Forum Culinar: KITCHENAID - Forum Culinar

Salt la continut

• 17 Pagini +
  • « Prima
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

KITCHENAID

#261 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 07 January 2013 - 08:18 PM

Aici tot 2 ani e garantie normala,iar vanzatorul a zis ceva si de 5 ani.Iar 'fisa' in care completezi datele,adica tot adresa si numarul de serie al aparatului,plus niste intrebari in care sa bifezi la alegere cum si de ce-a ajuns produsul la tine(ex,cadou,recomandare), e parte dintr-o brosura sa zic de vreo 30 de pagini in jde' limbi,da' cred ca ei oricum vor doar pagina in limba in care completezi din ea,ca n-au ce face cu brosura dupa.

Inca o data danke,Maya!Voi trimite pagina completata,ca sa fie mult mai sigur, si prin posta,caci cine stie daca ce-a ajuns la ei pe net,ajunge si la cei care trebuie sa trimita cartea cu retete. :occasion14:

#262 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 07 January 2013 - 08:40 PM

Vezi postareaEllani, la 07 January 2013 - 08:18 PM, a spus:

Aici tot 2 ani e garantie normala,iar vanzatorul a zis ceva si de 5 ani.Iar 'fisa' in care completezi datele,adica tot adresa si numarul de serie al aparatului,plus niste intrebari in care sa bifezi la alegere cum si de ce-a ajuns produsul la tine(ex,cadou,recomandare), e parte dintr-o brosura sa zic de vreo 30 de pagini in jde' limbi,da' cred ca ei oricum vor doar pagina in limba in care completezi din ea,ca n-au ce face cu brosura dupa.

Inca o data danke,Maya!Voi trimite pagina completata,ca sa fie mult mai sigur, si prin posta,caci cine stie daca ce-a ajuns la ei pe net,ajunge si la cei care trebuie sa trimita cartea cu retete. :occasion14:

Si eu tot prin posta am trimis hîrtzoaga aia, dar cum spuneam, nu mai stiu exact ce am completat pe acolo. Sînt multi ani de atunci... :floare:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#263 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 07 January 2013 - 08:43 PM

Da' bine mai Ellani, dar chiar nu te lauzi cu nimic nimic? L-ai luat, ce culoare are, etc etc!!
Deci eu astept detalii.

ps. eu am datele le-am trimis pe net, carta a ajuns extrem de repede.

#264 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 07 January 2013 - 08:47 PM

Eu asteptam o poza ceva, sa pot felicita... dar vad ca nu se lauda, doar ne interviaza :floare:

Deci Ellani draga, cînd avem onoarea sa-i vedem faceta, sa putem si noi cinsti pentru voi :occasion14:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#265 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 January 2013 - 10:35 PM

Off,pacatele mele,vorba bunicii :occasion14: Daca tot stiu cate fete viseaza la el,am zis sa nu fac zarva multa si inima rea,dar daca tot m-ati 'depistat'.....M-am dus sa-l trag in poze si sa-l mai mangai oleak' de drag ce mi-e

Deci sunt si eu in grupul 'red' si e 'copt' de sotul meu drag.M-a lasat fara cuvinte in seara de Craciun,el care nu era suporterul lui,dar a zis ca pentru mine,se lasa pagubas si daca asta stie ca mi-am dorit mult,a facut tot posibilul de l-a capatat.Inca mai trebuie s-ajunga setul cu masina de tocat,ca nu mai aveau pe stoc,dar e deja platit,deci el s-a ocupat de tot,inclusiv si cum sa-l 'serveasca' sa fie si mai mare surpriza.

Si daca tot m-am laudat,am mai tras ceva in poza, de care sunt incantata,dar cu asta merg la alta 'casa'.

P.S Ma chinui de ceva timp sa-ncarc poza si nu vrea,mai incerc.

