Cornuri moi ca puful sau pariziene
#41
Postat 18 January 2012 - 06:49 PM
la sectiune am nimerit pe cele cu salam(de sibiu)
#42
Postat 18 January 2012 - 07:56 PM
Am scris doar cornuri rapid ca titlu dar e mult prea anonim, ce titlu frumos ii dam, Ellani?
#43
Postat 18 January 2012 - 08:14 PM
si eu am facut pt amiaza mi-au iesit asa bune...imi pare rau ca nu am facut poze, nu am mai avut la ce, a venit sotul in pauza de masa si s-a aruncat pe ele..abea a mai ramas unul sa ii duc si la fratele meu la scoala.
Le-am facut cu branza de burduf (de oaie) si cu salam de casa....deasupra am uns cu ou si am presarat seminte de chimen...asa bune au iesit.
Altadata fac portie dubla....
#44
Postat 18 January 2012 - 08:29 PM
Umplut cu sos de rosii cu busuioc,salam,kaiser ceapa rosie cascaval,oregano...
#45
Postat 18 January 2012 - 08:45 PM
P.S. Geany,tu ai gustat macar vreun colt?
#46
Postat 18 January 2012 - 08:53 PM
#47
Postat 18 January 2012 - 09:54 PM
Eu o sa le refac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#48
Postat 18 January 2012 - 09:58 PM
Am sa le refac si eu cu dulceata
#49
Postat 18 January 2012 - 10:02 PM
Glumesc,draga Any,dar faptul ca le-ai scos la rampa,la rang de fashion,chiar nu-i minciuna
Ia,nu facem si noi un biznis ceva? Io cu ritzeptu',izuk cu tehnicu',iar tu cu PR,reclamu' si destrebuitu'? Nu ca n-ati avea si voi ritzepturi unul ca unul,dar io la partea cu vanzatu' nu ma descurc.
#50
Postat 18 January 2012 - 10:05 PM
Ioana, la 18 January 2012 - 09:58 PM, a spus:
Am sa le refac si eu cu dulceata
Si eu tot cu dulceata vreau sa le refac !
Ellani, la 18 January 2012 - 10:02 PM, a spus:
Glumesc,draga Any,dar faptul ca le-ai scos la rampa,la rang de fashion,chiar nu-i minciuna
Ia,nu facem si noi un biznis ceva? Io cu ritzeptu',izuk cu tehnicu',iar tu cu PR,reclamu' si destrebuitu'? Nu ca n-ati avea si voi ritzepturi unul ca unul,dar io la partea cu vanzatu' nu ma descurc.
Adica biznis si eu pe post de cobai, da ?
Gata, ma bag in afacere !
#51
Postat 18 January 2012 - 10:09 PM
#52
Postat 18 January 2012 - 10:15 PM
Ellani, la 18 January 2012 - 10:09 PM, a spus:
Ellani eu m-am bucurat mult ca sotul meu le-a apreciat si sa stii ca daca lui i-au placut, chiar sunt bune !
Tu nu te lua dupa cumnata ta.
#53
Postat 18 January 2012 - 10:21 PM
Am niste lapte acru, asa ca o sa incerc negresit reteta asta, mai ales ca nu stiu la ce sa-l folosesc.Si cu umplutura sarata... yummy.
#54
Postat 19 January 2012 - 01:21 AM
geany, parca le-ai umplut cu pizza ...o sa fac si eu asa.
#55
Postat 19 January 2012 - 08:36 AM
Angel, la 19 January 2012 - 01:21 AM, a spus:
geany, parca le-ai umplut cu pizza ...o sa fac si eu asa.
Da pai la noi chiar sunt de cumparat la yami-yami,pizza rolls se numesc.
Eu am taiat cu cutitul ala circular de la pizza fasiile dar nu le-am dus chiar pana la capat ,m-am oprit cam la 1 cm. de margine ,si in felul asta am rulat rapid totul
150 de ml. de ulei mi s-a parut cam mult o sa incerc sa-l mai reduc data care vine
#58
Postat 19 January 2012 - 10:18 AM
si azi la pranz am mancat unul, incalzit 15sec la mw...fetele au terminat pe cele cu nutella imediat
bine ca mi-ai amintit de pizza rolls, si-alea se preteaza la chef si se fac repede.
#59
Postat 19 January 2012 - 02:01 PM
Am pus lapte acru si probabil din cauza lui , fiind mai lichid , a mai trebuit faina , 1 lingura cu varf .
#60
Postat 19 January 2012 - 02:05 PM
Angel, la 19 January 2012 - 10:18 AM, a spus:
si azi la pranz am mancat unul, incalzit 15sec la mw...fetele au terminat pe cele cu nutella imediat
bine ca mi-ai amintit de pizza rolls, si-alea se preteaza la chef si se fac repede.
Daca mai vrei o ideiutza' cred ca se poate face si trecina ...
poza de pe net..