Reţete detox
Postat 20 August 2013 - 09:49 PM
Postat 21 August 2013 - 08:33 AM
Cu meniul de mentinere....nu stiu cum va fi, ca sambata plecam spre Grecia, doua saptamani vom fi in deplasare. In orice caz azi mananc la fel ca ieri, iar maine si poimaine vreau sa manac omleta, pulpe de pui la gratar cu salata de rosii si castraveti si eventual, daca mi-e pofta tare niste telemea cu rosii, ca tare mi-au lipsit lactatele.
Cam asta ar fi, sper sa nu ma intorc foarte "expandata", anul trecut stiu ca am venit cu 2 kile in plus.
Postat 31 August 2013 - 08:51 PM
asta seara asa m-am enervat! saptamana urmatoare mergem la o nunta. Mi-am luat azi singura rochie care mi-a placut, dupa ce am probat o duzina! daaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr nu ma pot inchide la fermoar pana sus la fermoar. Am zis ca ma inchide tati, ca nici nu ajungeam bine, dar el a zis ca lipseste juma de cm sa o inchida si se teme ca imi rupe fermorasul, care e destul de fragil! buna treaba ! imi trebuiau 5-7 kg in minus ACUM! ufff!
Bia, sa ai o vacanta pe cinste si o mentinere cumpatata! te asteptam cu vesti!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 25 September 2013 - 09:03 PM
eu nu bine, dupa cateva ture de vacante mici si dese ma resimt

Dexule, hai sa ne motivam sa reincepem. Facem un calendar ceva?
Postat 26 September 2013 - 07:48 AM
Postat 26 September 2013 - 12:17 PM
eu sunt deja de 2 saptamani acasa si gata vacanta, dar tot nu ma indur sa ma apuc de regimul normal si cuminte ... , apai vreau sa vina Dex sa-mi aplice o nuia uda pe unde s-a pus ...

Postat 26 September 2013 - 12:45 PM
Daniella, la 26 September 2013 - 12:17 PM, a spus:
eu sunt deja de 2 saptamani acasa si gata vacanta, dar tot nu ma indur sa ma apuc de regimul normal si cuminte ... , apai vreau sa vina Dex sa-mi aplice o nuia uda pe unde s-a pus ...

In thassos noi n-am fost, anul trecut am fost in Kefalonia. In amandoua insulele mi-a placut tare, tare mult, anul asta am si batut toata insula.
Postat 27 September 2013 - 09:52 AM
Zakynthos e micuta, nu? ati vazut deci toate plajele, deci? de mancare era ceva traditional specific, diferit de celalalte locuri ale Greciei? Cazarea v-a satisfacut?
deci, ne mai apucam de o tura de detox?
Postat 27 September 2013 - 10:12 AM
Daniella, la 27 September 2013 - 09:52 AM, a spus:
Zakynthos e micuta, nu? ati vazut deci toate plajele, deci? de mancare era ceva traditional specific, diferit de celalalte locuri ale Greciei? Cazarea v-a satisfacut?
deci, ne mai apucam de o tura de detox?
Nu e foarte mica, dar e mai mica decat Kefalonia in orice caz. N-am vazut chiar toate plajele, dar pe vreo 15 tot am fost, plus Navagio (aia care e in toate reclamele lor). De mancat de-ale lor am incercat kleftiko si stifado, foarte bune amandoua, dar sigur sunt si-n alte locuri din Grecia.
Cu a doua tura de detox, nu stiu ce sa zic, nu ma simt in state...inca.
Postat 27 September 2013 - 03:09 PM
de ex aici in Thasos erau zic ei traditionale maslinele alea stafidite...
nici eu nu am stare, de aia vreau sa ma antrenez cu cineva, chiar sa scoata o nuia!

Postat 27 September 2013 - 06:35 PM
încep cu astea

Postat 27 September 2013 - 06:40 PM

pai nu-i voie stridii ... ha?!
ma concentrez si eu in we ca de luni sa am elan sa facem o saptamana, sau macar 5 zile. Daca ar avea cine sa-mi gateasca si sa am mereu la timp menu variat as tine fara probl ... Cine se ofera ?

Postat 27 September 2013 - 07:59 PM
Postat 26 October 2013 - 07:12 PM
Dexter, la 27 September 2013 - 06:35 PM, a spus:
încep cu astea

wawww, pleaca de aici!
Postat 26 October 2013 - 07:14 PM

editez ca azi la trezire cintaream 56.3...
Postat 27 October 2013 - 07:06 PM
eu m-.am ingrasat! doar ieri ce am cumparat baterii la cantar si sunt inapoi ca inainte de detox brrrr!!!
si culmea e ca am o pofta de a manca toate chestiile pe care dintotdeauna mi le interziceam ... parca am luat-o razna de tot!

Postat 28 October 2013 - 12:31 AM
Daniella, la 27 October 2013 - 07:06 PM, a spus:
eu m-.am ingrasat! doar ieri ce am cumparat baterii la cantar si sunt inapoi ca inainte de detox brrrr!!!
si culmea e ca am o pofta de a manca toate chestiile pe care dintotdeauna mi le interziceam ... parca am luat-o razna de tot!

Sincer mie mi-e pofta de pecan pie si desi nu gasesc nuci pecan cred ca voi face cu nuci normale si asta o sa fie:))
Postat 16 March 2014 - 07:54 PM
Anul asta Pastele e cam devreme si nu prea mai e timp pana atunci ...asta e destul de incurca itze!
Voi?