#266 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 07 January 2013 - 10:40 PM

O fi prea mare? Micsoreaz-o :blush:

Deci acum ca e oficial, si ca e rosu, uelcam in za clab si muuulte felicitari :occasion14:
Mai tre' sa-l vedem sa putem zice de trei ori "ptiu, ptiu, ptiu" :floare:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#267 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 January 2013 - 10:46 PM

Multumesc,Maya,inclusiv si de primire-n club :floare: Mie nu-mi venea a crede,dar m-am convins pana la urma :hug:

Nu's ce-a avut,ca n-a vrut in primul,ca tot poza asta era.Dar sunt pr Chrome,pe care nu prea-l folosesc de obicei, caci in Explorer nu ma lasa acum nici sa ma loghez.Si culmea ca n-am avut probleme nici in zilele in care ziceau fetele de ceva virus.

Deci da,asta e!Poza ca lumea,oricum nu vedeti ca nu mai repet istoria 'talentului' meu fotografic. :blush:

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-1267-13575913353164.jpg

E rosu,deci nu se deoache,cred si sper :occasion14:

#268 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 07 January 2013 - 10:56 PM

Nu se deoache, dar tre' stuchit chiar daca e rosu :occasion14:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#269 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 07 January 2013 - 11:05 PM

Pe mine m-a trecut asa un un fior cand am vazut poza, Ellani. Pentru ca mi-am amintit cat de emotionata am fost eu cand l-am primit :occasion14: .
Sa-l stapanesti sanatoasa si cu mare placere si bravo lui dl. Ellani!

#270 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,420
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 07 January 2013 - 11:20 PM

Felicitari Ellani, sa va distrati bine impreuna :P

#271 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 January 2013 - 11:43 PM

Vezi postareaMaya, la 07 January 2013 - 10:56 PM, a spus:

Nu se deoache, dar tre' stuchit chiar daca e rosu :P

No' daca zici...Da' numa odata,caci cred ca voi sta doar cu servetelul pe el.Ai sa razi,dar eu deja m-am gandit sa-l tin o perioada in cutie,sa nu-l 'ponosesc' prea tare in bucataria care nu-i e pe masura deloc. :P

Vezi postareaany_annette, la 07 January 2013 - 11:05 PM, a spus:

Pe mine m-a trecut asa un un fior cand am vazut poza, Ellani. Pentru ca mi-am amintit cat de emotionata am fost eu cand l-am primit :P .
Sa-l stapanesti sanatoasa si cu mare placere si bravo lui dl. Ellani!

Any, :P Apai' tot intr-un fior sunt si-acum si ma gandesc cum sa fac sa-l am vesnic.Dar la partea a doua,ma vad nevoita sa citez un clasic al forumului(Mamadeus Papparoti): sotul ,cu care-am avut placerea sa ma casatoresc =)) merita aplauzele,ca deh' sa-ti treci peste 'printzipii' barbatesti (vezi Izuk ceva mai devreme :'ca doar nu schimba si uleiul la masina') nu-i usor deloc.Sa mai zic si ca mi l-a inmanat cu fraza 'daca tot ai zis ca KA e o perla in bucatarie si cum tu esti perla mea,m-am gandit ca v-ar sta bine impreuna' ? :P

Vezi postareaAdriana, la 07 January 2013 - 11:20 PM, a spus:

Felicitari Ellani, sa va distrati bine impreuna :)

Multumesc frumos,Adriana! :D Si-aici am sa zic,cum zicea Any ceva mai inainte ca va doresc ca absolut toate care visati la el,s-ajungeti sa-l stapaniti intr-o zi,sa va fie ajutor in bucatarie si de ce nu si sotii(in cazul in care de ei depinde investitia)sa se lase convinsi ca chiar daca nu schimba ulei,e o investitie mai mult decat placuta pentru dragele lor sotii.

