Brie en Croûte
#41
Postat 19 March 2012 - 02:57 PM
De fapt, sa nu zic prostii, gasesc afine uscate doar ca au zahar. Nu am vazut pana acum din cele uscate fara zahar.
Ce gasesc fara probleme, fara zahar, sunt smochine uscate, caise uscate, prune uscate, stafide din alea uriase. As putea sa inlocuiesc afinele cu una din cele enumerate mai sus?
#42
Postat 19 March 2012 - 04:27 PM
sorinadaniela, la 19 March 2012 - 02:57 PM, a spus:
De fapt, sa nu zic prostii, gasesc afine uscate doar ca au zahar. Nu am vazut pana acum din cele uscate fara zahar.
Ce gasesc fara probleme, fara zahar, sunt smochine uscate, caise uscate, prune uscate, stafide din alea uriase. As putea sa inlocuiesc afinele cu una din cele enumerate mai sus?
parerea mea e ca nu merg congelate, ar fi apoi prea apoase si ramane ud aluatul.Dar poti folosii smochine uscate.
Eu am facut o alta combinatie, Brie n-am gasit rotund,decat triunghi si am vrut sa am si eu o rotia frumoasa,asa ca am luat Camembert, foaia am uns-o cu gem de smochine, cea iesit?un deliciu.Iaca si dovada
#43
Postat 19 March 2012 - 05:08 PM
#44
Postat 19 March 2012 - 05:33 PM
sorinadaniela, la 19 March 2012 - 05:08 PM, a spus:
m-am gandit ca nu le pui congelate,dar chiar si asa sunt umede, oricat de scurse ar fi ele.Eu una asa le vad.
#46
Postat 19 March 2012 - 07:35 PM
Ioana, la 19 March 2012 - 04:27 PM, a spus:
sorinadaniela, la 19 March 2012 - 02:57 PM, a spus:
De fapt, sa nu zic prostii, gasesc afine uscate doar ca au zahar. Nu am vazut pana acum din cele uscate fara zahar.
Ce gasesc fara probleme, fara zahar, sunt smochine uscate, caise uscate, prune uscate, stafide din alea uriase. As putea sa inlocuiesc afinele cu una din cele enumerate mai sus?
parerea mea e ca nu merg congelate, ar fi apoi prea apoase si ramane ud aluatul.Dar poti folosii smochine uscate.
Eu am facut o alta combinatie, Brie n-am gasit rotund,decat triunghi si am vrut sa am si eu o rotia frumoasa,asa ca am luat Camembert, foaia am uns-o cu gem de smochine, cea iesit?un deliciu.Iaca si dovada
ala e un dezastru!!!!! ce mi-au vazut ochii, sper sa uit pana maine, ca nu ma vad bine!
#47
Postat 19 March 2012 - 08:07 PM
http://clipedelicioase.blogspot.com/
#48
Postat 20 March 2012 - 09:06 AM
In genere fructe dintr-astea uscate se gasesc in magazinele cu "biologice"
#49
Postat 20 March 2012 - 10:12 AM
#50
Postat 20 March 2012 - 10:15 AM
#51
Postat 20 March 2012 - 10:49 AM
#52
Postat 20 March 2012 - 11:06 AM
Adriana, la 20 March 2012 - 10:15 AM, a spus:
Presupun ca in procesul de uscare folosesc zaharul pe post de consesrvant... Multe din fructele uscate sunt facute cu zahar. De cand cu monti citesc toate etichetele. Am ramas surprinsa sa gasesc zahar in cele mai improbabile produse...
moatza, la 20 March 2012 - 10:49 AM, a spus:
Cred ca si eu voi folosi caise... Ce zici de un gem din fructe de padure. Ma atrage si pe mine ideaa.
Eu toate dulceturile monti nu le am dulci, pt ca mie nu-mi place dulceata dulce... stiu ca suna aiurea, da asa este.
Asa ca daca tot am in casa, ce ziceti de marmelata de prune... aia intr-adevar nu-i dulce.
Ar merge iar cea de caise, da' daca folosesc deja caisele uscate, parca as vrea altceva.
Asa ca va invit, la fel ca Moata, sa va dati cu parerea.
#53
Postat 20 March 2012 - 12:17 PM
#54
Postat 20 March 2012 - 03:00 PM
sorinadaniela, la 20 March 2012 - 11:06 AM, a spus:
hai ca-mi dau tot eu. daca ai de caise sugar free, eu zic c-ar merge, ptr unitate coloristica cat si a aromelor.
pe de alta parte, apeland la ceea ce am in camara, io cred c-am sa folosesc gem de prune. ala-i singurul fara zahar la mine si e destul de fin - apropo de ce zicea Ioana cu jeleul de vin.
chestii importante de dezbatut, ce credeti voi?
edit: eu am si niste brie si niste camembert. da' am luat aseara niste cambozola si asta are 70% grasime. valeeeeeeu!
#55
Postat 20 March 2012 - 03:43 PM
acu', daca am vazut-o pe sorina ca se agita pe langa branzurile astea, ma bag si eu in vorba. nu fac, clar de tot, pana de pasti. dar mi-ar surade ideea atunci. sorina, tu in ce ai de gand sa o invelesti? la "coca" ma refer.
#56
Postat 20 March 2012 - 04:46 PM
Eu as zice ca acel aluat ar fi perfect. Am dreptate?
Editez... ca sa pun link-ul catre reteta aluat Gela
#57
Postat 20 March 2012 - 05:22 PM
de paste imi fac si eu de cap
#58
Postat 20 March 2012 - 05:49 PM
#60
Postat 21 March 2012 - 04:50 AM