Dar vad ca in ultimul timp am capatat experienta si in privinta asta

Cina din seara asta a fost predominant pe baza de produse toscane. Si cu ceva romanesc printre ele.
Salamuri toscane:capocollo, finocchiona, carnati de porc mistret

prosciutto crudo

salata boeuf care a fost foarte apreciata

tartine cu salata de vinete si zacusca de ghebe (trimisa de mama



pecorino di Pienza acoperit de cenusa servit cu dulceata de smochine si dulceata de pere




tarta sarata cu zucchine si morcovi


Apoi supa de alac cu legume: ceapa, tije de telina, cartofi, fasole, morcov, ciuperci, patrunjel, peperoncino, sare, piper.

Carnati toscani la gratar

Ciuperci la tigaie cu ulei ev, usturoi, patrunjel, peperoncino, sare, piper

Iepure la cuptor cu pancetta, pere si smochine (asa a fost comanda, of viata mea)


Sosul rezultat din legumele mixate

Dulciuri
ciocolatosii si trufele Stellei

Am ales un vin rosu toscan, Chianti

Am mancat, am baut, am povestit, ne-am amuzat, ne-am simtit bine.