Promit sa ma descurc cu el si sa nu va bat tare la cap cu intrebari,poate doar asa,un pic,in cazuri de maxima urgenta. :)

P.S.Cred ca de nevoie voi folosi Chrome-ul,caci am descoperit ca pe asta imi merge citarea multipla,care nu mergea ultima vreme deloc pe Explorer

#272 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 08 January 2013 - 12:10 AM

Ellani sa-l folosesti sanatoasa! Cu placere il vei folosi oricum! :P Este superb

Sotul meu si acum zice ca a fost cea mai buna investitie pe care a facut-o vreodata spre placerea papilelor dumnealui
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#273 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 08 January 2013 - 07:15 AM

Aici tot 2 ani e garantie normala,iar vanzatorul a zis ceva si de 5 ani

Ellani, cred ca vanzatorul zicea ca se poate prelungi garanzia aia de 2 ani la 5 ani, platind in plus nustiucat - cred ca e in functie de aparat, asa se poate si pentru frigidere, congelatoare etc-

te felicit si eu pentru cadou si felicit si pe dl. Ellani pentru ca nu numai stie sa ce cadou sa faca, dar mai e si inspirat cu dedicatia

spor la treaba si pune-l cat mai repede in practica
fiica dacilor

#274 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 08 January 2013 - 08:00 AM

Vezi postareabristena, la 08 January 2013 - 07:15 AM, a spus:

Ellani, cred ca vanzatorul zicea ca se poate prelungi garanzia aia de 2 ani la 5 ani, platind in plus nustiucat - cred ca e in functie de aparat, asa se poate si pentru frigidere, congelatoare etc-

În cazul asta e vorba de garantia pe care o ofera Kitchen Aid robotilor de bucatarie, cu conditia sa înregistrezi aparatele (asta nu costa nimic, si se mai primeste si cartea lor de bucate în valoare de 50 euro) . Nu are de a face cu garantia prelungita contra cost pe care o ofera fiecare magazin cînd cumperi egal ce aparate.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#275 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 08 January 2013 - 09:45 AM

Vezi postareaMaya, la 08 January 2013 - 08:00 AM, a spus:

În cazul asta e vorba de garantia pe care o ofera Kitchen Aid robotilor de bucatarie, cu conditia sa înregistrezi aparatele (asta nu costa nimic, si se mai primeste si cartea lor de bucate în valoare de 50 euro) . Nu are de a face cu garantia prelungita contra cost pe care o ofera fiecare magazin cînd cumperi egal ce aparate.

scuzati bagatul nasului unde nu era oala mea
fiica dacilor

#276 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 08 January 2013 - 06:43 PM

Vezi postareabristena, la 08 January 2013 - 09:45 AM, a spus:

Vezi postareaMaya, la 08 January 2013 - 08:00 AM, a spus:

scuzati bagatul nasului unde nu era oala mea

Nu ai bagat nasul, ai dat cu parerea si asta e bine. Cu cît mai multe pareri, cu atît mai multa informatie, deci asa aflam mai multe :(

Ellani, dupa cîte am vazut eu, merge foarte bine cu înregistrarea online. Acolo gasesti toate informatiile. Cînd l-am luat eu, nu cre'ca era cu înregistrari online.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#277 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 January 2013 - 07:40 PM

Vezi postareaalpha, la 08 January 2013 - 12:10 AM, a spus:

Ellani sa-l folosesti sanatoasa! Cu placere il vei folosi oricum! :( Este superb
Sotul meu si acum zice ca a fost cea mai buna investitie pe care a facut-o vreodata spre placerea papilelor dumnealui

Mersi, Alpha :( !Adevarat,placerea nici nu se discuta :(,de altfel ca si placerea papilelor dumnealui,caci el este cel mai mare 'profitor' de ce gatesc.Adevarat,uneori mai trebuie sa-mparta cu prietenii si rudele,dar marea parte ii revine tot lui! :(
Am recitit din urma si m-am 'gasit' zicand ca daca mi-as lua unul,l-as vrea verde sau albastru metalizat.Acum ca-l am rosu,celelalte parca nici n-au farmec pentru mine.Ciudata mi-s,nu?Si se mai si potriveste cu fata de masa de Craciun(de parca va fi tot anul Craciun si va fi de-ajuns sa pun doar KA pe masa de sarbatoare)

te felicit si eu pentru cadou si felicit si pe dl. Ellani pentru ca nu numai stie sa ce cadou sa faca, dar mai e si inspirat cu dedicatia
spor la treaba si pune-l cat mai repede in practica

