laura_lala, la 23 January 2012 - 10:28 PM, a spus:
cerra, la 23 January 2012 - 10:04 PM, a spus:
Cina:
Felii de cartofi copti in dry cooker si o salata Coleslaw cu sos de avocado.
...
Cerra, am si eu dry-cooker dar nu cred ca stiu sa-l folosesc cum trebuie
, dezvolta putzin cum ii faci, tare-mi place cum s-au rumenit. Vad ca i-ai taiat felii mai grosutze. Ai pus ulei? Apa? Au stat la abur? Cat timp i-ai tinut? Mie in dry-cooker nu mi s-au rumenit preparatele niciodata...
Mersi anticipat.
Eu azi am primit tigaia cadou de la sora mea si am avut pofta de cartofi pe plita si cum plita nu am am zis ca tre sa iasa in dry cooker.
Am infierbantat tigaia (dar nu la foc foarte mare) cartofii i`am taiat in lung si cam de 1 deget de grosi, i`am pus intr`un castron si am picurat putin ulei si sare peste ei si am amestecat. I`am aranjat in tigaie am pus capacul, am facut flacara mica si peste vreo 20 de min m`am uitat prin capac (are capacul de sticla) si se vad marginile rosiatice si i`am intors. Intorsi dureaza mai putin ptr ca sunt deja patrunsi. Atata le am facut si au iesit pe placul meu. Scosi din tigaie am picurat pe ei ulei de dovleac.
Am pus un cartof care cred ca avea vreo 300gr poate si mai bine. In general aleg cartofii foarte mari cand cumpar. Un cartof si umplu o tigaie. Am probleme cu pielea (din cauza serviciului subtiat pielicica) si tre sa fie mari sa ii curat cu, curatatorul de legume.
Imi doresc un dry delimano. O sa am si de ala pina atunci testez cu cea de teflon.
Ce o sa fac in ea o sa pun aici.