moatza, la 08 February 2012 - 09:37 PM, a spus:
Piscotel, la 08 February 2012 - 07:50 PM, a spus:
de voie, ai voie oricat, nu te opreste nimeni, nici macar stomacul

in functie de ce mananci, incape mai mult sau mai putin. carne incape cam 90-120gr la o masa si, hai sa zicem, o rosie mica. carne de pui, peste incape 120, muschi de porc/vita cam 90. deci portii normale de proteina, mai putin garnitura si imposibil un al doilea fel.
zeama clara -supa/ciorba- incape cam 300ml in 10min, deci sorbita lent. lichidul se duce repede la vale. daca bag si-o bucatica de carne, 30-40gr, doar 120-150ml lichid. altceva, dupa min o ora.
o mancare moale, MBS sa zicem, incape cam 220-250gr, mancata in 10 min.
un snitel de pui cat palma si o lingura de salata, 3 chifele mai mici-150gr in total-cu o lingura de legume/piure
o felie normala de cozonac, o felie mai mica 80-100gr de tort, 1 portocala, 1 mar mediu...ai inteles ideea, o mancare mai moale sau zemoasa trece mai bine si mai multa, carnea ramane mai mult si-ncape mai putina.
GS te-ajuta sa slabesti, tre sa ai o vointa wow! sa slabesti 35-45 sau mai multe kg fara ajutor, dar mentinerea tine doar de subiect.
dupa max un an ai un regim normal de alimentare si poti sa te ingrasi f usor. dr zice ca dupa ce atingi minimul, cam in doi ani te stabilizezi, asta insemnand sa pui la loc cam 10% din greutatea minima la care ai ajuns. ei, eu asta as vrea sa evit, accept doar 5% ca m-ajuta fatza. in plus, mancand f putin in primul an, iti incetinesti metabolismul -oricum scazut la obezi- si te ingrasi de la niste cantitati ridicole ptr o femeie normala.
eu imi pun frane mari si, recunosc, ca sunt cam frustrata pe chestia asta, nu scap ocazia sa ma plang.

Pusa ,
Multumesc mult pentru raspuns .
Cred ca asa ar trebui sa mancam in mod normal,numai ca noi astia cu "cimpoiul" mare,tot bagam in sac pana da sa crape .

Si modul in care ne hranim este o chestie de civilizatie si eduatie .
Mamicile noastre ne puneau portii mari si era musai sa mancam tot.Tot .
Iti inteleg frustrarea ,dar ceea ce ai obtinut tu este fantastic .
Alaturi de tine este si Stella pe care nu pot sa nu o pun pe acelasi podium cu tine .

Apropo de portii .Am vazut ieri un reportaj despre adolescentii din Elvetia si "problemele" lor .Cam aceleasi probleme pe care le au adolescentii din orice tara .
Nu asta e important,In fine .Si era acolo o famile cu trei copii.La pranz s-au pus la masa si fiecare a primit o gulie de marime medie umpluta cu carne si sos.
Guliile erau numarate .5 membrii in familie,5 gulii .
Pai daca era la mama acasa ,primeam din start trei gulii + supliment .