La multi ani, tati lui Any!
Foarte frumoasa pregatire

Pupici la bucatareasa!
[/quote]
Multumesc Oana


[quote name='Carmen L' date='03 October 2012 - 09:56 PM' timestamp='1349290588' post='165122']
[/quote]
Nu vad de ce nu. O tii la frigider si-apoi o scoti din timp la temperatura camerei.
Mare grija cu aluatul ca mie mi s-a prins intr-o parte in tava. Sa ai o tava ori cu fund detasabil,ori una de care nu se prinde.
[/quote]
Multumesc, o sa ma prezint cu rezultatul oricare ar fi el

[/quote]
Cu placere, sper sa fie pe gustul tau

Data viitoare o sa pun mai mult ton si ardei si probabil un singur cartof, sa experimentez si eu

[quote name='iulia nicoleta' date='03 October 2012 - 10:11 PM' timestamp='1349291507' post='165125']
[quote name='any_annette' date='03 October 2012 - 07:48 PM' timestamp='1349282888' post='165097']
Mare grija cu aluatul ca mie mi s-a prins intr-o parte in tava. Sa ai o tava ori cu fund detasabil,ori una de care nu se prinde.
[/quote]
eu am tava cu fund detasabil, dar cred ca am invatat "un pont" sa nu se prinda aluatul: dupa ce se asaza aluatul in tava il bagam la congelator pentru 15-20 min.
La superlativ totul Any !


[/quote]
Merci Iulia pentru pont si pentru cuvintele frumoase
