hai koral, ca te alinti! ii mai puneai 3 jumatati de capsuni si tot asa era, doar ca e mai mica si deci are mai putin grilaj la vedere
boni, foarte satioasa s-a dovedit si la noi. Dupa ce au ciocnit 1 ou, o felie de drob si 1/4 din camembert au capotat inainte de friptura. Si tineti cont ca eu nu am mai servit crackers, ca in cazul asta cred ca e fel unic la masa! I-am asteptat 2 ore sa accepte sa ciuguleasca putin miel. La desert erau kaput complet! ai folosit aluat monti? asa as putea manca si eu! pana la urma conteaza aspectul la mutzafiri, dar pt tine, conteaza sa fie conf stilului tau de viata! eu din cauza de coca nu am mancat, dar am salivat intens!
Si eu, avand 3 mancatori, m-am tot sucit si perpelit daca sa fac 3 bucati monoportie de 125 g sau asta comuna de 225 g. Si tot cujetand am aj la concl ca ar fi prea mult 375 g numai de camembert la 3 insi, avand in vedere bogatia si "greutatea" mesei de Paste, precum si celelalte branzeturi de pe masa ...
Va impartasesc cu mare drag cateva din secretele "reusitei mele":
- am gasit camembert la MegaImage, marca lor aia 365, exact gramajul indicat de Gabi. Fiind roata mare, iese grilajul bogat si da foarte bine la imaginea produsului final.
- foietaj cumparat care nu ofera surprize la intins, modelat, crescut etc....
- m-am uitat pe vari modele/probe facute de predecesoarele mele si am decretat ca grilajul face cel mai mare efect, asa ca l-am ales. Am facut grilajul adunat tare, doar 2 mm max itnre grile.
- decorul din capsuni (mari de import le-am avut, fara gust, dar fff frumoase) colorate in rosu si verde, fac sa fie un preparat foarte aspectuos. Uite pun si foto fara decor, sa vedeti ca nu are chichirez (koralino, asta a fost singurul minus la foto a ta, in rest la fel de frumoasa!):
- merisoarele cred ca sunt extrem de importante, pt ca taie din dulceata dulcetii, deoarece sunt asa cum a zis si Laura, acrisaore si acide. Asta face sa fie combinatia de gusturi perfecta intre sarat, dulce si acrisor. Nu cred ca trebuie inlocuite sub nici o forma cu nimic altceva, poate doar coacaze sau afine uscate. Eu m-am dat peste cap o saptamana sa le gasesc ...
- putina dulceata (2 linguri rase la o portie de 225g branza)) si ceva cu gust usor mai acrisor
Koral si a ta mi se pare foarte frumoasa, pe bune! dar si eu astept ca data viitoare sa iti ias amai grozava ca sa imi mai dai si mie vreo idee in plus ... Dar poate e de ajuns ca tu faci supa de galuste cea mai frumoasa?
La Chef-A, merci inca o data