Multumesc, Bristena :( .I-am transmis si chiar daca din modestie zice ca n-a facut mare lucru,stiu ca-l 'mangaie la corason' laudele :( Daca nu faceam cozonac de Craciun,deja era sa-l pun la bataie,dar asa,stiu ca suna ciudat,dar eu astept sa-l inaugurez cu o reteta traznet :( Degeaba,ca parca vad cum il bag la primul aluat de tarta,foccacia, briose ori ce-ar fi.

Vezi postareaMaya, la 08 January 2013 - 06:43 PM, a spus:

Nu ai bagat nasul, ai dat cu parerea si asta e bine. Cu cît mai multe pareri, cu atît mai multa informatie, deci asa aflam mai multe :(
Ellani, dupa cîte am vazut eu, merge foarte bine cu înregistrarea online. Acolo gasesti toate informatiile. Cînd l-am luat eu, nu cre'ca era cu înregistrari online.

Exact asa cred si eu,ca doar de-aia suntem aici! :(
Inregistrarea am facut-o ,dar mi-au trimis doar un cod si mai mult nik'.Nici sa scrie ca-mi trimit cartea,sau ca prelungesc garantia la 5 ani.Nik,nik,de aia am sa le mai trimit si-o scrisoare,ca nu-i bai de-un 2-3 euro acolo,eu sa fiu sigura ca primesc tot,tot (de parca n-am primit deja destul :( )

#278 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 08 January 2013 - 07:48 PM

Vezi postareaEllani, la 08 January 2013 - 07:40 PM, a spus:

Exact asa cred si eu,ca doar de-aia suntem aici! :(
Inregistrarea am facut-o ,dar mi-au trimis doar un cod si mai mult nik'.Nici sa scrie ca-mi trimit cartea,sau ca prelungesc garantia la 5 ani.Nik,nik,de aia am sa le mai trimit si-o scrisoare,ca nu-i bai de-un 2-3 euro acolo,eu sa fiu sigura ca primesc tot,tot (de parca n-am primit deja destul :( )

... de pe site-ul german, dupa ce faci înregistrarea produsului KA, vezi cum sta treaba cu garantia: http://www.kitchenai.../section/kitsda

Vezi punctul 2. Uite un extras :

2) CONTRACTUAL WARRANTY

The European KitchenAid warranty is complementary to the legal warranty and comes to the good of the final customer. This warranty only applies to products bought within the 27 member states of the European Union and in the 8 other countries mentioned above.

Multi-function Artisan robot: models 5KSM150PSE / 5KSM150PSB / 5KSM150PSB : 5 year warranty, etc, etc... restul citesti tu :(
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#279 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 January 2013 - 08:56 PM

Mersi, Maya! De-amu' oi vedea ce-or zice astia ca-s unele date ce se bat cap in cap cu ce-au zis vanzatorii.Pe de alta parte,am patit cu o masina de cafea sa se defecteze si au schimbat-o pe una noua, fara nici o intrebare,chiar daca trecuse mai mult de 2 ani dupa garantia standart.

#280 Useril este offline   ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 12-September 11

Postat 26 April 2013 - 09:49 PM

Sunt asa de fericita :D ! In sfarsit mi-am comandat si eu mult visatul kitchenaid. Ajunge saptamana viitoare, sper eu pe luni sau marti, asa ca de Paste framant cu el cozonacii si pasca :D Abia astept sa-l primesc!

Arata acest topic

• 17 Pagini +
  • « Prima
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul