Special de Dragobete... Cu drag, din drag pentru cei dragi, de Dragobete...
#61
Postat 21 March 2013 - 11:12 AM
Felicitari draga mea, m-as aseza cu mare placere la masa ta!
#62
Postat 21 March 2013 - 11:14 AM
#63 Guest_Gelutza_*
Postat 21 March 2013 - 07:40 PM
any_annette, la 21 March 2013 - 11:12 AM, a spus:
Felicitari draga mea, m-as aseza cu mare placere la masa ta!
Eu sunt incantata sa primesc felicitarile unei artiste de talia ta!
Despre placerea de a gati traditional pentru o masa la care sa te afli si tu nu mai zic nimic, sunt sigura ca stii raspunsul, dar sa fii sigura ca s-ar gasi pe masa si ceva de inspiratie Any!
#64 Guest_Gelutza_*
Postat 21 March 2013 - 07:42 PM
Giorgiana, la 21 March 2013 - 09:18 AM, a spus:
Gelutza, la 20 March 2013 - 09:51 PM, a spus:
Daca stiam ca nu-ti vin finii te chemam si pe tine, mai aveam loc!
Mi-ar place si mie niste fini ca ai tai, la anul ma prezint la brat cu omul si cupilul!
Mi-am notat, dar ai grija sa nu te razgandesti!
#65 Guest_Gelutza_*
Postat 21 March 2013 - 07:48 PM
Foxyy, la 21 March 2013 - 09:39 AM, a spus:
Giorgiana, la 21 March 2013 - 09:18 AM, a spus:
Ma primiti si pe mine? Iau si jupanu' si facem rost si de undite, ca si-asa ne place sa pescuim!
Gela, ca de obicei - totul e minunat! Faci niste preparate cu totul si cu totul deosebite! Felicitari si tie si sotului! Ca si Giorgi - mi-ar placea taaaare mult sa fiu musafir la tine!
Jos palaria pentru tot ce realizezi si multa sanatate sa ai, sa ne mai incanti si alta data cu minunatii!
Trebuie sa ma gandesc serios la o sarbatoare estivala pe care s-o transformam in sarbatoarea artistilor culinari si sa punem de o intalnire la balta, daca va place asa de mult si-uite-asa de mai naste o traditie, fie si doar a noastra pe care s-o includem in cutura organizationala a artistilor culinari.
#66 Guest_Gelutza_*
Postat 21 March 2013 - 07:53 PM
stella, la 21 March 2013 - 11:08 AM, a spus:
Lasa ca tu ai suflet bun si o primesti si pe foxxy odata cu tine,eu sunt setata pe gasca oricum...
#67 Guest_Gelutza_*
Postat 21 March 2013 - 07:59 PM
Foxyy, la 21 March 2013 - 11:14 AM, a spus:
Am pus omu' sa citeasca aici si l-am bagat la pareri...Lui i s-a furat barca in iarna asta si tot umbla sa-si achizitioneze una, nus' de care, el stie, ca a vazut nu stiu cate si nu i-a placut niciuna.A intrat la pareri si-mi zice"Aaaa, pai imi trebuie o barca mai mare, sa o pot folosi si de agrement."Duminica se duce in Bugaria la un targ special,sa caute, tineti-i pumnii, eu nu-l insotesc fiindca-i foarte frig.
#69
Postat 21 March 2013 - 08:50 PM
Gelutza, la 21 March 2013 - 07:59 PM, a spus:
E frumos asa. Tare sunteti primitori. Se vede pe toate mesele voastre
Tot visam noi la intalneala aia uriasa, cu tot poporul culinaresc. Nu se poate sa nu se realizeze pana la urma.
#70 Guest_Gelutza_*
Postat 21 March 2013 - 08:52 PM
boni, la 21 March 2013 - 08:50 PM, a spus:
Gelutza, la 21 March 2013 - 07:59 PM, a spus:
E frumos asa. Tare sunteti primitori. Se vede pe toate mesele voastre
Tot visam noi la intalneala aia uriasa, cu tot poporul culinaresc. Nu se poate sa nu se realizeze pana la urma.
Sa de Domnul sa se realizeze pana la urma, nimic nu e imposibil in lumea asta, doar sa fim sanatosi!
#71
Postat 21 March 2013 - 09:29 PM
Dar tortul ala le-a incununat pe toate! Facut la liniuta totul,vrejurile de ciocolata,marginile, florile,ce mai ,specialista-n toate!
Sanatate si vreme buna pentru realizarea emisiunii,pentru ca trebuie sa vada toata lumea maiestria si talentul! Si daca tot visati la intalniri culinaro-globale,sa vi se indeplineasca si visul asta!
#73 Guest_Gelutza_*
Postat 23 March 2013 - 10:20 AM
#74
Postat 23 March 2013 - 01:50 PM