any_annette, la 09 February 2012 - 12:01 PM, a spus:
Ellani depinde ce exigente ai.
Si noi suntem 2, insa n-am tinut cont de asta niciodata.
Adica daca mi-a placut ceva am luat, nu m-am gandit ca n-are rost ca suntem numai noi doi. Adica cum? Ce suntem noi

. Nu meritam sau ce?
In plus mie imi place sa invit prieteni, rude la masa, asa ca un ajutor in plus nu strica.
Si-apoi mai e o chestie.
Eu ador tot ce tine de bucatarie si de casa. Nu chestii inutile, ca nici n-o sa-mi umplu dulapurile de prostii pe care sa le folosesc din an in Pasti.
Si nu in ultimul rand trebuie sa ti-l doresti cu adevarat. Ka-ul ma refer.
In afara faptului ca sunteti doi, unu', cinci sau zece.
Eeee,ar acoperi exigentele unul din asta,ca nu-s tare mofturoasa,mai ales cu o asa masinarie(Doar ca,mie desi imi place foarte mult cel rosu,cred ca tot la cel verde m-as opri,sau cel brun,ipotetic vorbind)
Pai meritam,nu-i intrebare,doar ca am avut in vedere ca gatind in cantitati mici de obicei ,ma gandesc ca doar as murdari instrumentele degeaba.Dar ar fi de ajutor la sarbatori si mese mari ,incontestabil.
De-ai sti cate ore pot sa pierd in magazinele de specialitate,chiar daca nu cumpar nimic...

Place mult,numai ca nu place doar KA(place la mine si haine,si cosmetice si multe altele,atat pentru mine cat si pentru al meu

)si cum costa si asta foarte scump, sunt multe 'gauri' de acoperit financiar.(cea mai arzatoare fiind o casa).In fine,macar nu platesc pentru vise