cerra, la 21 January 2012 - 12:58 PM, a spus:
sorinadaniela, la 21 January 2012 - 09:55 AM, a spus:
Mor incet, da' sigur... am inviat pe motiv de intrebare intrebatoare: am inteles eu gresit, sau se lasa la dospit doar jumatatea de ora inainte de a le baga la cuptor?
Asta inseamna ca dupa framantat ai trecut deja la prepararea foilor? As vrea sa inteleg bine inainte sa ma apuc de treaba.
Multumesc mult!
eXACT! treci imediat la intins:)
Multumesc mult!
moatza, la 21 January 2012 - 07:11 PM, a spus:
Sorina, tu ce fel de faina intentionezi sa folosesti?
Amestecul meu de toate zilele pt F1... inlocuiesc mereu 500g de faina alba cu 200g faina integrala + 200g tarate de ovaz + 100g gluten si gata, am rezolvat problema. Sau daca vrei de F2 e de ajuns sa folosesti faina integrala.
Dupa aia daca am de-a face cu lapte in reteta, pun smantana diluata cu apa.
Sper sa le pot face si eu saptamana aceasta... acum sunt bolnave amandoua...