Special de Dragobete... Cu drag, din drag pentru cei dragi, de Dragobete...
#21
Postat 27 February 2012 - 08:36 AM
#22
Postat 27 February 2012 - 08:59 AM
#23
Postat 27 February 2012 - 09:49 AM
#25
Postat 27 February 2012 - 04:19 PM
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#26
Postat 28 February 2012 - 01:25 PM
Ii invidiez pe prietenii tai, ati avut o petrecere pe cinste, sunt sigura. Bravo, felicitari si jos palaria!
#27 Guest_Gelutza_*
Postat 28 February 2012 - 08:17 PM
any_annette, la 26 February 2012 - 11:42 PM, a spus:
Felicitari, se vede ca ai muncit mult, dar cred ca meritat! Satisfactia e enorma cand ii vezi pe ceilalti multumiti !
Cat de bune tre' sa fie fost raciturile de cocosel !
Ma bucur ca ai incercat ceva din ce-am propus eu pe forum !
Ti-a iesit minunat totul!
Ai spus totul, any...am si uitat cat de mult am muncit, mi-a ramas in amintire frumusetea acelei seri!
Multumesc pentru complimente!
#28 Guest_Gelutza_*
Postat 28 February 2012 - 08:21 PM
Daniella, la 27 February 2012 - 12:47 AM, a spus:
Dar eu cel mai mult vreau raciturile si pulpite de cocosel din ograda Ce frumos ai decorat raciturile! cum procedezi? Imi place ca pe langa ca are multa carne, ti-a iesit limpede si transparenta. Asa o face si mama mea (o fierbe la foc molcom in 2 zile, dupa prima zi culege toata grasimea ce se strange deasupra). Mama nu o orneaza
As vrea sa gust si din muschiuletii aia . Din fiecare iau cate o felie! in rest ma abtin cu greu ... sa mai ramana si pe la altii cate ceva de gustat ... Oare unde sunt retetele astea de muschi?
sa fii sanatoasa si sa mai faci asa organizare pentru cei dragi si prieteni ! esti o inimoasa! Ai nota 10 cu felicitari si de la mine!
cum se face crema de sampanie?
Multumesc pentru frumoasele cuvinte.
Promit sa postez crema de sampanie pana la 8 Martie( sa studiez intai daca nu e pe aici un topic de genul)
Oricum se face usor, din sampanie, amidon, zahar,frisca si arome...
Am vazut ca ai descoperit singura retetele de muschi, sa le incerci sunt minunate amandoua!
#29 Guest_Gelutza_*
Postat 28 February 2012 - 08:24 PM
carmaw, la 27 February 2012 - 06:03 AM, a spus:
Ai fost cuisinier en chef in viata anterioara cu siguranta!
De cind ai aparut pe forumuri eu ma tot intreb ce caut printre voi.....
Frumos ,splendid.Superlativ la astea exista???
Plecaciuni si ata,t ca nu stiu ce sa mai spun, sa vezi cand vei veni tu in vizita prin locurile natale ce pregateli fac!
Promite-mi ca vii!
#33 Guest_Gelutza_*
Postat 28 February 2012 - 08:31 PM
cristinaD, la 27 February 2012 - 09:49 AM, a spus:
Daca nu m-as fi inspirat si de la voi nu as fi reusit sa imi incant prietenii, asa ca va multumesc inca o data tuturor!
#36 Guest_Gelutza_*
Postat 28 February 2012 - 08:34 PM
Foxyy, la 28 February 2012 - 01:25 PM, a spus:
Ii invidiez pe prietenii tai, ati avut o petrecere pe cinste, sunt sigura. Bravo, felicitari si jos palaria!
Multumesc frumos!
Nu am facut totul intr-o zi, a fost cam asa:
joi seara piftia si blatul de tort...
vineri seara muschii si fiert de salata buff
sambata de dimi sarmalele si restul
Cand vrei, nimic nu ti se pare greu;sotul m-a ajutat la tocat carnea si pentru salata, a spalat vase, a fugit la magazinul din colt...
#37
Postat 28 February 2012 - 09:44 PM
carmaw, la 27 February 2012 - 06:03 AM, a spus:
Ai fost cuisinier en chef in viata anterioara cu siguranta!
De cind ai aparut pe forumuri eu ma tot intreb ce caut printre voi.....
Frumos ,splendid.Superlativ la astea exista???
Si eu ma intreb, dar stii ce? Mai trebuie si cineva ca noi, care sa admire,sa saliveze si sa aplaude!
Gelutza, vorba lui Fox, am amutit! Imi faceam eu o idee, dar imaginile...jos palaria!Sa va fie de bine cheful (scula a mai scartait ceva?)
Doamne cata putere de munca ai!Sa te tina Bunul, ca ferice e de prieteni tai! Si de d-l Gelu! Nu mai am cuvinte!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#38 Guest_Gelutza_*
Postat 28 February 2012 - 09:57 PM
zoazorel, la 28 February 2012 - 09:44 PM, a spus:
carmaw, la 27 February 2012 - 06:03 AM, a spus:
Ai fost cuisinier en chef in viata anterioara cu siguranta!
De cind ai aparut pe forumuri eu ma tot intreb ce caut printre voi.....
Frumos ,splendid.Superlativ la astea exista???
Si eu ma intreb, dar stii ce? Mai trebuie si cineva ca noi, care sa admire,sa saliveze si sa aplaude!
Gelutza, vorba lui Fox, am amutit! Imi faceam eu o idee, dar imaginile...jos palaria!Sa va fie de bine cheful (scula a mai scartait ceva?)
Doamne cata putere de munca ai!Sa te tina Bunul, ca ferice e de prieteni tai! Si de d-l Gelu! Nu mai am cuvinte!
Zoazo, cu toate ca a existat un moment in care nici eu nu mai credeam ca le termin, am reusit pana la urma cu ajutor mult din partea sotului la lucrurile marunte.
Cat desre scula, a fost in exercitiul functiunii toata noaptea, inclusiv la perinitza, fara de care nu incheiem niciun chef!
Multumesc pentru cuvintele frumoase!
#39 Guest_Gelutza_*
Postat 19 March 2013 - 07:50 PM
Iata cateva din pregatirie facute de mine pentru atunci.
Am avut multe platouri cu diverse aperitive. Dintre cele pregatite de mine: piftie de cocos, chiftele la cuptor si drob de pasare, rulada sarata cu umpluturi de pateu si ciuperci sau piept de pui si patrunjel.
Sarmalele nu au lipsit de la Iertaciune.
Friptura a fost de porc si s-a facut la gratarul cu jar, sub clar de luna, nu am pozat-o, din pacate, am ratat momentul!
La dulciuri, pe langa cafea au stat fursecuri diverse, a la Petunie, a la Any, sau a la Laura Laurentiu.
Mare succes a avut checul regal cu mac si lamaie.
Tortul, dorit initial sa fie ciocolatos, a fost pana la urma cu multe portocale.
Admir pe toata lumea care stie sa-si managerieze asa de bine timpul incat sa poata poza si masa aranjata, eu nu reusesc niciodata, din pacate...Important este ca a fost o masa la care toata lumea s-a simtit bine, asa ca eu sunt impacata.
#40
Postat 19 March 2013 - 09:39 PM
Tare frumos obicei. Ma bucur ca-l pastrati inca.
Am o curiozitate. Am vazut in zona Olteniei ca la Lasatul Secului oamenii aprind foc in fata portilor si multe persoane stau in jurul lui.
Ce semnificatie are aprinderea focului?