Forum Culinar: KITCHENAID - Forum Culinar

Salt la continut

  • 17 Pagini +
  • « Prima
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

KITCHENAID

#221 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 05 May 2012 - 02:59 PM

Vezi postareaany_annette, la 03 May 2012 - 06:43 PM, a spus:

Vezi postareaDexter, la 03 May 2012 - 06:42 PM, a spus:

la mine în sat e promoţie mare de ziua mamei, costă cam juma' din ce zice eataly, dar fără accesorii suplimentare ...


Pfuoaiii, taci te rog, macar nu mai zice, ca ma gandsc mereu la cat de scump e in Europa si cat de avantajos e acolo la voi.



Vezi postareaDexter, la 03 May 2012 - 06:48 PM, a spus:

modific postu' pînă nu citeşte multă lume :71:


:occasion14: Degeaba ai sters... ca eu tot am vazut... :rolleyes: :unsure: :lol:
Sorina

#222 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 05 May 2012 - 03:17 PM

Sorina :occasion14: , esti scumpa la vedere!

#223 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 06 May 2012 - 03:35 PM

Eu mi-am dat astazi peste o oferta super la KA Artisan , 380 euro ,la un outlet de electrocasnice , dar din moment ce nu schimba uleiul la masina , am ramas doar cu ochii beliti . :occasion14:

#224 Useril este offline   Ellani 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 06 May 2012 - 05:28 PM

Awwwww,Dorina!Compatimesc alaturi de tine :occasion14: Las' ca scapam noi odata si odata la KA si-atunci nici un argument nu va sta in cale.
Pe de alta parte,la cum am inteles c-ajunge pana la 11 kg...sa-l duci in spate de-acolo pana acasa...Dar daca mergi cu masina,alta-i treaba.

#225 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 06 May 2012 - 06:40 PM

Dupa atata trocaneala la cap , deja am ajuns la faza "da' unde-l pui ?" - cred ca-s pe drumul cel bun :floare: Raspuns "dorm cu el in pat daca e nevoie "

#226 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 06 May 2012 - 11:18 PM

Vezi postareaizuk, la 06 May 2012 - 06:40 PM, a spus:

Dupa atata trocaneala la cap , deja am ajuns la faza "da' unde-l pui ?" - cred ca-s pe drumul cel bun :floare: Raspuns "dorm cu el in pat daca e nevoie "


Dorinaaaaa, esti teroare...am ras de-am plesnit :-* !
Esti pe drumul cel bun, iti zic sigur :105: !

#227 Useril este offline   Uma 

  • Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 06 May 2012 - 11:21 PM

Vezi postareaizuk, la 06 May 2012 - 06:40 PM, a spus:

Dupa atata trocaneala la cap , deja am ajuns la faza "da' unde-l pui ?" - cred ca-s pe drumul cel bun :floare: Raspuns "dorm cu el in pat daca e nevoie "

Succes! Merita lupta :-*
A cat is a friend fur-ever !

#228 Useril este offline   Cami 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 07 May 2012 - 02:29 PM

Pentru ca n-am gasit un topic despre Ken (daca-s bleaga si n-am cautat cum trebuie, scuze), vreau sa pun aici o intrebare legata de Ken.
Mami meu are Ken si i-am sugerat sa faca salata de icre cu el. Problema e ca nu stie exact ce accesoriu sa foloseasca. A facut cineva icre cu Ken/KA si-mi poate da un raspuns?

#229 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 08 August 2012 - 02:35 PM

Din ciclul "Nu faceti ca mine!"
Mi-am pregatit toate cele pentru maglavaisul de înghetata, am bagat fructele în blender-ul/standmixer-ul KitchenAid, am suit partea de sus pe aia de jos (stiti voi). Am vazut ca nu sta bine, si în timp ce am corectat eu pozitia (asa credeam eu) am si apasat pe bumb sa macine. Unde mi-o fi stat capul? În coor! În loc sa-mi macine capsunele, merele si restul, mi s-a macinat rotita aia neagra zimtata. Praf am facut-o!
Care-l aveti, aparatul, doar stiti ce usor se fixeaza cana pe motor, se aranjeaza de singura de fapt... nu stiu cum drac am asezat-o (doar folosesc blenderul asta de ani de zile ca pe un campion), iar aparatul îmi era pe pozitia "Pulse"... si aghiuta m-a împins sa apas pe bumbu' de macinat! 2 secunde, si am avut rotita macinata =))


Asta fu alaltaieri. Azi deja am primit piesa. A costat 14,99 cu tot cu cheita de desfacut si facut 'napoi :)

E vorba de piesa asta si cheie.

