Cornuri moi ca puful sau pariziene
#81
Postat 21 January 2012 - 11:57 PM
Nu le-am pus ou, dar am adaugat 2 linguri de in macinat. Si in loc de kefir am pus iaurt diluat cu lapte de cocos. Le-am umplut cu nutella si dulce de leche, dar data viitoare le fac numai cu nutella.
#82
Postat 22 January 2012 - 03:30 PM
Eataly,asteptam cornurileeeeeeee!
Ai putintica rabdare pana descarc "poznele"!
#83
Postat 22 January 2012 - 04:08 PM
Umplutura mea a fost de dulceaţă de mure cu nucă.Enjoy
Imagini atasate
#84
Postat 22 January 2012 - 05:21 PM
#85
Postat 22 January 2012 - 05:23 PM
#87
Postat 22 January 2012 - 10:15 PM
koral, la 22 January 2012 - 04:08 PM, a spus:
Umplutura mea a fost de dulceaţă de mure cu nucă.Enjoy
Oau,arata incredibil de bine!!!
Trebuie sa le fac si eu! Trebuie!
#88
Postat 23 January 2012 - 10:12 AM
boni, la 21 January 2012 - 07:08 PM, a spus:
de ce am scris atunci aici? ca sa laut si eu aluatul. la gust... demential. la mine se simte si aroma de unt de la impaturit...
sorina, tu faci aluaturile astea pentru tine/noi sau pentru tot poporul? eu am facut cu faina alba acum, ca faceam repetitie pentru ziua Maiei, dar am sa il fac si cu faina integrala. la cat de frumos s-a framantat cel cu faina alba cred ca iese foarte bine si cu faina integrala, sau chiar monti.
Imi pare rau ca ai avut probleme...
Eu inca nu m-am decis pe care dintre retete sa o fac prima, pe asta sau cea a Cerrei, dar de facut vreua sa le fac pe amandoua si vreau sa le fac monti F1.
Ellani, la 21 January 2012 - 08:40 PM, a spus:
Sorina,sincer sa-ti zic nu m-am uitat la ceas(de fapt nu prea ma uit in general,decat ca incerc metoda scobitorii,care aici nu-si are sensul).Dar le-am copt la 180 C,sa zic 25-30min,fara ventilaror(cam ca si multe alte copturi) pana s-au rumenit.Eu ,de obicei,schimb locul tavilor in cuptor de mai multe ori si asa sunt sigura ca se coace si sus si jos.
Iti multumesc mult... mai mult ma interesa temperatura, ca la timp ma aranjez eu.
#89
Postat 23 January 2012 - 12:46 PM
Eatalay,astept cuminte,ca oricum n-am de ales
Sorina,cu placere,asteptam sa vedem ce hotarasti pana la urma.
Pai, Zerda si Nataly,sunt foarte simplu de realizat.Nu cred ca iau mai mult de 2 ore(asta,facand si altceva in paralel) si nici ingredientele nu sunt delicatese de negasit.
#90
Postat 23 January 2012 - 03:46 PM
#91
Postat 23 January 2012 - 10:27 PM
#92
Postat 25 January 2012 - 01:21 AM
Foxy,eu zic ca n-ai nimic de pierdut,ba chiar de castigat!Acum depinde si daca sunteti fani ai genului..
#93
Postat 27 January 2012 - 08:25 PM
dovada...
Multumesc fetelor de reteta!!
PS. de acum urmeaza sa le fac pe ale Cerrulinei.
#94
Postat 28 January 2012 - 08:17 PM
#95
Postat 29 January 2012 - 04:10 PM
Asa pofta mi-ai facut acum , ca am scris aiurea si am editat de doua ori mesajul
#96
Postat 29 January 2012 - 04:23 PM
poza e cu ce am apucat sa pozez din graba, inainte de a pleca la petrecere.
#97
Postat 31 January 2012 - 06:31 PM
izuk, la 29 January 2012 - 04:10 PM, a spus:
Soru-ta asta,ce idee buna a avut
Io deja ma gandesc la niste pariziene cu umplutura de vanilie, ceva crema de vanilie. Tre' sa vad care...
Deocamdata nu mi le pot imagina sarate ca nu m-am saturat de ele dulci.Abia dup-aia poate trec si eu pe varianta aperitiv.
#98 Guest_Gelutza_*
Postat 31 January 2012 - 09:25 PM
#99
Postat 01 February 2012 - 06:03 PM
30% faina spelta integrala, 30% faina spelta alba si restul faina " normala", in loc de kefir iaurturi(doua cu miere).Le-am dat forma de mini chifle ca-s mici si practice:
Si le-am umplut cu gem(capsuni, coacaze, merisoare-sosul ala pentru carne).Practic o reteta de "golit frigiderul,dulapul"!
#100
Postat 01 February 2012 - 06:18 PM
Eu le am in plan pe diseara, ma apuc acum de framantat !