Discutie despre tigai dry cooker, captusite cu ceramica, doubletta....
#81
Postat 05 August 2019 - 07:36 AM
#82
Postat 05 August 2019 - 09:42 AM
mie mi s-au parut destul de inalte fata de alta de fonta pe care o am
#84
Postat 30 January 2020 - 03:16 PM
#85
Postat 30 January 2020 - 03:40 PM
vad ca are 10 ani
oare sa fie defecta sau fac eu ceva ce nu trebe?
voua vi se intimpla?
#86
Postat 30 January 2020 - 03:57 PM
#87
Postat 30 January 2020 - 04:24 PM
Da Lori, le stiu pe alea din poza.
Toate sunt wooow.
#88
Postat 30 January 2020 - 04:32 PM
Mie nu mi se intampla, dar ma gandesc ca e in functie de ce gatesti in ea, adica de modalitate. Eu o folosesc mai mult pt minestrone, zuppe, am facut si sarmale la cuptor vai ce bune au iesit, iepurele ala de care vorbeam ieri numai acolo il fac.
#89
Postat 30 January 2020 - 08:11 PM
la minestrone in nici un caz n-as folosi-o pentru ca mi se pare mai potrivita penreu fierberi/coaceri de lunga durata
plus ca e grea de tot si e si greu de spalat la cit e de grea
uite citeva facute in ea
https://adriananicol....com/?s=creuset
acu nu's sa zic pe ce foc era si ce s-a prins dar am ramas cu amintirea asta
oricum mi-as mai lua, asta e clar
am luat-o in martie 2010, are 28 cm diametru si am platit-o 120€
#90
Postat 30 January 2020 - 10:18 PM
#91
Postat 30 January 2020 - 11:45 PM
Adriana, la 30 January 2020 - 08:11 PM, a spus:
la minestrone in nici un caz n-as folosi-o pentru ca mi se pare mai potrivita penreu fierberi/coaceri de lunga durata
plus ca e grea de tot si e si greu de spalat la cit e de grea
uite citeva facute in ea
https://adriananicol....com/?s=creuset
acu nu's sa zic pe ce foc era si ce s-a prins dar am ramas cu amintirea asta
oricum mi-as mai lua, asta e clar
am luat-o in martie 2010, are 28 cm diametru si am platit-o 120€
Si eu o am de cativa ani buni si tot atata am platit-o. Ai avut parte de o oferta buna tu avind in vedere ca e mai mare.
Dexter, la 30 January 2020 - 10:18 PM, a spus:
Nu stiam Dex, merci de pont.
#94
Postat 31 January 2020 - 10:29 PM
Any, si eu fac si sarmale si varza cu afumatura in ea si ciorbe la greu. O folosesc in mod continuu. E intr-adevar foarte grea, dar m-am obisnuit, ba chiar ma bucur , avand in vedere ca nu am mai fost la sala aproape un an ...
Ca sa nu mai mentioneaz o alta functie importanta: arma alba! Daca ii freci unuia un capac in frunte, ala e!
Mie mi-a spart sora mea o cana din setul de mai sus, pe aia crem si nu am mai gasit neam. Sunt alt model acum, mai largi la gura.
#95
Postat 26 February 2020 - 11:11 PM
#96
Postat 26 February 2020 - 11:17 PM
Lapona Enigel, la 31 January 2020 - 10:29 PM, a spus:
Fonta nu e fier forjat.
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
#97
Postat 27 February 2020 - 09:41 AM
Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 27 February 2020 - 09:42 AM
#98
Postat 27 February 2020 - 01:41 PM
Lapona Enigel, la 27 February 2020 - 09:41 AM, a spus:
Io folosesc, in ultima vreme, doar tigaie de fonta. Nu se lipeste nimic. Nici cartofii prajiti. Plita e cu inductie.
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
#99
Postat 08 May 2020 - 07:21 PM
Imagini atasate
#100
Postat 25 July 2020 - 10:54 AM
Dexter, la 14 March 2013 - 09:38 PM, a spus:
tigaie (Small).jpeg
Mama ce misto e asta, Dex!!!