Maya, la 08 March 2012 - 05:38 PM, a spus:
Lapona Enigel, la 08 March 2012 - 05:02 PM, a spus:
Tu razi, da' pe noi ne buseste plansu', in special pe mine si pe Maya...ca traim intr-o tara moderna bre!
Pe mine nu ma buseste plînsul deloc. Ma bucur ca traiesc într-o tara moderna. Avantaje si dezavantaje întîlnim oriunde pe pamîntul asta. Gasesc eu si alte metode de "iluminare". Asta sa fie tot raul din lume.
Acu' nu tre' sa fiu eu cea mai tare ecologista, dar fac si eu ce pot pentru a pastra Terra curata, urmasilor nostri. Chiar am si bece economicoase, care dau lumina galbena/calda. E adevarat ca dureaza juma' de minut pîna lumineaza bine, dar cum spuneam... asta sa fie tot raul din lume... (si tre' sa recunosc, am locuri unde ma iluminez cu halogene )
Ce ma enerveaza cel mai mult la becurile astea, ca sînt scumpe ca naiba si nici nu tin asa cum promit! Partea mai proasta e ca, dupa umila mea parere nici nu economisesti la buzunar cum spune reclama. Platesti pe sursa de luminat mai mult decît pe candelabru. Cînd începe sa se simta economia la finante(vorba de curentul electric/kilowattii), se arde becu' si iaca economie. Cumperi noi! Cît despre emisia de Co2, ai dreptate, un mare fîs! Politica, bani, rahaturi...
Dar sa nu uitam si de avantaje. Germany rulz!
Eh, exact doar ca pe mine ma enerveaza ca pe langa faptul ca dai o caruta de bani, mai cheltui si o groaza de timp. Iar viata-i scurta mama, prea scurta ca sa o cheltuiesc pe beace moderne.