Imagine postata
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#230 Useril este offline   Dauphne 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 37
  • Inregistrat: 20-July 11

Postat 08 August 2012 - 11:07 PM

Vezi postareaMaya, la 08 August 2012 - 02:35 PM, a spus:

Din ciclul "Nu faceti ca mine!"
mi s-a macinat rotita aia neagra zimtata. Praf am facut-o!

Si din ciclul: "Se poate si mai rau!!" (ca sa ma exprim elegant)
Eu am schimbat deja doua si ma consolez, numindu-le consumabile. :drool:
Ce-i drept, le scot pe tusa cu chestii...mai dure (de 2x parmesan si de fiecare data-mi zic ca nu-l mai bag in el coji mai uscate) :)

#231 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 09 August 2012 - 09:20 PM

Rotitele voastre costa cit tot mixerul meu :occasion14:

#232 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 09 August 2012 - 10:21 PM

Vezi postareaCarmella, la 09 August 2012 - 09:20 PM, a spus:

Rotitele voastre costa cit tot mixerul meu :occasion14:


Eu am si acum un mixer de la Tchibo, luat pe vremea marcilor, si a costat 12 DM! Îl folosesc si-n ziua de azi. Nici nu stiu cîti ani are!!! Cutitul toaca/macina ca în prima zi! :thumleft:


Dauphne, dar de ce bagi parmezan în blender? Macinat în felul asta afecteaza calitatea! Parerea mea! Stiu ca unii se vor întreba cu ce o strica. Deci, mie, mi se pare diferita (textura, gustul) si "stricata" fata de un parmezan razuit. În primul rînd, rar folosesc parmezan în asa cantitate de ar trebui sa folosesc alt mijloc decît razatoarea manuala. Daca fac cosulete din parmezan, multe :71: , atunci folosesc accesoriu razatoare fina tot de la KitchenAid, dar ala ce se ataseaza la robotul mare. Daca e Dan acasa, nici pe ala :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#233 Useril este offline   Dauphne 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 37
  • Inregistrat: 20-July 11

Postat 10 August 2012 - 01:04 AM

Vezi postareaMaya, la 09 August 2012 - 10:21 PM, a spus:

Dauphne, dar de ce bagi parmezan în blender? Macinat în felul asta afecteaza calitatea! Parerea mea! Stiu ca unii se vor întreba cu ce o strica. Deci, mie, mi se pare diferita (textura, gustul) si "stricata" fata de un parmezan razuit.

Folosesc de multe ori blenderul la maruntit parmezanul, inclusiv la pesto&co.
Cu ce-l omor eu, sunt cojile de parmezan, care-s ceva mai uscate; imi mai raman din cand in cand si le bag in tarte, sau chestii ce merg la cuptor (nu ma refer chiar la coaja exterioara, ca aia merge la supa)
De mancat natur nu folosesc niciodata maruntit la robot, nici nu se compara gustul...de calitate, nu stiu.

Acum vad: unde le-ai gasit asa ieftine??? sau a fost 24 euro setul? (Eu tot de spareparts UK le am si vazusem ca au preturile aliniate in Europa.)
Ori sau ieftinit asa tare?!...vorba vine, ca la ele acasa costa o nimica toata.

#234 Useril este offline   claudita 

  • Bucataras
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 02-June 12

Postat 05 September 2012 - 08:48 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 03 May 2012 - 04:29 PM, a spus:

Fete, nu a fost faina pe suprafta de lucru si aluatul a fost mai molicel, pentru turte. Cantitatea doar de 500 gr. Viteza totusi a fost la 6. Asta sa fi fost problema? Marturisesc ca nu am citit cartea de instructiuni :notworthy:



eu am unul Professional si fac aluatul numai la viteza 2. asa scrie in manualul de instructiuni, viteza 2 maxim pentru aluaturi.

