any_annette, la 06 May 2012 - 11:32 AM, a spus:
Ellani, ce fain le-ai "brodat"! Si cojile ti-au iesit fain!
Chiar, uitindu-ma la poza, zic..unde-i ciocolata

? Acum am inteles. Al meu numai dulciuri cu cioco ar manca.
Chiar sunt curioasa sa-mi zici cum e cand o scoti de la congelator. Stiu ca se pastreaza excelent, insa n-am incercat pana acum.
Any,
La-nceput am crezut c-am facut o boacana,pentru ca prea le-am
mignonit,facand vreo 35 in loc de 25 cum ar fi trebuit din jumatate de portie.Dar cand sa le mancam,am constatat ca nu-i atat de mare boacana,caci luam cate una cu lingurita si era numai bine la marime.
Mie si pasta si crema de ciocolata mi-a iesit un pic mai deasa,ceea ce ma face sa cred ca faina de la tine e alta decat cea de la mine si in cazul dat,chiar face diferenta.Prin urmare,mi-a fost frica un pic ca nu vor iesi choux-urile,avand in vedere ca pasta mi-a parut mai fluida la tine in poze.In schimb asta mai densa si-a tinut forma mai bine si au ramas randuri chiar si dupa coacere.Clar ca daca le dai prin ciocolata,mare diferenta nu-i,caci nu se vad decat daca le lasam mai golase.
Iar crema de ciocolata am adus-o rapid la consistenta dorita,chiar si dupa ce s-a racit si-am vazut ca e mai densa decat a ta,punand-o la foc mic,adaugand cate un pic de lapte si mestacand bine.
Si cuptorul cred ca a avut un cuvant de spus,pentru ca au stat aproape 1 h la mine pana sa fie gata.Nu le-am facut gaurica,ci intepat direct cu seringa,si chiar daca nu a ramas complet acoperita gaurica,nu a curs deloc crema.
Sotul deja m-a intrebat cand mai fac,asa ca trebuie sa le repet,n-am scapare.

De parca mie nu mi-au placut si nu astept si eu ocazia sa le mai fac