KITCHENAID
Postat 09 February 2012 - 09:26 PM
Uma, la 09 February 2012 - 06:39 PM, a spus:

Uma, sigur nu au patentul pentru oale de la Le Creuset, ca este absolut identic degradeul culorii si este acelasi ton de culoare.
Asta e cel mai enervant aici ca in Europa nu ai sa vezi asa reduceri ca in US sa stii. Si nici produsele nu sunt aceleasi. Ori, noile produse si colectii din US ajung aici cam dupa 3 ani.

Postat 09 February 2012 - 09:44 PM
Lapona Enigel, la 09 February 2012 - 09:26 PM, a spus:
Uma, sigur nu au patentul pentru oale de la Le Creuset, ca este absolut identic degradeul culorii si este acelasi ton de culoare.
Asta e cel mai enervant aici ca in Europa nu ai sa vezi asa reduceri ca in US sa stii. Si nici produsele nu sunt aceleasi. Ori, noile produse si colectii din US ajung aici cam dupa 3 ani.

Lapo nu stiu..dar aici sunt multe firme care produc oale si cratite din astea.. Cele de la KA mi se par un pic mai groase decat cele de la Le Creuset, si la culori au avut pana recent doar rosu, acum am vazut si negre.
Si eu nu sunt in US ci in Canada unde oricum nu prea dispun de adevaratele reduceri- si la electronice dar si haine si incaltaminte (in Arizona am cheltuit pentru doua perechi de pantofi, doua rochii de ocazie si ceva nimicuri, cat as fi dat in Canada DOAR pentru o rochie...)
Insa mai sarim din cand in cand parleazul si dedicam o zi de cumparaturi la vecini (mai ales ca dolarul Canadian are muschii mai tari decat cel american in ultimul timp)
Postat 09 February 2012 - 10:25 PM
Uma, la 09 February 2012 - 08:56 PM, a spus:
any_annette, la 09 February 2012 - 08:47 PM, a spus:
Asa da

Le iei din magazin?
Cine zicea oare ca nu-mi aduc aminte, ca europenii nu pot cumpara de pe site-ul lor american. Asa e?
Astea le-am luat de la alt magazin canadian - nu stiu daca trimit si in europa..dar probabil ca pe ebay?
KA-ul l-am cumparat de la shopping channel ca aveau oferta buna cu aparatul de inghetata gratuit (si ei deobicei fac reduceri mai mari decat pe site-ul KA)
e, asa da.alta viata,alt pret.
Any, de ce sa nu poti lua de pe site-uri americane?urmaresti si tu oferte si chiar si cu vama tot iesi mai ieftin.cred:)
Postat 09 February 2012 - 10:42 PM

Postat 09 February 2012 - 10:44 PM
Postat 10 February 2012 - 12:07 AM

Postat 10 February 2012 - 10:45 AM
Ioana, la 09 February 2012 - 12:27 PM, a spus:

+1
Uma tu ai trimis pachet in tara? A ajuns cu bine? Daca ai trimis imi spui pls si prin ce modalitate

De cati litri este bolul vostru? Ma refer la faptul ca am vazut ca exista de 1,9 - 2,1- 2,8 - 3,3 lt.
Si ce putere are motorul?
Este tare inalt? (pentru a-mi face idee daca pot sa-l pun intr-un dupal din cauza spatiului foarte mic in bucatarie)
Postat 10 February 2012 - 11:58 AM
yoyo, la 10 February 2012 - 10:45 AM, a spus:
Ioana, la 09 February 2012 - 12:27 PM, a spus:

+1
Uma tu ai trimis pachet in tara? A ajuns cu bine? Daca ai trimis imi spui pls si prin ce modalitate

De cati litri este bolul vostru? Ma refer la faptul ca am vazut ca exista de 1,9 - 2,1- 2,8 - 3,3 lt.
Si ce putere are motorul?
Este tare inalt? (pentru a-mi face idee daca pot sa-l pun intr-un dupal din cauza spatiului foarte mic in bucatarie)
Tiza, din cate stiu eu nu se renteaza sa se ia din afara KA (adica afara europei),fiinca au altfel de alimentare si atunci tb. transformator.(s-a mai discutat la un moment dat despre aspectul asta).Accesoriile sunt ok de luat ca se adapteaza,dar daca e vb de aparatul in sine e riscant.
Vasul meu parca are 4,8 daca nu ma insel.Ca inaltime, nu are mai mult de 50 cm.
Postat 10 February 2012 - 02:06 PM
Plus de asta certificatul de garantie nu este valabil in Europa.

Postat 10 February 2012 - 02:27 PM

Deci tot Ieuropa si scumpetea se pare ca ramane singura solutiune.
Postat 10 February 2012 - 03:40 PM
yoyo, la 10 February 2012 - 02:27 PM, a spus:

Deci tot Ieuropa si scumpetea se pare ca ramane singura solutiune.
Din pacate da

Pachete acasa nu am trimis ca ma duc eu anual, deobicei iarna si amica mea vara asa ca mai trimit cu ea ceva pentru picii mei.
Ce le-am trimis de aici a fost aparat de fotografiat, de filmat si pentru piciul meu DVD portabil (mai multe ca deh..au mai fost scapate pe jos)-asta pentru ca ii cumpar toate filmele de desene animate (si nu numai) si nu avea cum sa le vada altfel.
Dar in rest..nu

Postat 11 February 2012 - 10:55 AM
In timpul framantatului, la viteza 2, i se balanganea capatana in care e incorporat motorul, adica asta:

Zic, mhm...nu-i a buna. Ma uit io, si vad boltul asta din imagine, iesit pe jumate-afara'. L-am impins la loc.

Partea cu motorul era insa instabila, si cand ma uit io pe partea cealalalta...

Din el picura ulei de motor...l-am chemat pe al meu, a strans niste suruburi insa nu l-am mai bagat la treaba ca am zis sa citesc intai in carticica lui.
Vi s-a intamplat asa ceva pana acum? Al meu are 3 ani, a muncit mereu ca unn brav si viteaz si nu m-a lasat niciodata la greu. Are insa 3 mutari in spate si cred ca la ultima, cel care l-a transportat l-o fi trantit ori asa ceva

Nu imi gasesc carticica lui, habar nu am in ce cutii e. Va rog eu mult fete sa va uitati voi si sa imi spuneti si mie daca e ceva mentionat si ce pot face. Va multumesc tare mult!

Postat 11 February 2012 - 05:03 PM
http://www.fixya.com...tchenaid/mixers
Si aici cei care au mai intrebat de pierderi de ulei :
http://www.fixya.com..._shaft_agitator
Postat 11 February 2012 - 10:20 PM
Lapona Enigel, la 11 February 2012 - 09:48 PM, a spus:
Cu placere

Postat 20 February 2012 - 09:22 PM
A ajuns azi si e imens.

Postat 20 February 2012 - 09:28 PM

Postat 21 February 2012 - 01:49 AM
Am facut paste in seara asta, ca n-am rezistat, trebuia sa vedem cum functioneaza.
Le-am lasat la odihna pana maine la pranz.
Am facut din 200 de gr de faina si 2 oua. La rapid asa, am facut reteta din carte, urmind instructiunile de acolo.
Va zic maine ce si cum, ce gust are.
Postat 21 February 2012 - 11:09 AM