KITCHENAID
#1
Postat 07 February 2012 - 05:04 PM
Ca o fi rosu, alb, albastru, portocaliu, negru, n-are importanta!
De curand, circa 2 luni, am devenit posesoarea acestui minunat ajutor in bucatarie.
Pentru mine, in afara de faptul ca e o masinarie super, e un adevarat obiect de design.
Imi place aerul lui vintage .
Aici abia scos din cutie cand a ajuns
Accesorii n-am luat, de-acum incolo.
Primul pe care vreau sa-l iau e cel pentru facut paste
Il are cineva?
#2
Postat 07 February 2012 - 06:56 PM
O sa radeti, dar e prima masinarie de care m-am "atasat". Cand am cumparat-o am avut cadou gratuit accesoriul de facut inghetata (foarte bun!)
Dupa care am cumparat si accesoriile astea -singura folosita mai des a fost masina de tocat. Paste nu fac ca mananc rar si au la magazinul de langa mine si proaspete (e zona de italieni)
Imi e tare drag, bate si cozonac (dintr-un kg de faina) si e foarte util...si tare frumos
#3
Postat 07 February 2012 - 07:04 PM
Cozonac inca n-am facut, insa la Craciun am prajiturit intr-una!
Paine am facut.
Noi mancam paste in fiecare zi.
Se gasesc si aici proaspete binenteles, sunt mici magazine care vand numai asa ceva.
Dar mi-ar placea sa le fac eu.
Si-apoi ce-i mai important e, ca jumatatea mea a ramas fulgerat de accesoriul asta!
Deci o sa-l am sigur !
Inghetata cum e?
#4
Postat 07 February 2012 - 07:19 PM
any_annette, la 07 February 2012 - 07:04 PM, a spus:
Cozonac inca n-am facut, insa la Craciun am prajiturit intr-una!
Paine am facut.
Noi mancam paste in fiecare zi.
Se gasesc si aici proaspete binenteles, sunt mici magazine care vand numai asa ceva.
Dar mi-ar placea sa le fac eu.
Si-apoi ce-i mai important e, ca jumatatea mea a ramas fulgerat de accesoriul asta!
Deci o sa-l am sigur !
Inghetata cum e?
Si eu in club Ca si cuscra mea, tot rosu
Inghetata e foarte buna, se pune vasul cu fundul in sus in congelator si compozitia se pune rece. Am facut inghetata din capsuni, piersici, vanilie (adevarata) o nebunie!
Merita sa stii.
Paste pot face si eu la masinaria asta, numai ca asa cum ziceam, mananc foarte, foarte rar (mai fac taietei de casa pentru supa)
#5
Postat 07 February 2012 - 07:34 PM
Mi-ar mai placea accesoriul de facut suc de rosii (ala care separa pulpa de rosii de seminte si coaja) si alea pentru ravioli si tagliatelle.
Astea de paste sunt scumpe tare de tot .
#6
Postat 07 February 2012 - 08:37 PM
Ai facut foarte bine cu mesajul asta, o asteptam pe sorella mea, ea are mult de scris pe subiectul asta.
#7
Postat 07 February 2012 - 08:42 PM
Eu il folosesc la prajituri, la inghetata vara ca sunt fructele proaspete, la tocat mai rar ca nu prea toc..dar anul asta a facut dragul de el carnati
#8
Postat 07 February 2012 - 08:47 PM
#10
Postat 07 February 2012 - 09:01 PM
Nu se baga la masina telul.
Am citit in carte.
#11
Postat 07 February 2012 - 09:19 PM
Eu bag de fiecare data cana la masina si recunosc ca odata am bagat si telul,da n-a patit nimic:)
Eu tot urmaresc site-uri prin State sa vad cand sunt oferte ca-s mai ieftine.
#12
Postat 07 February 2012 - 09:35 PM
#13
Postat 07 February 2012 - 09:37 PM
@ Ioana: ai mai luat accesorii din US? Fara Zoll?
#14
Postat 07 February 2012 - 09:38 PM
#15
Postat 07 February 2012 - 09:46 PM
Lapona Enigel, la 07 February 2012 - 09:35 PM, a spus:
Lapo e ok - nu e foarte mare (adica nu ca o masina speciala de tocat carne) dar vine cu doua site (una cu gaurele mai mici, una mai mare)si e destul de zdravana (adica grea, nu pacalici din plastic)
A fost folosita la facut de carnati (cu tot cu tocat carne) si a fost ok.
Daca vrei pot sa-i fac o poza separat.
#16
Postat 07 February 2012 - 09:48 PM
Ioana, la 07 February 2012 - 09:19 PM, a spus:
Eu bag de fiecare data cana la masina si recunosc ca odata am bagat si telul,da n-a patit nimic:)
Eu tot urmaresc site-uri prin State sa vad cand sunt oferte ca-s mai ieftine.
Eu tot la oferte am gasit..bine si pe KA l-am asteptat pana au avut oferta cu recipientul de facut inghetata (cam $100 daca il cumperi separat)
La fel si accesoriile, le-am cumparat la oferta.
#17
Postat 07 February 2012 - 10:15 PM
#18
Postat 07 February 2012 - 10:25 PM
#19
Postat 07 February 2012 - 10:36 PM
Lapona Enigel, la 07 February 2012 - 10:25 PM, a spus:
Da, fiecare cu gustul lui ..eu nu mi-as fi inchipuit pe altul, decat rosu
Imi plac si cele sidefate (cel verde) dar rosu' e frumos acolo la coltul lui la bucatarie
#20
Postat 07 February 2012 - 10:43 PM
Lapona Enigel, la 07 February 2012 - 09:37 PM, a spus:
@ Ioana: ai mai luat accesorii din US? Fara Zoll?
Lapo, nu, n-am mai luat,dar cred ca daca sunt declarate cadouri atunci nu mai platesc Zoll.
Lapona Enigel, la 07 February 2012 - 09:38 PM, a spus:
Are ceva retete interesante, sau e ceva de capul ei?
Si me imi place negrul ala.