Pişco, iaca ce am eu pe lista
carne - piept de pui fără nici o urmă de grăsime vizibilă, vacă-viţel slab, peşte alb, langustă, crab sau creveţi. ocazional (o dată pe săptămînă) ouă sau brinză de vaci cu 0% grăsime.
legume - roşii, castraveţi, ridichi, ceapă, salată verde, spanac, sparanghel, frunze de sfeclă roşie, varză, ţelină, chard (beta vulgaris) , frunze de cicoare
fructe - măr, portocală, grepfruit şi căpşuni
condimente: sare marină, piper, oţet de oricare (de mere e cel mai bun), făină de mustar, usturoi, busuioc, pătrunjel, alte frunze aromatice, 1 lingură de sos de soia ( sau tamari) de bună calitate
zeama de la o lămîie şi o lingură de lapte de 2% pe zi
principiul este următorul: se mănîncă carne, o legumă şi un fruct la masa de prinz şi
altă carne,
altă legumă şi
alt fruct la masa de seară.
între mese se mănîncă ... răbdări prăjite

cu ceai de toate felurile şi
apă cît cuprinde (
min 2 L pe zi). cine nu poate mînca numai 2 mese, poate jongla cu combinaţiile de ex. fructele la micul dejun sau la gustare.
NU ulei sau orice grăsime, nu dulciuri, nu alcool, nu bonboane, nu gumă de mestecat că
trezeşte sucurile gastrice
eu am renunţat şi la cafea fără nici o problemă, nici măcar o durere de cap.
cantităţile: carnea max 300g, legumele sunt la liber, dar nu un vagon, fructele 1 la o masă, greful o jumate iar căpşunile o cană.
meniul de ieri
mic dejun : ceai de tip oolong cu amestec de fructe uscate pentru parfum (mango, ananas)
prînz: piept de pui la grătar cu roşii cherry natur, măr natur
cină: muşchiuleţ de vacă la grătar cu salată de daikon cu oteţ alb. cantiatatea de ridichii a fost mult mai mare, ceea ce e in poză e pentru impresia artistică
P1160989.JPG
azi, ceai frumos mirositor la micul dejun şi limondă cu suc de lămăie pe care l-am pus in perrier şi am indulcit cu stevia lichidă, la prinz pap din nou piept de pui dar cu salată verde cu oteţ de mere, plus grepfruit roz pe care îl fac smoothie, îl bag la blender cu o linguriţă de ceai matcha şi îl indulcesc cu stevia lichidă cu gust de alune de pădure. diseară, carne tocată de vacă, cu ceva ... incă nu ştiu cu ce.