eu pe-acolo! :)

#355 Useril este offline   Carmen L 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 14 May 2013 - 08:29 AM

De fiecare data cand postezi deschid pagina, citesc, privesc si ma rasfat cu fotografiile fermecatoare pe care le faci bucatelor. Simt ca trebuie sa-ti scriu cateva cuvinte...dar ce? Toate superlativele le-am folosit de-a lungul acestui subiect si nu mai am altele, trebuiesc inventate pentru tine.

Felicitari, din toata inima iti spun, felicitari pentru dedicatia cu care pregatesti fiecare masa si la multi ani tuturor mamicilor desi la noi nu se serbeaza aceasta zi :)
Imagine postata

#356 Useril este offline   2ut 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 14 May 2013 - 08:53 AM

Si eu, cand vad postare noua la topicul cu meniurile tale ard de nerabdare sa vad ce-ai mai facut de data asta...Sincer, nici eu nu-mi mai gasesc cuvinte, asa ca incerc sa ma concentrez si sa-ti transmit toata admiratia pe care o am pentru felul in care pregatesti mesele si toata placerea pe care o simt cand privesc topicul tau.

#357 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 14 May 2013 - 08:54 AM

Mie mi-ar placea sa te ajut sa le aranjezi pe toate pe masa, in vasulete, cu servetelele,mi-ar facea mare placere, dar parca imi aduc ca-ti place sa le faci singura si altii te incurca, asa ca nu as vrea sa compromit rezultatul !! :)
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#358 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 14 May 2013 - 10:13 AM

Any foarte frumos si "meniul pe rosu luminat cu floarea miresei" :). Parca ai innoit vesela: imi plac castronelele cu scorbura de tacam pe care le-ai folosit la dulceata/masline si tavitele din mai multe castronele.
tu vorbesti serios ca se mananca atatea deserturi la voi la masa, am numarat 4 la masa aceasta? pe tati l-ai face sigur fericit ... de restul nu stiu sigur daca ar da ghes, dar la deserturile mascarponate.
de ce ii zice la iepurele pregatit in acest mod ton? ca sa ne incurci pe noi ? :)
timbala nu am mancat niciodata, nici nu am auzit de ea pana la tine! looks foarte calorica (mai ceva decat lasagna, ca are mai multa pasta) si apetisanta ..., dar vorba aia: ce e bun si nu ingrasa? pana si rasul ingrasa :)
Multumim de prezentare si ca gasesti timpul si modul sa mai faci si foto si sa fii si cu toate gata in time si la acest nivel de visual! :)
La urmatoarea masa promit sa te iau consilier, daca accepti jobul neplatit decat in pupicei :)

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#359 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 May 2013 - 10:40 AM

Vezi postareakoral, la 12 May 2013 - 04:08 PM, a spus:

Any, n-am suficiente cuvinte in vocabularul uzual ca sa descriu incantarea si vraja pe care o transmit fotografiile tale...
Esti perfectiunea, asa cum o inteleg eu. :)
Am facut si eu azi cosuletele tale cu crema tiramisu, scuzati varianta mea, am facut si eu ce-am putut. Ai mei sunt extaziati, oricum ... :D


Cori :) :) ! Cosuletele au iesit frumoase foc, perfecte! Si prezentarea e pe masura! Si noi la fel am fost toti, cand le-am facut prima data.

Vezi postareaDan@, la 13 May 2013 - 10:00 AM, a spus:


Any, ori am orbu' gainii, ori le-ai cosmetizat prea bine, ca eu nu le gasesc nici un cusur la "uritele tale" din poze ! :)
inclin sa-ti dau dreptate, posibil ca foietajul sa nu fi fost de calitate si vina mea ca le-am cam inecat in ou batut cind le-am uns. :)
merci frumos, am sa tin cont de sfatul tau pe viitor. :)


Si eu le-am cam inecat ca lumea in ou, dupa aia mi-am dat seama, ca luam rapid ca le-am pensulat rapid si nu asteptam sa curga de pe pensula ci dadeam direct asa pe foietaj.
Uite ca am si poza, deci ASA NU, cu atata ou pe ele!

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-13-13685207549198.jpg

#360 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 May 2013 - 10:57 AM

Vezi postareaFoxyy, la 14 May 2013 - 08:04 AM, a spus:

La multi ani tuturor mamicilor! :D
Iar tie.... dupa ce-a scris Daniella atat de frumos, nu cred ca as mai putea zice (vreodata) ceva. Reusesti sa ma surprinzi de fiecare data, cu decorul, cu meniul si cu prezentarea. Nici daca mi-ai zice pas cu pas ce trebuie facut, n-as reusi sa fac nici jumatate din ce reusesti tu! Cine are talent, are! :)
Felicitari pentru tot si mii de multumiri pentru prezentare, imi face o deosebita placere sa urmaresc mesele tale "simple" in familie, parca as fi si eu pe-acolo! :D


Fox, multe idei imi vin asa, din greseala :) ! Eram la florarie si am vazut floricelele alea mici care de obicei se pun in buchete printre flori, deci sunt de ornament. Mi-a venit idea sa le pun pe servetele, zis si facut.
Ma bucur sa stiu ca iti face placere sa vezi ce postez si spre bucuria mea mai sunt si altii pe laga tine :) si de aceea imi fac timp si iau iar pozele la micsorat, scris, etc si postez. Multumesc frumos Foxule :) !


Vezi postareaCarmen L, la 14 May 2013 - 08:29 AM, a spus:

De fiecare data cand postezi deschid pagina, citesc, privesc si ma rasfat cu fotografiile fermecatoare pe care le faci bucatelor. Simt ca trebuie sa-ti scriu cateva cuvinte...dar ce? Toate superlativele le-am folosit de-a lungul acestui subiect si nu mai am altele, trebuiesc inventate pentru tine.
Felicitari, din toata inima iti spun, felicitari pentru dedicatia cu care pregatesti fiecare masa si la multi ani tuturor mamicilor desi la noi nu se serbeaza aceasta zi


Mie mama mi-a zis (ea stie de la bunica :) ) ca in Ro se sarbatoreste in prima duminica a lunii mai. Pe net zice ca incepind cu anul 2010 se sarbatoreste.
Carmen, multumesc pentru toate cuvintele frumoase si nu numai pentru astea de azi :) !
Asa de fericita ma faceti cand va ca va place la mine la masa, o vorba buna si o apreciere de fiecare data in orice situatie sunt facute sa-ti dea un impuls sa continui si sa faci de fiecare data mai bine :D .

Vezi postarea2ut, la 14 May 2013 - 08:53 AM, a spus:

Si eu, cand vad postare noua la topicul cu meniurile tale ard de nerabdare sa vad ce-ai mai facut de data asta...Sincer, nici eu nu-mi mai gasesc cuvinte, asa ca incerc sa ma concentrez si sa-ti transmit toata admiratia pe care o am pentru felul in care pregatesti mesele si toata placerea pe care o simt cand privesc topicul tau.


Bia, multumesc mult de tot pentru asa aprecieri, :) ! Ma bucur sa vad ca topicul asta, starneste interesul vostru, uite ca incetul cu incetul l-am imbogatit si tot s-au adunat mese festive si nu numai.

Arata acest topic


  • 19 Pagini +
  • « Prima
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

27 useri citesc topicul
0 membri, 27 vizitatori, 0 utilizatori anonimi