#235 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 07 October 2012 - 06:59 PM

Poate ma ajutati si pe mine : vreau sa imi cumpar un malaxor'' Silva''

Malaxor Silva Homeline KM 1000 Profi

Procesor de alimente, Robust si puternic,
Unelte planetare şi multifuncţionale rotative, detaşabile, uşor de curăţat 5 litri bol din otel inoxidabil Dimensiuni:32 x 30 x 16 cm (LxHxA)
Performanţă 6 nivele de putere şi de nivelul de puls 1000 Waţi reali - putere maximă
Accesorii Cârlig aluat, maturica, Cârlig amestecare, capac de protectie antistropire
Greutate 8,4 kg Picioare Anti-alunecare de cauciuc

Mie imi convine ptr ca o sa il achizitionez la un pret foarte bun si este nou aparatul dar........ nu stiu nimik despre el daca este bun daca , daca.

arata asa

Imagine atasata: monthly_10_2012/post-1316-13496291261607.jpg


Va rog frumos daca stiti ceva sa imi scrieti. Ptr asta am banii acum dar macar de ar fi bun se zice ca este nemtesc.

#236 Useril este offline   Vika 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 01-May 11

Postat 29 October 2012 - 11:44 PM

Cerra, eu din pacate nu stiu nimic de el.
Eram doar curioasa cam cat ar costa asa ceva, daca nu te deranjeaza sa spui, doar ca sa fac o comparatie intre Moulinex si acesta.

Si am o intrebare pt. fetele care au KA .
Cu care din palete bateti frisca? Cu cea in forma de para (maturica) ?

#237 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 30 October 2012 - 12:16 AM

Vezi postareaVika, la 29 October 2012 - 11:44 PM, a spus:


Si am o intrebare pt. fetele care au KA .
Cu care din palete bateti frisca? Cu cea in forma de para (maturica) ?


cu asta

Imagine atasata: monthly_10_2012/post-13-13515489634973.jpg

#238 Useril este offline   Vika 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 01-May 11

Postat 30 October 2012 - 05:04 PM

Vezi postareaany_annette, la 30 October 2012 - 12:16 AM, a spus:

Vezi postareaVika, la 29 October 2012 - 11:44 PM, a spus:


Si am o intrebare pt. fetele care au KA .
Cu care din palete bateti frisca? Cu cea in forma de para (maturica) ?


cu asta

Imagine atasata: monthly_10_2012/post-13-13515489634973.jpg



Multumesc Any. Cu asta bat si eu frisca (la un Moulinex) si imi ramane frisca prea moale ori daca insist se branzeste. :thumleft:
Acum am ales alta frisca decat cea de obicei, poate e ea de vina.

#239 Useril este offline   Uma 

  • Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 30 October 2012 - 05:26 PM

Vezi postareaVika, la 30 October 2012 - 05:04 PM, a spus:

Multumesc Any. Cu asta bat si eu frisca (la un Moulinex) si imi ramane frisca prea moale ori daca insist se branzeste. :tongue3:
Acum am ales alta frisca decat cea de obicei, poate e ea de vina.


Normal ar fi, daca frisca ar fi buna, sa se transforme in unt :tongue3: Deci clar ca e ceva dubios cu frisca (trebuie sa aiba cel putin 35% materie grasa)
A cat is a friend fur-ever !

#240 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 30 October 2012 - 05:43 PM

Vezi postareaUma, la 30 October 2012 - 05:26 PM, a spus:

Vezi postareaVika, la 30 October 2012 - 05:04 PM, a spus:

Multumesc Any. Cu asta bat si eu frisca (la un Moulinex) si imi ramane frisca prea moale ori daca insist se branzeste. :tongue3:
Acum am ales alta frisca decat cea de obicei, poate e ea de vina.


Normal ar fi, daca frisca ar fi buna, sa se transforme in unt :tongue3: Deci clar ca e ceva dubios cu frisca (trebuie sa aiba cel putin 35% materie grasa)



La inceput daca bati prea tare frisca pare a fi branzita,dar daca continui din punctul asta se face unt.

Eu smantana nu gasesc cu % asa mare de grasime, majoritatea sunt cu 30% grasime.

Vika important e sa ai o viteza constanta , nici prea mica nici prea mare.Eu am patit-o odata, m-am uitat in vas inca era destul de lichida, m-am indepartat sa fac nu stiu ce , pret de 2 minute cred, cand m-am reintors langa robot,deja se branzise, asa ca am lasat in continuiare si am facut unt.
O alta chestie, pe langa prospetimea smantanii, e sa fie cat mai rece, nu la temperatura camerei.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

Arata acest topic


  • 17 Pagini +
  • « Prima
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi