Lapona Enigel, la 15 March 2012 - 04:39 PM, a spus:
Da, foarte mult imi place cum iti ies! Autentice! Tu pui doar ou la aluat? Cat lasi aluatul sa se odihneasca? Intreb pentru ca eu cand fac ceva mai groase si le pun imediat la fiert, au nevoie sa stea mai mult la fiert. Cand fac gen gnocchi.
Ah, inca ceva: lamuriti-ma si pe mine va rog, care e pronuntia corecta a gnocchi? Aici nemtii le zic gnoci, dar eu stiu ca is [niochi]. Cum e?
Merci Lori, bucatini si spaghetti nu le-am facut cu ou, doar apa si faina.
Aluatul nu-l las deloc la odihnit, il fac si-l pun imediat in accesoriu.
Apoi le pun la fiert imediat,
Azi le-am lasat de s-au odihnit un pic. Apoi le-am pus la fiert.
Vreau sa fac de pe-o zi pe alta sa vad cum se comporta.
Pronuntia e "niochi".